Разчленен труп на мъж открит в Княжево*

Жертвата е на видима възраст от около 20 години
Обновена: 16 апр 2012 19:40 | 16 апр 2012 18:19, Бойчо Попов
239
Разчленен труп на мъж открит в Княжево*
Снимка: архив, Булфото

Разчленен труп на млад мъж в чувал е открит в столичния квартал Княжево, съобщи bTV. Останките, скрити в чувала, били захвърлени в обществена тоалетна близо до последната спирка на трамвай №5.

Зловещата находка била открита днес случайно от гражданин. Той минавал край последната спирка на автобус 59 и на входа на изоставена сграда забелязал почерняла човешка ръка. След това забелязал останки от труп в чувал.

По-късно криминалистите намерили и втори чувал, в който е открита главата.

Все още не е известна самоличността на мъртвия мъж. По предварителни неофициални данни е на видима възраст около 20 години.

Жители от района разказаха пред bTV, че преди седмица са видели бял автомобил, от който мъж извадил бидон и го оставил в постройката. Свидетелите на тази сцена са разпитани от полицията. Предполага се, че престъплението е извършено преди няколко дни.

Районът е отцепен от полиция, огледът на криминалистите продължава.

Актуализирано към 19,20 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: труп на жена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно Апартамента пак е казал на близките,че е в чужбина!!
26
5
 
12
 
! Отговори
! преди 12 години
На целият този хал с липсата на престъпност държавата, ни липсва само сериен убиец! Цуци- къде ходиш?! Съвсем я втасахме- най- много полицаи на глава на населението и пак ревеш, че престъпността е голяма, защото щата е малък! Май работата не е количеството, а качеството, а рибата ни не се мириса от към главата, ама направо изгни!
25
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко е под контрол дами и господа. Магистрали има вече цели 19 км.
24
2
 
19
 
! Отговори
журналист преди 12 години
Интересното е, че първо се е самоубила, преди да се саморазчлени.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
UJAS TO MAI SAMO *** I *** OSTANAHA V HUBAVATA NI TATKOVINA !TUK VE4E TRQBVA OSTAVKI NA MINISTRI
22
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО *** ПРАВИТЕЛСТВО!
21
7
 
9
 
! Отговори
Следовател преди 12 години
Ама моля ви се! Това е куче! Само куче може да разчлени някого без да го изяде! Ако беше престъпник, само кокали щеше да има! Фандъкова, ОСТАВКАААА!
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Честита ви '92 година! (Със разликата че тогава е вило по-малко бандитско и по-безопасно)
19
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
важното е че рейтинга на Ц. Апартаментов е на ниво
18
4
 
4
 
! Отговори
ау преди 12 години
и досега никой не я е потърсил тази жена/ :(
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато няма ЕДИН убит на площадите, с камъни от хората,така ще е!
16
14
 
19
 
! Отговори
Комунист преди 12 години
Свиквайте с демокрацията по американски... Хак да ви е! По-добре да живея в Северна Корея, отколкото в американската демокрация.
15
0
 
20
 
! Отговори
хахо преди 12 години
Абе все бях чувал за различни породи кучета, ама явно в София биоразнообразието се увеличава. Щом вече има кучета, които като те нахапят те пъхат в чувал, работата е далеч.
14
4
 
26
 
! Отговори
до Иван преди 12 години
Плюят по ГЕРП защото те са на власт. Защото те се хвалят как са пречупили гръбнака на престъпността. Защото при тях след всяко престъпление се "хвалят", че престъпникът или жертвата, в зависимост от случая кое им е удобно, били "зарегистрирани в МВР".Защото са тия ***, които ... си ги гледаме и знаем.
13
7
 
26
 
! Отговори
данъкоплатец преди 12 години
Някой може ли да преброи колко убийства,кражби и обири станаха от както мутро-милиционерите от групировката ГЕРБ дойдоха на власт ???? Питам,има ли държава ? Питам,не е ли време вече за оставки ????
12
3
 
27
 
! Отговори
Йово преди 12 години
В Беларус осъдиха двама за тероризъма заради атентата в метрото на смъртни присъди, и Катрин Аштън и Евро комисията наложиха санкции на Беларус. Само че на Лукащенко не го интересува ЕС а мнението на народа му, а Белорусите искаха смъртна присъда. В България никой не пита дали искаме да има смъртна присъда, просто политиците ни се кланят на някакви псевдо европейци от ЕС и ЕК. а за такова убийство като това трябва да има смъртна присъда.
11
5
 
29
 
! Отговори
до13 преди 12 години
Сине , специалноста ми е МИО , следователно чета новини и от КИТАЙ , така , че съм наясно какво става в доста държави , които ти и на картата не може да ги намериш ! Стават такива неща верно е , ама къде стават през такъв интервал от време бе джанъм ? Петък убиство от тумба "роми" , понеделник "разчленен труп" преди седмциа 2 банкови обири ... Ай , точно с мен на тая тема да не спориш . а ? Ако те интересува мога да ти кажа какво е станало в Тайланд през изминалата седмица
10
42
 
14
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Защо плюете по Герб те какво са ви виновни бе *** ??!?! Кой пусна *** от затвора кажете кой бе *** , май беше онзи гордия Ангел Марин и оня *** Гоце , или пак ще кажете не са те виновни Герб е виновен !!?!?! Кажете бе *** червени за тях ли да гласуват хората за да пускат *** от затвора преди дори да са влезнали в него ?? Смърт за всички комунистически *** и за целите им родове само това ще оправи тази държава !!!
9
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ви е честита новата Герберска Демокрация. Държавата е на автопилот и бандитите правят каквото си искат. За един месец колко трупове, колко милиони откраднати от банки, колко побойща, колко самоубийства, колко мизерия...Не е било така дори през '95-та година когато страната приличаше на Афганистан.
8
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О , боже какво става ?! ТОВА И В АМЕРИКА ГО НЯМА БЕ ОУ ! *** ужаса , лека и пръст на жената , ама хора това не е нормално , каква Америка и аз ... това и в АФРИКА ГО НЯМА ! Що за животно трябва да го извършил това , за такива трябва да има други закони , например арабски ... Ужас потресен съм