Дете излетя от прозореца на кола след тежка катастрофа

Майка му се забила с кола в мантинелата, момиченцето е с опасност за живота
Обновена: 21 авг 2012 13:24 | 21 авг 2012 13:23,
56
Дете излетя от прозореца на кола след тежка катастрофа
2-годишното момиченце е с опасност за живота. Снимка: архив, Impact Press Group

Двегодишно момиченце е с опасност за живота след тежка катастрофа по пътя Бургас-Варна, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал вчера около 7.50 часа по автомагистрала „Черно море“ в района на местността "Харамията".

34-годишната майка на детето загубила контрол над колата и се е ударил в мантинелата. В резултат на удара детето е излетяло през прозореца на задната лява врата.

Детето е било оперирано в болница „Св. Анна“ и е с опасност за живота.

По първоначална информация детето е било поставено в детско столче. "Законът е бил спазен, но явно ударът е бил доста силен, за да се стигне до неприятния инцидент", коментираха от КАТ пред Дарик радио. Няма други пострадали при произшествието.

Инцидентът с пострадалото дете е поредният по пътя Варна-Бургас. Преди два дни зверска катастрофа отне живота на мъж и жена в района на с. Старо Оряхово.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
До T ZПич, детето е 9 годишно столчетата за тази възраст са само за под дупето и се ползва колана на автомобила!!! Имала е столче но 100% детето не е било с колан. Тези столчета за които говориш са за помалки деца....
44
2
 
7
 
! Отговори
Жина шифьор преди 11 години
Аз зъ вибратура дет бучи в гъ.. ми ли да мислаа, за пъта ли
43
3
 
11
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
АБЕ ВЕРНО ЖЕНИТЕ СТАНАХА МЪЖЕ ОТКАКТО СЕ НАВЪДИХА ТОЛКОВА МНОГО СЕКС ШОПОВЕ ВЕЧЕ СА ЗАДОВОЛЕНИ С ВИБРАТОРИ И СТАНАХА ПО-САМОСТОЯТЕЛНИ КАКТО И В ШОФИРАНЕТО ЗА КОЕТО НЯМАМ ДУМИ.ЗА МЪЖЕТЕ Е НОРМАЛНО ДА НАТИСКАТ ГАЗТА АМА НЕКВА ДА МИ ХВЪРЧИ СЪС 150 С НЕКВА ЗАПАДНА ТРОШКА НА 20 ГОДИНИ И С ДЕТЕ МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА ЧЕ ИМ ПУСКАТ ПСИХО-ТРОПНИ ВЕЩЕСТВА ЗА ДА ГИ ЗОМБИРАТ
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това статия писано от голяма българин явно?
41
1
 
15
 
! Отговори
T Z преди 11 години
Нормалното "Столче" има две системи за сугурност: Първо то самото се фиксира самостоятелно с помоща на коланите на задната седалка (по указана схема), а после самото столче има колани за фиксация на детето! Коланите за детето в "столчето" са 4 или 5 точкови!При краш-тестове с т.н. "столчета" те издържат и при преобръщане на превозното средство!В ситуацията само майката е виновна (ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ)!Дано малкото да се оправи!
40
1
 
6
 
! Отговори
от 46 преди 11 години
До Ancientза да сме още по-изчерпателни простотията се простира дотам, че за всички войни, за всички убийства за всичко лошо по-света- фаровете са виновни. а сега почвам да си броя минусите и да видя колко сте тези, които плюете безпричинно и по всичко :)
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До AncientТъй като противниците на фаровете няма да ти отговорят подобаващо и с аргументи - според тях едно че ще харчи повече(което е така, но е минимална разликата и подкрепям предния ти пост с две ръце за гъзарията), по-често ще изгарят крушките и това пак са разходи (за day light не искат и да чуят), също така всички тези автобуси са се запалили от включените фарове, асфалта се разтапя(не мисля,че последното го вярват)и т.н. подобни неща. Както и по-надолу пише-ето,че пак имало катастрофи
38
2
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Има колани и колани. Коланите за деца не са същите като при големите (3 точковите)- те са със 5 точково захващане! и няма опасност от счупване на врата , защото е друго захващането
37
0
 
12
 
! Отговори
Ancient преди 11 години
Е, хубава работа - за повече от час никой не даде изчерпателен отговор на въпроса ми. Не се опитвам да "***"-вам хората, четящи сайта, а питам защото наистина не знам отговора. Има намеци за повишен разход на гориво по-долу, което ми се струва смешно на фона на това, което често виждам всеки ден, а именно - кола за около 1,500лв. със стопове за 400лв., ауспух за 200лв., джанти и гуми за около 300лв., аудио-система за 400лв... Гъзария ли да го нарека, избиване на комплекси ли...
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Deteto dano da se opravi
35
2
 
23
 
! Отговори
внимателен родител преди 11 години
Столчето не е достатъчно. Самото то трябва да е обезопасено с колан за задната седалка, а детенцето в него с предпазните колани на самото столче. Горкото зайче, дано се опррави по-скоро и без последствия.
34
0
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
не мисля,че 38 набляга на вида двигател, а на това какъв е разхода( малък). Това според мен е важното в поста
33
7
 
5
 
! Отговори
До Ancient преди 11 години
Аз пък предпочитам всички да карат и с включени клаксони или сигнални инсталации, но в града при 40 градуса горещина и максимална скорост 50км./ч., горещина,пек, тия фарове само те липсват.
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ти защо си сигурен,че двигателят трябва да е 100КW?
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ancient,прав си за фаровете. Бетонните кратуни това не могат да го разберат. Слезнало от магарешката каручка и щото магарето няма фарове, та ..... Има и едни икономисти, дето не могат да вдянат, че 200 Вт крушки на 100 кВт двигател са 0,002% :) Важното е пишат и да се чувстват компетентни:)
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дано се оправи детенцето
29
0
 
16
 
! Отговори
Магистралната преди 11 години
Какви магистрали, какви глупости пак пишете? Харамията и магистрала! Смешници! А майката в мъжки род ли е, че се ударил? Горкото дете- дано се оправи!
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
детските столчета за кола са пълна измама
27
2
 
8
 
! Отговори
ani преди 11 години
Ами то някои качват децата си , виждала съм и на предна седалка и препускат, за къде бързат не знам. Дано да има късмет детето да се оправи. А на майка му да отнемат книжката.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поне знаем че катастрофата не е с БМВ, щом не се споменава марката на автомобила. Кофти работа :( Дано се оправи момиченцето.