МВР спря еротични масажи с "щастлив край"

При спецакция полицията разкри клубове за сексуслуги в София, Варна и Бургас
Обновена: 31 май 2012 14:43 | 31 май 2012 13:54,
129
МВР спря  еротични масажи с "щастлив край"
Снимка: Reuters

При мащабна спецакция полицията разкри четири помещения за сексуални услуги, маскирани като клубове за масаж в София, Бургас и Варна, съобщиха от МВР.

Задържани са 15 души, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години, двама мъже – единият – собственик на фирмата, наемала момичетата, а вторият – управител на дейността. Двама клиенти също са били арестувани, но след разпит са освободени.

Помещенията функционирали като клубове за масаж с наименованията „Релакс” и „Екзотик” и са били под наем в различни кооперации. Фирмата, която ги наемала, е регистрирана в Несебър от 34-годишния В.Ц. от Бургас. В официалната й дейност фигурирали и масажни услуги.

В.Ц. действал заедно с 36-годишния И.И., като двамата започнали да развиват противозаконна дейност по предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Фирмата обявила свободни работни места в интернет и вестниците за масажистки, като в обявите са посочени няколко телефона и снимки на голи момичета.

Клиентите си запазвали час по телефона и са посрещани в интимна атмосфера с горящи свещи.

Предоставяна им е услугата еротичен масаж с така наречен "щастлив край”, при която клиентът получавал сексуално удовлетворение единствено чрез масажни действия.

Стандартната тарифа за „щастлив край” била 50 лв., като при добавяне на второ момиче (което също извършвало еротичния масаж по „евино облекло”) се доплащало още 30 лева.

В случай, че клиентът пожелаел и предоставяне на сексуална услуга, цената се качвала на 100 лв. за час.

Полицията засекла незаконната дейност в студията през месец февруари тази година и започнала разследване. Дейността на масажните клубове започнала още през ноември миналата година.

На собственика на фирмата и на неговия съучастник са повдигнати обвинения.

До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им.

По време на специализираната полицейска операция, проведена паралелно в Бургас, Варна и столицата, са иззети множество веществени доказателства.

Разпитани са свидетели и пострадали от противозаконната дейност. Двамата бургазлии са задържани с прокурорско постановление за срок от 72 часа, като предстои гледане на мерките им за неотклонение вероятно в съботния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голямо разкритие. То по магистралите си шетат труженичките, милиционерите ги търсят по клубовете. Смешни истории от милиционерските сводки
18
0
 
10
 
! Отговори
SerGay преди 12 години
А за нас ще имали еротични масажи с нещастен край?
17
4
 
18
 
! Отговори
Rado преди 12 години
Измишльотини на милиционерите. Вместо да си отчитат дейност и запълват времето, гербавите *** отдавна трябваше да приемат закон за проституцията, който да я регламентира или забрани. Но така просто ще си хапем другите, а ще си пазим своите. С това комунистическо законодателство във всички области-винаги бг ще е последната дупка на кавала в ЕС и нормален човешки свят.
16
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да си много зле или никоя чужденка да не ти връзва, че да си вземеш нашенка за жена.
15
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е дейност която я е имало и ще я има докато свят светува. Ако я уредят и легализират както в белите държави, огромни постъпления от данъци ще влязат за пенсии и какво ли не, НО нали разбирате, че на някои легализацията не е удобна, защото НЯКОИ иска да държи монопола върху това.
14
1
 
33
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
Попречили са на бизнеса на местния милиционер и нарочно са ги хванали :) Made in BG!
13
1
 
28
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
Е оня ден някой беше пуснал снимка на околовръстното в София- труженичка и до нея полицай... и двамата работят. А такива клубчета в Бургас под път и над път...Утайките са там през вечер.
12
4
 
23
 
! Отговори
до рокер преди 12 години
а ти знаеш ли че женати обслужва онези 20% които нямат пари за масажистките. Бъди сигурен. от всичките ми познати няма нито една която да е вярна, независимо какво казва у дома.
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас, вече и краят няма да ние щастлив!!! :)
10
4
 
19
 
! Отговори
do 9 преди 12 години
Не можеш да разбереш, защото си обратен ... за такива като тебе има гей-клубове "с щастлив край" ... широко дупе.
9
14
 
31
 
! Отговори
Rocker преди 12 години
Жени, знаете ли , че мъжете ви ходят по *** ? 80% ? 20-те са задръстеняци дето чакат да жена им да им пусне веднъж в месеца или разчитат на ученички :)
8
8
 
26
 
! Отговори
Спържа Стоянова преди 12 години
Тоя на снимката е типичен представител на балканите - ***, грозен, с кръгло лице (издаващо простотия) и бас държа, че е нисък, най-много да е 175.
7
17
 
30
 
! Отговори
Тракторист-комбайнер преди 12 години
Тракторе,тракторе,разгониха ти фамилията бате...:-))!Браво на Цецо!
6
4
 
18
 
! Отговори
лъскащия меч преди 12 години
имало е къмшоти!
5
3
 
55
 
! Отговори
Осведомен преди 12 години
Не мога да разбера защо се правят на щипнати госпожици, след като във всеки сайт за обяви има и такива раздели, след като във всеки град има места и обяви с подобно съдържание и всички знаят за какво става дума. Информацията че полицията разкри е повече от смешна, защото всъщност се разкрива нещо, което не е било известно, а всичко което са намерили отдавна добре се знае... и не е нищо ново... просто е PR-акция...
4
4
 
25
 
! Отговори
... преди 12 години
Голем успех на МВР! Все едно това е от вчера и днеска, та да го спрат! Такива неща е имало има и ще има дълго след МВР! Нека го озаконят най-накрая та да мирясат!
3
4
 
27
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
ахахахахха' До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им'. Баси и обяснението,какво значи задоволявани на ежедневни нужди? Ми то може да включва от дамски превръзки,до Бентли с шофьор.....ахахахахахаха е разсмяхте ме Днес
2
3
 
31
 
! Отговори
Silver преди 12 години
Ииибаси змията :)
1
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ufff. Naprawete platenata liubow zakonna nai-posle i iziskajte danyk. 6te widite i kak brojkata na iznasilenite 6te namalee.