Баща откри мъртва 21-годишната си дъщеря в дома им

Тя е с множество порезни рани, работи се по версия за убийство и самоубийство
Обновена: 27 сеп 2012 14:55 | 27 сеп 2012 12:56,
92
Баща откри мъртва 21-годишната си дъщеря в дома им
Мястото на трагедията. Снимка: Impact Press Group

21-годишно момиче е убито през нощта във Варна, съобщиха от полицията в града.

Трупът открил бащата на девойката тази сутрин, като сигналът при спешните медици бил получен в 8.44 часа.

Отключвайки вратата на семейното им жилище на улица „Лоза“ №6, човекът се натъкнал на безжизненото тяло на дъщеря си в локва кръв. Момичето било с множество порезни рани по цялото тяло и по лицето.

Полицията работи по версии за убийство и самоубийство. Разследването продължава, а от полицията все още отказват коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: убийствоварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
63
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма за какво да скърби /бащата/.Важното е ,че той е жив!
55
5
 
56
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
До 23г.преход. Преходът не е виновен , хората са гадни !!! Преходът не прави хората ,а хората правят прехода такъв какъвто си го желаят !!! Никой не може да ме убеди ,че преходът направил българина лош човек ! Само като си спомня колко похвални коментари имаше за оня дето открадна над 1 млн. лв. , хич не можете да ме убедите ,че прехода ви е направил такива ! Вие си правите преходите !!!
54
3
 
38
 
! Отговори
Беленски гьол преди 11 години
Копирано от друг сайт: "Все още няма пълна яснота за случилото се, но се работи по всички възможни версии при подобни случаи убийство, самоубийство или НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ. Последната версия в този случай е най-малко вероятно, каза прокурор Чавдаров."............................... Ако тоя прокурора наистина го е казал това, вече безспорно е доказано, че сред разследващите органи и прокуратурата е пълно с *** и ненормалници!
53
15
 
26
 
! Отговори
23г.преход преди 11 години
Поредната НЕВИННА ЖЕРТВА на Бг-преход !За съжаление ---следват още много !
52
10
 
35
 
! Отговори
Драго преди 11 години
Разбира се, че ще го изкарат самоубийство. Не може да е поредното жестоко убийство, нали ще влезе в статистиката като такова, а ние се борим срещу престъпността и трябва да показваме резултати. За пред света, пък хората как ги виждат нещата- кой ги пита. Гарантирано от ....знаете.
51
5
 
38
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙКА преди 11 години
ДО 50 И 53 ......НЕ ХВЪРЛАЙТЕ КАЛ ПО ПОЛИЦИЯТА, А ПО ЖУРНАЛИСТА НАПИСАЛ СТАТИЯТА ПО ТОЗИ ГЛУПАВ НАЧИН.....ТЕ ТЪРСЯТ СЕНЗАЦИЯ БЕЗ ДА МИСЛЯТ КАК СЕ ИЗРАЗЯВАТ - ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДА ОПРЕДЕЛИ ТРУП С ПОРЕЗНИ РАНИ ЗА САМОУБИЙСТВО. ЯСНО Е , ЧЕ МОМИЧЕТО СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛО ЗА ДА ГИ ПОЛУЧИ !!!
50
3
 
47
 
! Отговори
az преди 11 години
"Трупът открил бащата на девойката тази сутрин, като сигналът при спешните медици бил получен в 8.44 часа."5 palni chlenuvania v edno izrechenie. Ta koi kogo e otkril v kraina smetka? Trupat bashtata? Ili bashtata trupa? Zashto e publikuvan adresa???
49
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредните зомбирани от американски филми, отровени от алкохол, порно и чалга...и съответно доведени до лудост.Ено време комунистите все така разправяха ама не им вярвахме...Нито фаровете са виновни нито цигарите да ви кажа...
48
1
 
33
 
! Отговори
leleeeee преди 11 години
"Трупът открил бащата на девойката" - lele, strahoten izkaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
47
7
 
32
 
! Отговори
?? преди 11 години
Да не би да е имала връзка с полицай ?
46
3
 
32
 
! Отговори
бг преди 11 години
подхлъзнало се момичето и се нанизало на ножа и така седем пъти.В България няма закони и наказани
45
1
 
41
 
! Отговори
К преди 11 години
Дори не мога да си представя ужаса от това да се прибереш в къщи и да видиш на пода безжизненото тяло на детето си в локва кръв :(:(......
44
1
 
38
 
! Отговори
немо преди 11 години
При самоубиство с остри предмети обикновенно си прерязват вените а не се порязват по цялото тяло *** прости ченгета такиава.Това със сигурност е убиство.
43
2
 
15
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
До 53С тази си тактика МВР до сега не са разкрили нито едно убийство.Ако случайно попаднат на следите на престъпника,те просто го рекетират и пак няма разкриваемост
42
5
 
15
 
! Отговори
МВР си има тактика преди 11 години
Едва ли от полицията са убедени и вярват ,че с множество порезни рани това е самоубийство?! Но може би нарочно подхвърлят тази версия ,сигурно и при разпита на бащата пак ще подхвърлят тази хипотеза за да видят как ще реагира той ,дали ще я приеме?! Ако приеме подобна хипотеза според мен самият той е убиецът!! Убеден съм ,че не е бащата ,Господ да му даде сили да го преживее !! Но ако приеме весия,че това е самоубийство ,100% той го е направил и такава версия му е от полза за да се отърве от ..
41
4
 
42
 
! Отговори
МИ6 преди 11 години
Версия "самоубииство"!?!?!?!със "множество порезни рани по цялото тяло и по лицето" е невъзможно да е самоубииство!!Така казано разбирам , че полицията е безсилна да се справи .... що за глупост!!!!
40
1
 
32
 
! Отговори
майка преди 11 години
леле, и аз съм майка на 21 годишна дъщеря! Опазил ме бог мен и всички майки по света от такъв ужас, но мисля, че и в страните където си правят " харакири" не става точно така!Или някой който не е е кадърен да поднесе информацията, или наистина някой *** разследващ униформен е изразил съмнение за самоубииство в момента, когато са снимали нещастния случай. Сигурно униформения, така е инструктиран за израз на съмнение, преди да се отрази родната полиция и разследващи!
39
6
 
11
 
! Отговори
не си наред преди 11 години
До Килъра. Ти си голям комплексар !!! И в този частен случай ли намери повод да вкючиш и *** ?! Ами такива комплексари като тебе ги вършат тези работи !!! Научете се да мислите тезво !!!! Те повечето *** ,че са крадци и престъпници е факт ,но в случая да се намесват те ,просто говори за търсене на начини да се излива гняв върху някой който не е участвал в конкретното престъпление ! А такива хора,които търсят такива новини за да плюят по някого ,просто не са добре !!!
38
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И още едно убийство-жена заклана в пловдивско...Абе какво се случва тук,превръща се в ежедневие това
37
2
 
27
 
! Отговори
пак ли, бе?! преди 11 години
преди време, пак във Варна, един общински съветник се беше "самоубил" с множество прорезни и прободни рани, даже си беше свалил част от скалпа, лека му пръст на човека.