Хванаха момче, избягало от възпитателно училище

15-годишният е известен на МВР за кражби
21 авг 2012 16:15,
4
Хванаха момче, избягало от възпитателно училище
Снимка: архив, Булфото

Столични полицаи задържаха 15-годишен, обявен за общодържавно издирване, съобщиха от МВР. Момчето е беглец от възпитателно училище в Дряновско.

Около 20.30 часа снощи при обход на маршрут на столичните булеварди ”Скобелев” и ”Прага”  автопатрул на отдел „Сигнално-охранитиелна дейност“  се натъкнал на момче със съмнително поведение.

Полицаите го спрели и направената проверка  установила, че  той е обявен за общодържавно издирване като беглец от възпитателно училище в с.Керека- Дряновско. Служителите на реда отвели непълнолетния в Шесто районно управление.

Установило се, че той е известен на инспекторите на детска педагогическа стая, с множество регистрации за кражби, грабеж и унищожаване и повреждане на чужди имущество.

Криминалните прояви на 15-годишният са извършвани на територията на цялата страна, като първата  от тях е регистрирана още когато е бил 9-годишен.

Момчето е приведено в Дома  за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в гр. София, предстои предаването му на МВР-Дряново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
bandit mozebi ili popadnal slu4aino na nepodhodqwo mqsto v nepodhodqwo vreme
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пуста гьостерица....
2
1
 
10
 
! Отговори
T Z преди 11 години
Супер новина - хванли "пишлемето" и полицията вече докладва!А кой краде от "хазната" - нема инфо!!!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак ли същотоУстановило се, че той е известен на инспекторите на детска педагогическа стая, с множество регистрации за кражби, грабеж и унищожаване и повреждане на чужди имущество."Задържани са двама души, които са с богато криминално досие"Явни нещо не е наред никой ли друг не вижда това или си измислям