Простреляха девойка в главата с въздушна пушка

19-годишната сама стигнала до Пирогов, няма опасност за живота ѝ
Обновена: 27 май 2012 14:16 | 27 май 2012 14:01,
51
Простреляха девойка в главата с въздушна пушка
Снимка: Bulphoto

19-годишна жена е простреляна с въздушна пушка в главата в София, съобщи Българското национално радио.

Инцидентът е станал около 4,00 часа сутринта в столичния квартал “Младост“ I.

Девойката обяснила пред полицаите, че се е прибирала към жилището си, когато е простреляна в главата.

Тя отишла сама в УМБАЛСМ “Пирогов“, където ѝ е оказана медицинска помощ. Няма опасност за живота й.

По инцидента работи Седмо районно полицейско управление в София.

Предполага се, че изстрелът е дошъл от някой от жилищните блокове в “Младост“. Полицията издирва стрелеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
3
 
! Отговори
един преди 12 години
А уж имаме полиция. Такива психопати трябва да бъдат в затвора или лудницата.И си мисля как ли ще се чувствате ако вашите деца на техния бал бъдат простреляни от някой като този ***. Днес въздушна пушка, а утре истински патрон. А след това какво?
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предполага се, че изстрелът е дошъл от някой от жилищните блокове в Младост......O.M.G.....Затова ли учат 5год.......O.M.G.
39
0
 
19
 
! Отговори
Запознатият преди 12 години
За всички, които по някаква идиотска причина си мислят, че имат право да я съдят, че е абитуриентка.. не всички абитуриенти са пияни, невъзпитани ***, които да си избиват комплексите като развалят всичко около себе си.. а този "гениалитет" с пушката, заслужава да му се стоварят върху главата всичките въздушни пушки за земята. И вие явно не виждате,че той е виновния за това..защото след 5 години или след 10, тя ще си спомня акк на бала ся я простреляли в главата, а не една хубава вечер
38
8
 
9
 
! Отговори
Имигрант преди 12 години
За София важи следното : " По праниците "Софиянци" се прибират по родните си места.Всеки втори отива в Софето и започва да се опитва да говори като тях ( абсолютно неправилно според догмите в българският език) Хлеб, Млеко, Бехме...да не сме в Сърбия бре? А за множествено и единствено число не ми се говори.. Софиянец : "Вчера бехме бате до Витоша, утрепАхме се...If you catch my drift..Amin!
37
1
 
16
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
Ударени със сачма от въздушна пушка-8...ошашавени от газов пистолет-10...застреляни с "Макаров"-150...с "Калашник"-20...загинали от автомобили-1400...самоубили се-над 200...налично огнестрелно оръжие във "Факултето"-според броя на къщите умножено по 2 .......Движещи се танкове в БНА- около 5...хеликотери летящи -6...БТР-със сигурност 1бр.видяхме го зимата при с.Бисер...МВР-60000...армия -600...! Данните са от секретен статистически институт !!!!
36
9
 
18
 
! Отговори
Защо? преди 12 години
Е като толкова ви дразни тая София защо все тука се бутате?
35
5
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
След Освобождението В. Търново е било с 20 200 души население, а Шумен с цели 23 300, така че София може и да е била град, но далеч от истината...
34
7
 
22
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 12 години
София е била с 12 000 души население след Освобождението, и това е след като турците са избягали от нея. Това прави 12 000 чисти българи, за разлика от много други градове и села. Айде стига с тия глупости, че била мижаво село. Комплексари такива, мерите всичко със селските си мерки. Егати, дори не знам как стигнахте пак до спора София-провинция в тема за прострелян човек.
33
6
 
18
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
А вероятността да видите подобни картинки с диви и комплексирани български селяни в София е най-голяма именно поради това, че София е била едно от най-малките населени места преди освобождението, т.е. там истинските софиянци са не повече от1/5 от настоящото население, че итова им е много! И кой измисли това село да е столица на България, след като можеше да са Търново или Шумен?
32
8
 
30
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Напълно си прав.Истинските софиянци пращат децата си на воаяж извън БГ.Или инвестират в образованието им.Тези почивни дни бяха наистина почивни,защото София се прочисти от селяните и селянията им.Спокойни улици,празни тротоари по които нямаше паркирани таратайки и най вече тишина без надута уредба с дежурната и силно обичана от провинциалистите мазна чалга.А сега да се преброим.Селяни слагайте минус;-)
31
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
колежка беше простреляна с въздушна пушка в китката, малко преди да се качи маршрутка посред бял ден. болката била адска и шурнала такава кръв, че шофьорът на маршрутката веднага я закарал до близката болница, а пътниците се опитвали да спрат кръвта. тия инциденти зачестяват заради безконтролното продаване на такива пушки и низкото ниво на съзнание на тези, които си позволяват да ги ползват в чертите на града. явно, трябва да чакаме да уцелят някое министерско дете, за да се вземат мерки
30
1
 
21
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Най-големият проблем на тази държава са комплексите на населението и политиците й...никой не вярва в способностите си и затова се стига до някаква безобразна показност и агресия...всеки иска, без да знае какво...
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой е стрелял по кучета, а е улучил момичето.
28
9
 
19
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Не може нормална българска девойка, която и да е тя и които и да са и родителите, от който и край на България да е, да танцува полугола на площада пред "Александър Невски" върху тавана на колата, с която я карат на абитуриентския бал, освен ако не е дъщеря на диви комплексирани селяни преселили се в софия преди тридесетина години...Чалгарска държава!
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вървиш си по пътя и от някой балкон те целят в главата със сачма...малко са местата в световен мащаб, където е възможно такова нещо
26
2
 
29
 
! Отговори
Andy преди 12 години
Tova e опит за убийство!! Стрелецът трябва да бъде съден по бързата процедура. Близлите блокове трява да бъдат претъсени със съдебна заповед.Нямам какво повече да добавя.
25
17
 
19
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Общо взето дива работа...кой знае колко натряскана е била и как по прашки е викала сутринта...1....12... Това, разбира се не оправдава стрелеца и пушката, трябва да му бъде навряна, заедно с приклада на едно много неудобно за него място...задължително!!!
24
15
 
7
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Общо взето дива работа...кой знае колко натряскана е била и как по прашки е викала сутринта...1....12...
23
11
 
32
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
90 % от това което гледаш за абитуриентските балове е от деца на хора от провинцията дошли да живеят в София. Баш софиянци отдавна не пращат децата си на тези измислени балове! То на практика това не са балове... Луди пари за парцали , една заплата за кръчма и дискотека после , крясъци и простотия...
22
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
90 % мъжете в България са *** и мишки. Бати измекярите сте.