МВР погна нощните клубове в София

Антимафиотите попаднали на масажно студио, ама за секс услуги
Обновена: 31 авг 2012 18:28 | 31 авг 2012 18:28,
55
МВР погна нощните клубове в София
Снимка: МВР

Специализирана операция в нощните заведения в столицата беше проведена тази нощ, съобщи МВР.

Екипите са извършили проверки за издирвани лица или присъствието на непълнолетни в нощните заведения, контролирали са касовите апарати, нарушения, свързани с трудовото законодателство и продажбата на акцизни стоки без бандерол, злоупотреби по Закона за защита на авторското и сродните му права и др.

Задържани са двама – един за хулиганство, един без документ за самоличност. Съставени са 5 протокола за предупреждение по ЗМВР.

Проверени са общо 7 обекта – 3 стриптийз бара, 3 нощни клуба и клуб за сексуални услуги.

В един от проверените стриптийзбарове служители на НАП са изготвили  протокол за установената разлика при засичане на касовия апарат с наличността.

На управителката на заведението е връчена призовка от Инспекцията по труда във връзка с нарушения на трудовото законодателство.

В друг стриптийзбар е съставен фиш от Агенция „Митници” за нарушения, свързани с акцизни стоки. В нощния клуб е изготвен протокол във връзка с нарушения на Закона за авторското право и сродните му права.

В хода на операцията е проверен и столичен клуб на ул. „Цар Симеон”, който е регистриран като масажно студио.

В него са установени 4 жени и мъж, които предлагали сексуални услуги срещу заплащане. Цените били обявени в интернет сайтове и варирали между 100 и 200 лв. На петимата  са съставени протоколи за предупреждение по ЗМВР.

При проверките в седемте обекта не са установени непълнолетни и издирвани. В обектите не са намерени наркотични вещества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
12
 
! Отговори
Чиста България ! преди 11 години
Явно не са си платили!..., девиза на Ц Ц "'елате вие да не идваме ние" , а вие си сипвайте гориво за 2.80лв.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анти селджук преди 11 години
Скъсаните селски студенти брато
25
3
 
11
 
! Отговори
Lythianzz преди 11 години
"... и клуб за сексуални услуги. " Какво стана, да не съм проспал легализацията на проституцията?
24
12
 
17
 
! Отговори
Анти селджук преди 11 години
К*р за чалгата и за селските студенти дето идват да развалят столицата
23
2
 
1
 
! Отговори
АХА преди 11 години
СЪБУДИХА СЕ ..
22
0
 
4
 
! Отговори
за 8 преди 11 години
Ами дай да се тровим, щото в Европа така правели? Или пияни да скачаме от балконите, щото англичаните така правели?
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статията може да се озаглави: "МВР разчиства конкуренция по поръчка". Тия клубове се знаят. Реклами има навсякъде. Всеки таксиджия може да ти препоръча такива услуги когато си загорял. Но нашето МВР (дето ни пази) прави такива акции срещу 1-2 клуба два пъти в годината.
20
1
 
4
 
! Отговори
18-ти преди 11 години
"шундра"? хахахаИскаш да кажеш "путра" може би?
19
6
 
2
 
! Отговори
зя 14 преди 11 години
Пак ти казвам, плащането на данъци не те оправдава да извършваш вредна за обществото дейност. И не ми обяснявай как е на Запад, където не си стъпвал.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В България в момента има около 4000 наркозависими. Те не са виновни за това, разбира се, обаче парите които се дават за тяхното обгрижване са много. И просто трябва да се направи така, че наркотиците да се разкарат за да няма нови наркозависими, а не да ги легализираме, щото да се плащали данъци. Това са 4000 човека, които вместо да работят и да живеят нормално и да имат семейства са се превърнали в нещо дето не може да се опише дори.
17
3
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Няма как да се легализира щото Дянков не може да монтира касов апарат на всяка "шундра" :))))
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога МВР ще погне наркодилърите, крадците, убийците? До кога МВР ще се използване за разчистване на партиини и политически сметки? Оставка за Цветанов!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До TulskiАбсолютно, защото освен тази конкретна заплаха, трябва да се разбере, че косвените разходи на данъкоплатеца от споменатите заведения са огромни, едно общество е като един организъм, можеш да си даваш парите за спорт, а може да ги даваш за пиене и за наркотици и всяко си има последствията.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Елементарно мислене.. хаха... а бе момче.. за трети път ти казвам - давам пример как е на Запад... ние не сме на Запад, елементарна география, нали? Манталитета ни е друг, политиците ни са о..кани и корумпирани. Не съм казал, че това ще заработи, дадох го просто като пример и идея. Ако ние българите сме узряли като общество (но очевидно не сме) може да се пробва подобно нещо..
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е въпрос на възпитание, ако българите осъзнаят вредата от тези заведения и начина на живот свързан с тях те ще имат огромна полза и лична и обществена. Няма да си пропиляват живота с глупости, да се тровят, да се трепят и да обезумяват от тези безумни "забавления". И да плащат от данъци последиците от всичко това. От ходене по кръчми никой нито е поумнял, нито е забогатял нито някога някаква полза е имал.
12
6
 
5
 
! Отговори
за 8 преди 11 години
Плащането на данъци не е оправдание за да развиваш вредна за обществото дейност. Трябва да се мисли по-сериозно а не така елементарно като теб. Пари могат да се изкарват и от други неща, които не са вредни. Само увеличаването на крими контингента следствие от тези вредни бизнеси струва на данъкоплатеца десетки милиони годишно, които могат да се дадат за полезни неща.
11
2
 
11
 
! Отговори
хаха преди 11 години
Я обяснете как така са попаднали?Или искате да кажете че се правят на паднали от Луната ли?То май само на ченгетата не е ясно с какво се занимават 99% от масажните салони,хаха!А пък най-вероятно въпросния салон не е собственост на правилен човек!До 7Прави си бате,Цецо яко мачка...топките на Бойко,хаха!!!
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"При Цура" работеше дълги години точно пред районното! Този бардак никой не го пипна!!! И вместо да затворят бардака затвориха районното!?
9
2
 
20
 
! Отговори
НС БОБ преди 11 години
Разчистване на сметки с конкуренцията..... нищо ново под слънцето...
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че аз да не съм казал, че най-богатите хора на света са сутеньори бе момко? Казвам ти, че на Запад дейността на тези клубове е легална и те плащат данъци. Нищо общо с това кои са най-богатите хора на света, не знам откъде ти дойде на акъла.