Адриан остава в ареста за зверското убийство на Николай

Кървави петна го издали, извършил престъплението с особена жестокост
Обновена: 2 юли 2012 18:49 | 2 юли 2012 18:44,
99
Адриан остава в ареста за зверското убийство на Николай
Убитият Николай. Снимка: МВР

Задържаният за убийството на 22-годишния Николай Йорданов остава в ареста. Съдът прецени, че събраните много косвени доказателства са достатъчни, за да свържат Адриан Ангелов с жестокото убийство.

В дома му са открити кървави петна, чиято ДНК съвпада с тази на убития. Освен това съдът прецени, че престъплението е жестоко, тъй като Николай е бил разчленен, след като е убит, а части от тялото му са намерени на различни места.

Според съда, ако Адриан не е зад решетките, има "сериозен риск да извърши друго престъпление".

Според разследващите Ангелов е направил пълни самопризнания. Освен това Адриан е завел полицаите там, където са ключовете от микробуса на Николай. Микробусът беше намерен в близост до гарата в София. Разчлененото тяло на Николай пък бе открито в река близо до Мизия.

Още по темата
 Дни след изчезването на Йорданов обвиняемият поискал основно почистване на багажника на колата, освен това започнал да предлага за продажба големи количества кашкавал, който се предполага че е взел от буса за доставки на Йорданов.

Според свидетелските показания и събраните доказателства за последно Николай Йорданов на 14. 06. 2012 г. е разговарял по телефона с негов приятел и се е уговарял с него да играят футбол, но така и не се появил. След това телефонът му бил изключен.

Николай Йорданов е бил дистрибутор на хранителни продукти и последно е трябвало да зареди обект в кв. „Овча купел”, където живее и обвиняемият Адриан Ангелов.

На 18.06 в землището на гр. Мизия, по поречието на р. Огоста, са намерени обгорени човешки останки. След това са направени още два огледа – на 26.06, пак по поречието на р.Огоста, и на 29.06 -  в бившия завод за хартия в гр. Мизия. При огледите са намерени два горни човешки крайника, едно стъпало и един череп.

Също така в дома на Адриан Ангелов са намерени ДНК материали, които съвпадат с ДНК материалите от намерените останки.

Днес Адриан се яви със служебен защитник и декларира пред съда, че няма да се укрие, ако е извън ареста. Решението на съда все още не е окончателно и може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Полицията откри тялото на 22-годишния Николай Йорданов в събота край Враца. Младежът изчезна на 14 юни заедно със служебен хладилен автобус и бе обявен за издирване.

Последно е бил видян да зарежда магазин в столичния квартал "Овча Купел. Николай разполагал с 2000 лв. от дневния оборот на фирмата, в която работел.

След жестокото убийство с откраднати от жертвата пари Адриан  закупува отново колата си, който преди това оставил в автокъща.

Фаталният ден е бил  14 юни, когато 22-годишният Николай Йорданов отишъл в дома на родения в Мизия Адриан в жк "Овча купел”. Там той бил убит и разчленен. А капка кръв върху хавлия го издава, въпреки усилията да заличи следите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
3
 
! Отговори
bg sadia преди 11 години
Adrian e svestno momche. Niama da izbiaga ako go pusnem.Az sum veche podkupen, a sushto i niakoi drugi moi kolegi s imoti , oshte utre go puskame. To momcheto i nishto ne e napravilo.. ubilo e vednuj.. neka mu e za urok da sedi 72 chasa v aresta.. drugia put kato ubiva da si znae che niama facebook v aresta za 3 dena..
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИМА МНОГО ЗАЩО НО ТОЯ Е ЗА РУСКИЯ ЗАТВОР ЧЕРНИЯ ДЕЛФИН
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За това л*йно да е "Гъзар с кола" е по-важно и от неговия, и от чуждите животи ... Тая мода дойде от Америка, а и казарма вече няма ... нямало е кой на време да му удари два шамара да се опомни, ... вече е късно.
25
2
 
8
 
! Отговори
да преди 11 години
такива убийци не се раждат убийцикой знае какви наркотици и от кога ги е употребявал
24
0
 
16
 
! Отговори
Баба Гица преди 11 години
ДО 22 - Абе какво лице бе,това е снимката на убитото момче,никъде не съм видяла снимка на оня психар до сега !!!
23
6
 
3
 
! Отговори
а защо преди 11 години
а защо Николай е отишъл в дома на убиеца си??
22
2
 
20
 
! Отговори
redordead преди 11 години
дано го пуснат, и роднините на жервата да го добарат - 2 седмици да го затворят в някое мазе и да направят възстановка на Светата Инквизиция - изклчително мъчителни изтезания, които не те убиват - накрая да го одерат, но да остане жив и да го извърлят на улицата, без кожа...
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвличания нямало по време на ГЕРБ каза Цвъко Имота. Не само че има, ама разчленени ги намерят после... това е то. ГРОБарска нация. Тотална жестокост, мутренска хунта над държавата, милиционерски палки за еколози, Братя Галеви на Фиджи с дайкирита, цените на ток, вода, газ, парно, гориво в небесата, тотална морална разруха в нацията. Ама важното е че в платените медии се говори за свободното провеждане на гей-паради пълни с педофили и откривания на 5 км магистрала. Гласувайте за Герб.
20
1
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Много кратко и точно казано!
19
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По лицете му личи, че е лигаво, безотговорно, разглезено мамино синче тип "ДУПЕ".Сега ще си понесе заслуженото.
18
2
 
27
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Двуличието в Бг е страшно нещо --да се усмихваш на "приятеля" си и в същото време да мислиш как да му отрежеш главата за да му вземеш служебните пари- думата почтенност честност и морал отдавна е изтрита с гумичка от речниците на БГ
17
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Времето си ражда хората. Дългите години срив на ценностите водят до това.
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да се раждат въобще такива ***.
15
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се ли върне смъртното наказание, нищо няма да се промени. Бугаристанеца от демокрация не разбира.
14
1
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
споразумение при убийство няма ...
13
1
 
47
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Разфасовал го е защото така си е мислел че като пръсне останките по всички части на БГ няма как да го хванат -а в същото време продава кашкавал!!! --пълен *** *** и психопат-много хора не могат една кокошка да заколят понеже ги е жал а този като Франкенщаин е нарязал "приятеля" си -за да си откупи обратно заложената бракма
12
1
 
34
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
И ЗА КАКВО Е НАПРАВИЛ ВСИчКО ТОВА?????????? ДА ОТКУПИ БРИчКАТА СИ И ДА Я ПОКАРА ЗА 1 ДЕН --ГЛУПАВ ПСИХОПАТ-- СЕГА щЕ ГЛЕДА АВТОМОБИЛ НА СНИМКА ПОНЕ 20 Г,,, ЖАЛКО ЗА МОМчЕТО!!!!!
11
1
 
21
 
! Отговори
Dexter преди 11 години
Някой май ми е следял сериала прекалено много... Да гние в затвора до живот!!!
10
1
 
30
 
! Отговори
Бг преди 11 години
Това са ---децата на прехода---23г.,---НИЩО!Мутрите станаха ----ОЛИГАРСИ!
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой е п*дал, бе, брадваро?