63-годишен англичанин е задържан за блудство с две деца

Родителите са знаели, той им плащал
Обновена: 29 апр 2012 14:49 | 29 апр 2012 14:45, Елка Василева
146
63-годишен англичанин е задържан за блудство с две деца
Британски гражданин е задържан за блудство с две деца. Снимка: архив, Булфото

63-годишен британски гражданин е задържан тази сутрин във Велико Търново за блудство с две деца – братчета на 10 и 11 години. Мъжът е открит от полицаите в дома си с едното от децата. Това съобщи за Агенция “Фокус” комисар Живко Коцев, директор на ОД МВР Велико Търново. Британецът е задържан в ареста за 24 часа.

Британският гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Установено е, че със знанието на родителите той е използвал две братчета на 10 и 11 години за блудствени действи, като за родителите това е било източник на доход.

„Плащал им е разноски за ток, за покупки за храна и задължения към трети лица. В хода на разследването сме установили, че им е закупил и недвижим имот заради услугата, която му е предоставяна”, каза комисар Живко Коцев.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца. От партньорските служби се очакват повече сведения за неговото криминално и съдебно минало в Англия.

„Още в момента на реализацията социалните служби са плътно до нас. Уведомени са всички компетентни органи, които работят с невръстни деца – социални служби, инспектори в детска педагогическа стая, Регионалният инспекторат по образование във Велико Търново, тъй като малолетните са ученици. Престъплението е абсолютно недопустимо и цинично като посегателство върху малолетни лица”, каза директорът на ОД МВР Велико Търново.

Към момента няма данни чужденецът да е използвал и други деца за извращенията си. „Установили сме единствено за тези две малолетни лица, които са от село Стамболово в района на град Павликени”, посочи директорът на ОД МВР Велико Търново.

Извършено е претърсване на жилището на британеца, иззети са веществени доказателства, разследването продължава. Материалите ще бъдат докладвани във великотърновската районна прокуратура. Британският гражданин е задържан с полицейска мярка за 24 часа, като ще се работи за взимане на мярка за неотклонение от 72 часа и впоследствие – постоянна мярка за неотклонение. Продължават процесуалните действия за документиране и доказване на престъпната дейност.

Спрямо родителите на децата – тепърва ще стане ясно какви мерки ще се взимат по отношение на тях, тъй като случващото се е било с тяхно знание и тяхно съгласие. „Това в никакъв случай не могат да бъдат родители. Вероятно ще се работи в посока – отнемане на родителските им права, но това са последващи действия”, каза комисар Живко Коцев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
ivan ivanov преди 11 години
Roditelite tryabva da delyat sus britanecut dulga i tejka prisuda dori da budat sudeni bezuslovno i bezkompromisnto,zashtoto tesa loshi roditeli ne samo v Bulgaria a izobshto na zemyata.Te sa potencialni ubiici na sobstvenite si deca.BEZSRAMNICI i PROKULNATI.
103
0
 
2
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
хахах щом 2 млн. българи се изнесаха от БГ ,надали най-свесните чужденци са се нанесли в пределите м/у сърбия и Черно море
102
6
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Смятам, че този нещастен чужденец е бил подведен от българската сутеньорска нация и продажните и ченгета.
101
5
 
4
 
! Отговори
ха ха преди 11 години
"Всички чужденци вън от булгария"! Че кой нормален чужденец би дошъл да живее в българия?! Я някой който иска да е.... евтини българки ,я някой педофил !!! Такива са българите и затова са посещавани от такива чужденци !!! Никой не ви е виновен ,че се продавате за жълти стотинки ,дори и децата си продавате !!! Два коментара по долу ми харесаха много , че както няма да осъдят българските министри заловени да правят секс с деца ,така и този няма да съдят! И коментара за Иван Вазов ,дето правил сек
100
2
 
