Красимир Катев с чиста съвест след катастрофата

„Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?“
23 авг 2012 18:12,
332
Красимир Катев с чиста съвест след катастрофата
Близки и приятели погребаха Пламен Райков и Димитър Георгиев. Снимка: Булфото

Съвестта на бившия заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобурготски" Красимир Катев е чиста след станалата вчера зверска катастрофа край Балчик, при която загинаха двама души. 7-годишната дъщеря на Катев също пострада при тежкия инцидент.

„Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?”, коментира бившият зам.-министър пред bTV.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, тъй като до момента не е установена вина, според разследващите. Предстои Красимир Катев да бъде разпитан в Балчик.

Още по темата
Тежкият инцидент стана в нощта на 21 срещу 22 август .  Красимир Катев е седял зад волана на "Фолксваген" със софийска регистрация и при навлизане в лявата лента по посока на движението удря насрещно движещият се  "Опел".

Пътуващите в опела двама младежи на 20 и 25 години от село Оброчище са загинали на място. Телата им бяха намерени извън опела, като се предполага, че от удара са изхвърчали от колата.

Днес Пламен Райков и Димитър Георгиев бяха погребани в родното им село.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
1
 
13
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
Хасан за съжалание е прав, няма толкова робски народ с толкова ниско самочувствие! Говоря за 85% от населението и за съжалание тези 85% роби спъват останалите 15%, но добре, че не успяват напълно.
199
1
 
32
 
! Отговори
Килъра преди 11 години
"По случая е образувано досъдебно производство срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител."МУХАХАХХАХАХА :)))))))))))))))) БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА, ЧЕ РОДНАТА ПРОКУРАТУРА МЕ РАЗВЕСЕЛИ!
198
13
 
4
 
! Отговори
чокобеибисън преди 11 години
абе тва са ***,те са виновни,министаро нема как да е виновен.
197
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Неизвестен извършител?! Е как ще е неизвестен като тоя *** е влязъл в насрещното...
196
4
 
34
 
! Отговори
хасан преди 11 години
В предните две новини по темата пише при навлизане в НАСРЕЩНОТО, в тази пише - при навлизане в ЛЯВА ЛЕНТА, усещате ли на къде вървят нещата, затова грам не ме е.. че нацията се затрива, колкото по-бързо изчезне тази скапана държава от лицето на земята, толкова по-добре. Толкова пък *** и корумпиран народ - не мога да го проумея
195
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С риск да ми нацвъкате (-)-и, искам да ви обърна внимание, че пише "навлизане в лявата лента", а не "навлизане в насрещното движение". След селото в посока Балчик има доста дълъг участък с 2 ленти в посока Балчик и една лента в обратна посока. В този случай "навлизане в лявата лента" (която в случая се явява средна) не е нарушение. За разлика от младежите, които са нямали работа в тази лента.
194
1
 
45
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Катастрофа отне живота на двама души през нощта на 21 срещу 22 август . Бившият заместник-министър на финансите от кабинета "Сакскобургготски" Красимир Катев при НАВЛИЗАНЕ В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ удря движещият се там "Опел". Пътуващите в него двама младежи на 20 и 25 години от село Оброчище са ЗАГИНАЛИ НА МЯСТО. По случая е образувано досъдебно производство срещу НЕИЗВЕСТЕН извършител.Докато народа не излезе да избеси десетина министри, няма да го намерят тоя НЕИЗВЕСТЕН извършител.
193
2
 
38
 
! Отговори
до 222 преди 11 години
Елементарно бро ако ти, или аз караме в насрещносто, ще сме виновни, ама като кара бивш заместник министър с 2 чифта мадя скъпата си кола, той няма как да е виновен. За такива няма закони - факт!
192
2
 
31
 
! Отговори
до 220 преди 11 години
престанете да говорите ,че народа е злобен и завистлив-красимирчо е един изпечен мошенник и крадльо,скоро се бях сетил за него къде ли се е скатал да си брои париците и то ето го нашия,представяте ли си убитите момчета каква гледка са та са в затворени ковчези
191
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Tishko аз също не мога да се сетя,нотака ще го измислят ,че ще изкарат момчета виновни.вече започнаха да подготвят почвата,едното момче нямало книжка.сега ще изкарат че то е карало и край ,катев е спасен
190
3
 
44
 
! Отговори
Tishko преди 11 години
Интересно как така е невинен ако е карал в насрещното?!? Аз лично не мога да се сетя за подобен вариант
189
3
 
40
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
220Това е един ***! Дори и да не е виновен не можеш да имаш чиста съвест!!! Това че е преуспял не значи нищо! Пътят от върха до дъното е една катастрофа с невинни жертви! Питай руснака-фигурист който от гордостта на България се превърна в пълна ***! Хич не му завиждам! Този е наглец и води долнопробен живот! Дори и да не е виновен обществото го отхвърли вече!
188
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То по тая логика всеки, който катастрофира трябва да е с чиста съвест, защото при всяка катастрофа може да умре и виновният, а той никога няма да иска да се самоубие. Идиотско обяснение в общи линии. По телевизията обаче чух съвсем друга версия, че той твърдял, че опела бил в неговото платно, а не обратното. По принцип на теория е възможно, при положение, че той е карал по-голямата кола, след катастрофата да ги е избутал обратно. Това обаче може да се докаже недвусмислено по спирачния път и т.н.
187
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?Не на детето си, причинил си го на две момчета и за това трябваше да се извиниш поне, а не да се правиш на невинен! Така ли се говори!?Споменава само детето си, все едно другите са му все тая. То сигурно е точно така и именно в това е наглостта му!
186
2
 
31
 
! Отговори
до красьо преди 11 години
красьо-като ти е толкова чиста съвеста да вземеш от твоите ,на боко и на цветелинка от парите да платите ония 800 мил. евро дето трябва да се внесат 2013 по дълга дето уж го преструктурирахте и завлякохте народа с 1 милиард лева -та така по въпроса ,знаеш ли Господ колко го интересува твоята чиста съвест като започне да коси с косата...
185
1
 
38
 
! Отговори
666 преди 11 години
Какво значи Как си представяте, че ще причиня такова нещо на детето си?, след като си минал в лявата лента за изпреварване по нощите? Опела му е пречел, да кара, както си иска? Не дъщеря му е оправдание, той се опитва да се измъкне от съд и Затвор!
184
1
 
31
 
! Отговори
Една преди 11 години
Катев е пълен ***, вживял се в ролята на "съдник" и автопилот на Туарег! Дано си получи присъдата, дори и с наличието на много пари в банка!
183
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Беше един от шефовете на Сибанк, пак връзка с Цура и Боко.
182
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нагло. И никаква вина да нямаш при положение, че две човешки същества са загинали и ти си участвал значи поне да замълчиш. Не ме интересува иначе нито кой е, нито от къде са му парите - това няма общо.
181
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
такива хора са ''чисти'' убийци, от къде да знае човек, че утре на него няма да му излезе кола в лентата ???