18-годишен преби 15-годишно момче до безсъзнание

Пострадалият е откаран по спешност в болница
Обновена: 2 май 2012 11:05 | 2 май 2012 11:01,
14
18-годишен преби 15-годишно момче до безсъзнание
Снимка: Impact press group

18-годишно момче от Трявна е пребило 15-годишно момче от Стара Загора до безсъзнание.

В полицията са получили сигнал вчера около 02.25 минути, че непълнолетното момче лежи на пред къща за гости “Галенци“ в безсъзнание след побой.

Момчето е откарано в МБАЛ „Д-р Тота Венкова" Габрово, без опасност за живота.

От полицията са задържали трима мъже за побоя, а след разследване е установено, че извършителят е 18-годишният Т.Т. От Трявна.  По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: побойполицияТрявна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
11
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Боят трябва да се наказва с БОЙ .Ха да видим тогава кой на кого ще налита .
12
4
 
1
 
! Отговори
Gen преди 11 години
Боят си е хем спорт, хем вид релакс за булгаристанеца, а и оправя самочувстието като го посмачкат.
11
0
 
4
 
! Отговори
Критика преди 11 години
Аз не съм дипломиран журналист, драги :) Ако искам, ще пиша като 5-годишно дете, но неграмотността и малоумието на драскащите статии тук е плачевно. Аз моята работа си я върша перфектно, но очевидно и правописа ми е над техния, с тази разлика, че при тях говорим за пълен непрофесионализъм. И не виждам защо се хващаш за мен..освен ако не си драскача на глупваите статии тук ;) ХАЙДЕ със здраве :)
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не че нещо се заяждам, но критика с правописа първо да научи как се изписват правилно някой думи и тогава да критикува. Това "айде" може и да е граматически издържано на село, но иначе думата се изписва "хайде".
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ ВИЕ ***, НЯМА ЛИ ДА СИ ОПРАВИТЕ ПРАВОПИСА И ГРАМАТИКАТА БЕ!? ВЪВ ВСЯКА СТАТИЯ ГРЕШКИ, ГРЕШКИ, ГРЕШКИ! КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ! АЙДЕ БАНВАЙТЕ МЕ СЕГА, ТЪПЧОВЦИ ЗАДРЕМАЛИ!
8
0
 
5
 
! Отговори
РРР преди 11 години
...лежи НА ПРЕД къща за гости... Прилича ми като: имах В НА ПРЕДВИД следното... Не може хем да е В, хем да е НА и хем да е ПРЕД Пише се и се казва ПРЕДВИД само! Лежи на пред къщата... Смешковци мислещи се за ***...
7
0
 
15
 
! Отговори
Def преди 11 години
Какво стана с тоя побойника от Строителния техникум, дето осакати моче от 35 у-ще, какво стана с побойника от В.Търново, който наби учител? НИЩОООООО!!!!! Е за това утре пак ще има такава новина.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селската злоба е много гадна!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
непълнолетното момче лежи на пред къща за гости Галенци
4
0
 
9
 
! Отговори
секретарицата преди 11 години
Бе тия побойници няма да се спрат! Тук се бият, там се бият и накрая излизат невиновни. Писна ми от тях, не е лошо да се създаде една жандармерия, която да опазва обществения ред и тогава да няма побойща на публични места.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе, повечето подрастващи мъжкарчета се бият, ама това, за което пише в статията, не е нормално! Това не е просто прилив на пубертетска енергия и желание за себедоказване. Това е ненормална агресия. Такива трябва да се озаптят, докато е време. После ще е късно - постоянно ще пребивава по затворите, но ще има и пострадали от него хора.Може и по-малкото момче да има някаква вина, но човек на 18 години трябва вече да може да се овладява поне до известна степен и да разсъждава да последиците.
2
1
 
16
 
! Отговори
Alex преди 11 години
NE go osyjdaite - daite go samo na roditelite na prebitoto dete
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този трябва рано да му се подрежат крилата,дано полицията не пусне този побойник под домашен арест,защото знаем всички какво ще стане