8
 
! Отговори
Англичанин=свиня преди 11 години
Британците отдавна се известни като едни от най-големите прасета в света.Често може да се види англичанин без никаква чест,морал и достойнство.Това не са хора.
99
1
 
6
 
! Отговори
Да..... преди 11 години
.....кастрация е нужна тук ,кастрация и нищо друго.Без съд , на него не може да се разчита, там може и да го оправдаят.
98
1
 
1
 
! Отговори
Мангал преди 11 години
Ко нидуволствате ами глад е... Ама аз моите лапета ги държа на контрол и искъм да учът.
97
0
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Не става дума за ЕТНИЧЕСКИ българи, в другите сайтове го пише черно на бяло.
96
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Вън чужденците
95
0
 
20
 
! Отговори
с. преди 11 години
Дори най-дивите животни зщитават малките си до смърт!Да позволиш на дърт *** да се гаври с децата ти за пари е толкова долно и отвратително,че наистина може да бъде направено само от ***!Отвратителна пасмина!
94
1
 
5
 
! Отговори
брех преди 11 години
Zizo, това е изключително сериозен проблем и не опира до изнасяни или не ни изнася... това е феномен развит от така наречената демокрация в България, където отглеждането на тези малцинства е с политическа цел. Какво заслужаваме ние не го решаваш ти, а ние! И да, цяла Европа се нагледа на проститутките ви, джебчиите, убийците, детепродавчиците, не ме учудва, че си продавате децата за да си купите ракия и новият диск на Кондьо, с радост ще ви присъединя към южната съседка с няколко вагона и беж
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
izvrashtenia v bg kolkoto shtesh vseki den i ne po edno .normalno v takava skapana darjava.
92
4
 
4
 
! Отговори
Zizi преди 11 години
Kak taka hora vinagi kogato ne vi iznasq tva koeto se pishe stava vqpros za *** :D Oshte li ne uspyahte da osaznaete kakva ste dolna i prodazhna nacia ,ne se pritisnavayte vsiko shte mine kogato stanete 4ast ot Turciq kakto zasluzhavate :D
91
0
 
7
 
! Отговори
Boroka преди 11 години
uuuuuu negovata mama.
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да го дадем на чеченците,те ще го накарат да диша през дупка в гърлото..
89
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички чужденци вън от България.*** долна чуждоземна разграбиха държавата и поробиха населението.Страната ни е Колония от най долен вид.След като се освободиха Африка,Азия и т.н.западняците колонизираха-поробиха нас,българите с помощта на власта,медиите и предателите.
88
5
 
4
 
! Отговори
Someone преди 11 години
Sramota skupi mi Bylgari ne se izlagaite , ne izlagaite nashiqt narod , ne zavisimo ot kakva ETNOST SE VASHITE DECA NE ZASLUJAVAT TAKAVA UCHAST !!! Nedai si boje tozi anglichanin da go sreshta , mnogo shte go mucha kakto toi e muchel bezashtitni deca koito si nqmat i napredstava kakvo stava !!!
87
20
 
5
 
! Отговори
колкото осъдиха преди 11 години
министрите на земеделието като ги хванаха с 12-13 г. деца ,толкова ще осъдят и този !!! За българите не е извращение да се прави секс с деца !!! Разликата между *** и българите е ,че *** направо си женят децата на тази възраст /но за техни връстници/,а българите пускат на децата по-опитни чичковци и лелки за да им разкрият тайните на секса !
86
12
 
8
 
! Отговори
тя педофилията не е преди 11 години
нещо непознато за българите ,просто от доста отдавна са свикнали с нея ,но през комунизма това се криеше !!! Родителите на 13 годишната девойка ,която е правила секс с Иван Вазов ,също са знаели ,че дъщеря им заработва допълнителни пари !!!!
85
17
 
7
 
! Отговори
българите и през преди 11 години
турско си бяха такива и сега са същите *** , за пари и г... дават и п... дават и децата си предлагат !!! Няма оправия !!!