Абитуриентски бал завърши с масов бой в София

19-годишно момче е в тежко състояние в "Пирогов"
Обновена: 17 май 2012 12:36 | 17 май 2012 12:07,
180
Абитуриентски бал завърши с масов бой в София
19-годишен абитуриент е тежко пострадал, но е без опасност за живота. Снимка: архив, Impact Press Group

19-годишно момче е тежко пострадало след масово сбиване на около 30 абитуриенти в заведение в центъра на София, съобщи БНР.

Сбиването е станало около 2.40 часа тази нощ в заведение на ул. "Позитано".

Охраната на заведението е успяла да накара 30-ината абитуриенти да излязат навън.

Там обаче скандалът е продължил и е прераснал в масов бой.

Един от завършващите ученици е в тежко състояние, със счупен нос и други травми по тялото. Той е настанен в "Пирогов" без опасност за живота.

Полицията разследва инцидента. Със случая се занимава Първо районно полицейско управление в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: масов бойабитуриенти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
8
 
! Отговори
Радо преди 11 години
На улица "Позитано" нищо хубаво не може да има ..... :Р
27
1
 
5
 
! Отговори
Shailshogun преди 11 години
По-важното е какви са писледващите стъпки от,иначе толкова смислено,деяние...Вървим си по пътя,гледаме некролози на млади хора,цъкаме с език и се Кръстим..Ден след ден,година след година....А можем Самите НИЕ да променим всичко за ден..Публично колене и бесене...Идва му времето...
26
1
 
12
 
! Отговори
мак преди 11 години
да се избият бе като нямат сиво вещество като нямат възпитание като се държат като *** завършвали били още по -зле за тях на 18 трябва да разсъждаваш по друг начин ама е ***
25
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 22 години посяхме семената на лъжедемокрацията.Сега берем "прекрасните" й плодове, да ни е честито.Ние забравихме какво е морал, какво е отговорност, какво е човечност.Забравихме...
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При сегащното положение на образованието и училищата - най добре след 6ти-7ми клас направо на улицата и да си търсят работа. За голяма част от учениците, времето от 8 клас нататък е без краен купон и преди всичко - усъвършенстване на всякакви вредни навици. Няма нужда родители и обществото да ги издържа след като те явно имат други планове и приоритети. Да не говорим че пречат и на малкото които искат да учат.За жалост България е пълна вече с прости, неквалифицирани и необразовани работници!
23
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това което се случва с българската нация в момента е ужасно.По-голямата част от младежите са пълни ***, съжалявам много че го казвам... алкохол, чалга, мизерии, високо самочувствие без покритие. Свестните напускат страната..Не мога да си представа тези морално пропаднали и безотговорни младежи един ден ще станат лекари, съдии, политици и т.н. Не ни чака нищо добро.
22
0
 
11
 
! Отговори
rumyna g. преди 11 години
do 21 Na sapad njama takiva balove kato v BG.Tuk, v Germanija abiturentite otivat v u4ili6eto si s roditelite si i tam ima njakakva po4erpka.I njama takova nadprevarvane sa toaleti,koli i t.n.Roditelite ne kanjat vka6i zjalata roda na objad ili ve4erja i ne se fukat pred sasedite kolko pari sa pohar4ile sa bala na otro4eto si.
21
1
 
22
 
! Отговори
Дедо ви преди 11 години
След 22 години демокрация избуя осемнадесетгодишния дрогиран продукт на свободията.Ами радвайте му се.Да ви е честито!Нали това искахте.
20
0
 
37
 
! Отговори
дорда преди 11 години
Подозирам че станалото е било в мазната чалгаджийница Eclipse
19
13
 
9
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Така и трябва та да се запомни бала.
18
12
 
13
 
! Отговори
Д. Хаджийски преди 11 години
Веднага щом се случи нещо нередно, всички коментари са против родината и нацията. Не ви ли омръзна да се чувате сами как обиждате себе си. И вие сте в тази държава. Какво като са се сбили абитуриенти, сякаш в идеалните страни на запад няма подобни случаи.
17
1
 
29
 
! Отговори
Бравос ! преди 11 години
Чалгария просперира !
16
1
 
15
 
! Отговори
дедо Гуди преди 11 години
Едно добро начало в живота на младите...
15
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тея 18 годишни лайненца още не са си избърсали жълтичкото по устата, и почнаха да се правят на мъже.Крайно време е иправляващите да върнат казармата. Приземяване им трябва на сукалчетата..приземяване!
14
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Агресията е на макс при учениците. Така ще е като гледат сериали с насилие, играят компютърни игри с насилие и много кръв. Това са забавленията на съвременния ученик, вместо да мисли да прочете и научи нещо, с което би бил полезен на себе си и на околните. Но най-лесно е да зяпаш телевизия и да цъкаш нещо на компютъра, което няма нищо общо с реалния живот. Много младежи загубиха връзка с реалността и се преселиха в други измислени светове, за да избягат от проблемите на реалния свят.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не разбирам полицията защо се занимава с недораслите ***, нямат си друга работа ли? И без това за няколко чалга-манталитета по-малко никой няма да се сърди - оставете ги да се избият :)
12
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещо съвсем нормално за държава,в която мутрите и *** им се издигат в култ и те се промоцират като "новият елит на обществото".
11
1
 
32
 
! Отговори
Shailshogun преди 11 години
Това е ясно описание на състоянието на Българското общество за момента.Виждате каква ще е и следващата политическа "Ентелигенция" и съответно какво е Бъдещето на България...Има 2 изхода...Да се направи рестарт на цялата система по пътя на гражданската война насочена срещу Феодалното управление или да си стоим така и да изчезнем скоро...Ти САМ ИЗБИРАШ БЪЛГАРИНО!!;(;(
10
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
айде бе дедо ви не се е напивал и не се е бил ????
9
0
 
65
 
! Отговори
Def преди 11 години
Не са *** американците че до 21 години не допускат *** в заведенията.