Почина взривеният пред офиса на "Евророма" в Сандански

Малин Илиев се бори за живота си един месец
Обновена: 29 юли 2012 21:12 | 29 юли 2012 21:06,
66
Почина взривеният пред офиса на "Евророма" в Сандански
Снимка: Impact Press Group

Тежко раненият пред офиса на "Евророма" в Сандански Малин Илиев е починал днес във ВМА, съобщиха от партията.

На 29 юни в южния град, около 5.55 сутринта, избухна бомба в района на Кооперативния пазар, където се е помещавала политическата партия.

Още по темата
Илиев е минавал тогава случайно покрай офиса на партията и забелязал малък пакет на тротоара.

След като го е взел, взривът е избухнал.59-годишният мъж бе приет в болницата в Сандански с тежки травми в коремната област и разкъсана ръка. По-късно бе транспортиран в столицата, но месец след инцидента той почина.

МВР задържа четирима души за взрива, като министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че подбудите на арестуваните са хулигански.

“Експертиза е доказала съответствие на химическия състав на взривното вещество с натривки, взети от ръцете и дрехите на задържаните. Само един от задържаните е дал съгласие за изследване с полиграф. Няма политически елемент при мотивите за взрива. Той е изцяло по криминални подбуди”, заяви тогава Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Човешкото любопитство може да те отведе в гроба.Ако се беше обадил в полицията вместо да пипа нещо което не е за него,сега щеше да си пие бирата и да се шляпа по шкембето.
23
8
 
17
 
! Отговори
ГАРИБАЛДИ преди 11 години
Това си беше чист атентат ,а може да го наречем и терористичен акт.Както и много други подобни атентати са си терористични актове. ЦЦ може да си говори ,че се касае за криминални случаи. Дори да са криминални носят почерка на един класически терористичен акт. Ако на летището в Бургас жертвите бяха българи ,отново правителството и особено Цветанов щяха да отричат се се касае за терористичен ак
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 29 българин. абе човек ти луд ли си или си просто ***.ми нали тази държава дето искаш да си "гледа работата" сме самите ние.точно ние изграждаме тази държава,ние сме работниците,чиновниците.работодателите,управленците и консуматорите.Държавата ни е точно копие на това което сме ние.А какво би казал ако взривеният беше българин.щеше да нададеш вой.запомни бомбите не подбират кой какъв е.дано не го усетиш на собственния си гръб,че тогава друга песен ще запееш.***
21
4
 
23
 
! Отговори
Мирослав33 преди 11 години
ли4но мое мнение ;но един *** по малко .много щастливи хора.Колкото пове4е измират от *** ,толкова по добре
20
3
 
26
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Твърде слаба компенсация за СТОТИЦИТЕ, ако не и хиляди българи, жертви на мангалският терор. Ако "държавата" си гледаше работата, такива неща нямаше да се случват.
19
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на всеки може да се случи.Бог да го прости човека.
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо сте толкова гнусни хора, българи?!----------- Защото сме мачкан и комплексиран народ
17
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 11 години
-1 ***.колко все още остават?
16
11
 
34
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
В Сандански нашите *** са едно със нас заедно си пием кафето и работим и така е още от комунистическо и никога не сме имали проблем с *** махала и там сред тях живеят доста Български семейства и нямаме гето всичките къщи на *** са на по 2-3етж.и са законни,нашите *** са работливи ходят по Гърция и в града си намират работа в строителството,така че моите съболезнования за Милан и неговото семейство...
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОЙТО ЗАЛАГА БОМБА СИ Е ТЕРОРИСТ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОДБУДИТЕ.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като направя сравнение, то и на този в Бургас подбудите му може да са били хулигански или криминални, ама тя бомбата не пита - гърми си.
13
8
 
21
 
! Отговори
Оцеола преди 11 години
Един *** по-малко , един хляб повече !
12
5
 
27
 
! Отговори
Свещеника преди 11 години
Берлине, хората се радват на *** нещастие , защото достатъчно са се настрадали от тях! Предполагам , че ако не си претърпял лично някой *** золум , поне си чувал и чел за такива ! На хората им дойде до гуша да ги хранят,да им плащат детски,помощи,соц.пенсии,детски ясли и градини,ток,вода и мн. други придобивки ,които иначе са недостъпни за тях, а тази *** да ни граби,краде убива и да се присмива ! Сега ясно ли ти е ?
11
1
 
7
 
! Отговори
буба преди 11 години
Ей това е абсурдистан - хората които вършат работата на полицията са в затвора ?!?Защо бе, дебели ушеви ***?Иначе мир на праха на човека, но ако не се промени нещо - ще има много след него
10
6
 
3
 
! Отговори
..... преди 11 години
Leka mu prast na 4oveka ! Grehovete mu 6te nosjat vinovnicite, a i tehnite pokolenija !!!
9
5
 
33
 
! Отговори
ДО 7 преди 11 години
Заради тоя "невинния" , набутаха три наистина невинни момчета в ареста ,знаеш ли ? Аман от такива фалшиви и вечно скърбящи съболезнователи! Ако искаш ходи да го цунеш тоя ром!
8
1
 
27
 
! Отговори
Някой преди 11 години
*** конкуренция си взривиха *** и сега обвиняват български патриоти за да има кой да вкарат в затвора, но това не пречи на г-дата съдии да пускат *** изнасилвачи и убийци на свобода! Чудно ме е докога ще сме такива роби?!
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
7 , ЗЯПАЙ , АЗ СЪМ ГОТОВ !
6
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1 /3/, така и така го разхождаш в ляво и в дясно, защо не си го завреш и в г*за, умник!!!
5
29
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив ИМА политически мотив,а именно расовата дискриминация спрямо *** и турците от страна на бг населението.Това е самата истина колкото и да се отрича.Та във връзка с това питам?Ще бъдат ли обвинени тези *** като терористи????...едва ли.Ще се разминат с присъди.Това е Бг.безнаказаност и нетърпимост към другите.Морален упадък на човешките ценности,пълен набор от криминални престъпления,проституция и показност.Ето това е новото лице на Бг.Хаъде плюйте сега....