5000 евро искали за бебето в интернет

За Албена ще се грижи роднина или приемно семейство
15 авг 2012 19:45,
13
5000 евро искали за бебето в интернет
Снимка: Impact Press Group

Родителите, които пробваха да продадат новороденото си бебе по интернет, са поискали 5 хиляди евро.  Информацията не е официална, но  криминалистите подозират, че бедността не е единственият мотив на съпрузите, съобщи БНТ.

Едноседмичното момиченце е в добро здравословно състояние, но ще остане още седмица в болницата, тъй като е с ниско тегло.

В момента тече десетдневен срок, в който социалните трябва да решат съдбата на детето.

Още по темата

Сигналът за обява със смущаващо съдържание е бил подаден от администраторите на популярен сайт.

Разследването отвело антимафиотите до българката Полина и Георги Албино от пуерторикански произход.

По неофициална информация мъжът, който се представя за биологичен баща, не е признал новородената си дъщеря Албена.

Още в петък социалните служби получили сигнал от родилно отделение, че майка обмисля да изостави детето си. Не знаели обаче, че новородено е обявено за осиновяване срещу заплащане.

Няколко дни по-късно не могли да се срещнат с майката в болницата, тъй като с нея вече се занимавала полицията.

„Мисля, че това при нас е първият такъв случай, в който родители предлагат детето си на търг. Ако открием роднина то отива при роднината, ако не - търсим приемно семейство. Ако няма и такава възможност съответната институция ще се погрижи“, заяви Теодор Иванов от отдел "Закрила на детето", при ДСП – Слатина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
българия преди 11 години
това говори, колко ни е зле държавата, нищо друго..няма социална политика, хората нямат никаква сигурност и резултатите не закъсняват... а на 10 бих казала, повярвай има такива родители ***, за които деца е по-добре да са продадени дори за 5 лева на отговорни такива....
10
0
 
9
 
! Отговори
Tujno преди 11 години
Domentar 1- po dobre njakoi s pari da go otgleda..t.e njakoi koito moje da si pozvoli da dade ne samo obich, no i jivot na tova detence..tova samo ako mislish che sveta e perfecten. No istinata e che bogati ne kupuvat deca po internet...te otivat v legalni agencii i minavat celijat process....mojesh samo da gadaesh kakvi celi mogat da imat ...... kusmet na deteto!
9
2
 
3
 
! Отговори
do bg преди 11 години
prav si no ako bqxa *** roditelite druga pesni4ka 6te6e da pee6 tuka mai mai aaaa
8
0
 
7
 
! Отговори
ех преди 11 години
Неуспешен опит за бизнес. Слава Богу, нишата се е оказала непечеливша, което в случая е и малък комплимент за Интернет. Т.е., ако искате да сте презряната част от хората, продаващи децата си, правете го като *** търговки, договаряйте се на тъмно по копторите... никой никога нямада ви съчувства, нито ще оцени "оригиналната бизнес-идея", защото който би могъл, е алчно безмозъчно като вас...
7
15
 
4
 
! Отговори
bg преди 11 години
при тази криза и безработица при условие че нямат средста да си отгледат детето си, като всеки родител,които искат да им добре на децата, защо да не го отгледа някой със възможности и за детето да му е добре
6
1
 
27
 
! Отговори
една преди 11 години
Пуерто Рико от 60 години е свободно присъединила се територия към САЩ. Пуерториканците съвсем не са за оплакване, имат американско гражданство. На последния референдум не пожелаха да сменят статута си... От 4 години общувам с пуерториканка, професор по билингвистика в Колумбийския университет в Ню Йорк. Така че пуерториканският произход не е определящ за поведението на този индивид... Навсякъде по света има "лош материал"!
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5000 евро са близо 10000лв. Това означава че за 9 месеца брененост и се падат по 1000 кинта на месец! Добро заплащане за региона от който е майката! Айде сега още едно
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пуерторикански произход абе тва на кво ви навежда мислите
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Георги Албино от пуерторикански произход...........................на тоя майка му е същата като Полина!Баща му пуертороканец,хората намират американци,италианци и т.н.,а наша простакела намерила ПУЕРТОРУКАНЕЦ!
2
2
 
12
 
! Отговори
valq преди 11 години
Ima prezarvativi i protivoza4ata4ni , sled kato nemogat da otgledat deteto za6to go pravqt ?? Aman ot takiva !
1
7
 
16
 
! Отговори
:// преди 11 години
Еми като нямат пара да го гледат , по добре да го гледа някой който има пара ... но е доста тъжно ..