81-годишен се защитава яростно от крадец

Нападението било за 40 лв. и храна
8 юли 2012 20:02, Елка Василева
148
81-годишен се защитава яростно от крадец
81-годишен мъж е в болница след нападение от крадец. Снимка: архив, Булфото

81-годишен мъж от с. Черна гора, общ. Братя Даскалови се обадил в полицията и съобщил, че заварил в дома си непознат мъж да краде хранителни продукти. Крадецът му нанесъл побой и му отнел сумата от 40 лева.

Полицията е установила и задържала извършителя на деянието –  38 год. И.Г. от с. Черна гора.

Пострадалият пенсионер с две счупени ребра и разкъсно-контузни рани в областта на главата е настанен за лечение в болница в Стара Загора с опасност за живота.

Извършителят на грабежа е задържан за срок до 24 ч., но е настанен за лечение в болницата в Чирпан, тъй като, за да се защити, 81-годишния мъж е успял да нанесе на нападателя си прободни рани в областта на гърдите и корема с нож.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
32
 
10
 
! Отговори
Каралийчев преди 11 години
Еми това е, защото хората са гладни. Дядото, ако беше нормален, щеше да покани човека да се наяде, ама пуста старческа склероза...
55
2
 
14
 
! Отговори
Вековен Ботев преди 11 години
Oт всичко на света най-много мразя две неща расизма и *** !!
54
3
 
27
 
! Отговори
?? преди 11 години
Боко да не се хвали с управлението си, че се гордее с министрите си.К:ога е било да се убива за 5 лева, 40 лева?Къде е Цвъцко да даде отчет какво работи и какви успехи е постигнал?
53
1
 
19
 
! Отговори
дядо от село преди 11 години
Аз предлагам, щом полицията няма средства, да бъдат въоръжени кметовете. Да им се даде по една патрулка със сирена /за психологическа отбрана/, и да са и полицаи. А ние ще помагаме кой с каквото можем. Иначе няма спасение, г-н Цветанов!
52
1
 
25
 
! Отговори
14 преди 11 години
Само Хитлер може да интегрира ***.
51
1
 
26
 
! Отговори
koj iztarva govedata преди 11 години
Лошото е че свободата се възприема като свободия в България. Както много хора казаха, сега онзи дебелия *** адвокат който защитаваше всички известни престъпници до сега -Димитър Марковски , защитавал и убиеца на сестрите белнейски, ако се намеси ще изкара дядото виновен с подобни и нагласени тези - "*** отишъл да търси дядото за да му даде храна, че го съжалил че е стар, ама дядото не го разбрал и го намушкал защото бил расист". За това адвокатите са много големи виновници - празни души
50
3
 
37
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
Ще плачете за АДОЛФ ХИТЛЕР, нормално *** щеше да бъде разстрелян на стадиона а цялото гето запалено от дружелебни господа в черни униформи.
49
1
 
24
 
! Отговори
Старица преди 11 години
Боже докъде ни докараха управляващите, да не можем да заспим от тревога , че някой ще влезе в дома ни и ще ни убие за 40 лева.
48
2
 
20
 
! Отговори
LSFC преди 11 години
Браво на дядото. Скороштно оздравяване . и С*мъ*рт за черната пасмина 1488 !!
47
1
 
25
 
! Отговори
читател преди 11 години
И ако имахме право да държим в къщи оръжие, щеше ли това да се случи?До кога ще търпим да ни се забранява нещо, което е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМО????
46
1
 
32
 
! Отговори
nba преди 11 години
Пожелавам на смелия българин да се възстанови възможно най-скоро и да живее поне до 100 години. А на лакирания *** бразилец трябва да бъде обесен на някой площад и да стои за назидание на всички свои събратя.
45
1
 
42
 
! Отговори
мила родна картинка преди 11 години
В градовете пияни и дрогирани пребиват и убиват невинни хора. А по селата е още по-страшно. Възрастните пенсионери се борят и с мизерията, и с постоянните набези на крадливите ***.
44
0
 
13
 
! Отговори
Войвода преди 11 години
Ей докъде я докарахме на стари години да се трепем
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а какво ли ни предстои щом ..... до там я докарахме - или ни докараха
42
2
 
22
 
! Отговори
666 преди 11 години
Голямо браво на дядото! А на този *** Петков, пожелавам да го сполети съдбата на този невинен човечец( Господ си знае работата, не трябва да му се бъркаме)!
41
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако бяхме поне малко демократични като хамерите във всяка къща щеше да има поне по 1 гладкоцевна пушка и такъв крадец щеше само да се констатира че е с "издухана" глава. Гарантирано е че престъпността ще спре само след няколко месеца и лошите ще намалеят драстично.
40
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПРЕСТЪПНИКА ПЛАЩАЛ ЛИ Е ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ И АКО НЕ ЗАЩО СЕ ЛЕКУВА СЪС ПАРИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЯДОТО!Този Дядо трябваше да ни е премиер!
39
4
 
17
 
! Отговори
koj iztarva govedata преди 11 години
PETKOV - ОЩЕ ЕДИН ПСИХОПАТ
38
7
 
6
 
! Отговори
koj iztarva govedata преди 11 години
И КАКВО КАТО ЧЕТЕШ ЗАГЛАВИЕТО ДА ВИЖДАШ НЕЩО ДА СЕ Е ПРОМЕНИЛО ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ НАРОД ? А ТАКИВА КОИТО КРАДОХА ПАРИ И ПРЕЗ КОМУНИЗЪМ И СЕГА ПАК СА ***. КАКВО ХАРЕСВАТ ЛИ ТАКИВА ЗАГЛАВИЯ СКАПАНЯКО , ЧЕ РЪСИШ ГЛУПОСТИ. А ВЕЧЕ МИНАХА 23 ГОДИНИ ЗА КАКВО ГОВОРИШ ИЗОБЩО ??????
37
1
 
32
 
! Отговори
raq преди 11 години
Няма да се учудя, ако крадеца осъде възрастния човечец за нанесения му побой. Нямаме закони в такива случаи, както в щатите, там не прощават.