Полицията издирва 9-годишно момче от София

Рейфет Мустафов е в неизвестност от вчера, когато е напуснал дома си
22 юни 2012 17:31, Красимир Ангелов
18
Полицията издирва 9-годишно момче от София
Издирваният Рейфет. Снимка: МВР

СДВР издирва 9-годишно момче, изчезнало от дома си, съобщават от пресцентъра на МВР.

Детето се казва Рейфет Орханов Мустафов и се издирва по молба на родителите му. Семейството е от София и живее на ул. "Дръстър".

Рейфет е в неизвестност от вчера - 21 юни, когато е излязъл от дома си. Момчето не за първи път напуска семейното жилище. По думите на близки то обича да се вози с градския транспорт.

Има белег от изгаряне на десния крак, при глезена. Накуцва при ходене.

Рейфет знае името си и може да съобщи адреса си, но не е ориентиран за време и място. Лесно печели доверие на непознати лица.

Момчето е слабо, високо около метър и 50 см, с кръгло лице, правилен нос, кафяви очи, светло кестенява права, къса коса. На лявата буза под устата има бенка.

Облечен е с кафява тениска с къс ръкав, светли къси панталони, сини сандали, черна шапка с козирка.

Гражданите, които са забелязали Рейфет, ще помогнат за издирването му като позвънят не тел. 112, в Трето РУП – СДВР на тел. 982 12-60, 982-12-90, 822-12-75 или 982-11-79.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: издирвано дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
До 8 преди 11 години
По-добре да обработиш твоята майка, та да роди още един *** - като теб и като този, дето е изчезнал. Така ще станете отбор юнаци - тримата ***.
16
1
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 11 години
Ти не прочете ли, че в статията пише, че детето няма ориентация за време и място?!
15
1
 
5
 
! Отговори
до Коментаторчетата преди 11 години
Няма такава ПРОСТОТИЯ като повечето коментари отдолу..... престъпност винаги е имало... просто хората сега имат по голям достъп до информация... какво сте седнали да пишете глупости и да Обвинявате...огледай се в огледалото и се засрами. Знам че на повечето от пишещите глупости във Форумите им се плаща за това... намерете си друга работа, от която да не се срамувате след време. Промянатакъм по-добро не започва от Плюването и Обвиненията. Аман от РОБСКО мислене - Ограничено.
14
10
 
1
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
Трупен донор !
13
1
 
6
 
! Отговори
АА преди 11 години
Ще има престъпност защото родителите не са на мястото си и да контролират децата .Не зная тези родители защо създават деца след като не могат да ги опазят и възпитат -граждани полезни на обществото .
12
3
 
6
 
! Отговори
АА преди 11 години
Също забелязвам по главните шосета деца да карат колела и после и ако стане нещо лошо плачат родителите.А къде са те в такива случаи?
11
1
 
8
 
! Отговори
АА преди 11 години
Нали направиха закон децата да са под надзор на родителите.Каде са били?
10
0
 
6
 
! Отговори
AA преди 11 години
От много време чета новини и забелязвам че много хора и деца загиват.Просто изчезваме като нация.
9
2
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
7, на 9 нямало ориентация за време и място?!? ти добре ли си?? не пиша коментари.само ги чета по принцип.гледам всички мнения и си вадя изводи. Така се намира истината,като погледнеш всички мнения.Аз на 4 живях в друга държава и се оправях сам да ходя до магаазин а и на кино,а на 9.То като беше на 9 не помниш ли как беше?1/1?/ това са несериозни приказки за ориентирането
8
14
 
3
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 11 години
кас това име Е ПО-ДОБРЕ въобще да не го намерят
7
4
 
5
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Ми що нети е***а маиката че давидим дали като роди ще има психиатричен проблем.
6
8
 
9
 
! Отговори
Напишете ясно: преди 11 години
Детето има ли психиатричен проблем?!Всички се надяваме да го намерят живо и здраво, но да изясним - то имало ли е нужда от специализирани грижи и надзор? Щом на 9 год. няма ориентация за време и място, защо близките му допускат да излиза само от вкъщи? Или някои от веселия етнос в скоро време ще тръснат на гърба на данъкоплатците поредното *** за отглеждане, просто защото не си дават зор да носят отговорост за това, което са създали! И защо ли точно при тях най-често се ражда такива?!
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мой роднина изчезна преди 2 седмици никой не го потърси преди 2 дни случайни хора го намериха мъртъв в пълно неведение сме дано намерят детето
4
1
 
30
 
! Отговори
>( преди 11 години
Не е нормално на главната страница на залюхания ви сайт да има снимка на гей, който едва ли е чувал за съществуването на България, а ТАЗИ новина да се вижда само ако човек целенасочено я търси!Вярно, че последните години бедният българин може да няма пари за хляб, но ще си купува пошли вестници с измислени истории, и е в реда на нещата да се предлагат такива новини, но не забравяйте и другия основен икономически принцип, че предлагането може да определя търсенето!Дано намерят детето здраво!
3
2
 
21
 
! Отговори
мим преди 11 години
Дано да намерят детенцето!!!
2
5
 
8
 
! Отговори
Pini преди 11 години
а на женския пазар търсихте ли ?
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, какво става в тази държава - на ден по двама човека изчезват на нейде, на 2 седмици някой бива нахапан жестоко от куче, всеки ден по 3-*** гинат в *** ПТП-та...:(((!!