Девет коли изгорели за седмица в "Младост"

Увеличават патрулите в квартала
Обновена: 13 окт 2012 09:25 | 12 окт 2012 20:06,
36
Девет коли изгорели за седмица в "Младост"
Случаите на подпалени коли зачестяват. Снимка: архив Булфото

Девет коли изгоряха за по-малко от седмица в София, съобщи bTV. Палежите отново са най-вече в столичния квартал ”Младост”.

Последният инцидент е станал миналата нощ, а предишната вечер е подпален друг автомобил. За пет дни в „Младост” има четири палежа.

При предишната вълна от палежи, която започна в същия квартал, десетки собственици останаха без автомобили. Всекидневните съобщения за опожарени коли хвърлиха в паника шофьорите.

От полицията признават, че има бум, но засега разследващите не смятат, че случаите са свързани.

По думите на обяснява Антонио Ангелов, началник на "Криминална полиция"-СДВР в единия случай собственикът е дал насока към евентуално отмъщение.

”В единия от случаите е с коктейл „Молотов”, в другия е подпалена гумата. Може да търсим връзка в квартала, защото всички са в „Младост”, а и опитът ни от предишни случаи сочи, че извършителят е от там”, допълни той.

От столичната полиция обявиха, че заради палежите патрулите в „Младост” са увеличени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 11 години
а Ушев си бърка в носа...
26
2
 
1
 
! Отговори
hahhaahh преди 11 години
Tova e delo na Niki Nenormalnika izvesten nenormalnik va Mladost
25
2
 
14
 
! Отговори
Мухобойко Подрисков преди 11 години
Отново опити да се дестабилизира (уф, ама че сложна дума казах!) правителството! Но вие, опозицията, няма да ме свалите, защото менЕ народът ме обича, тъй като АЗ давам пари и АЗ строя
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Toyota SequoiaВ този автомобил министър-председателят спокойно може да си прави съвещанията на кабинета. Но едва ли е практично това чудовище с 5,7 V8 двигател (с два варела бензин в багажника) да се разхожда по цяла България, за да превози г-н Борисов от площадката за кацане на хеликоптера до лентата за прерязване
23
0
 
11
 
! Отговори
ШЛьондер преди 11 години
Да патрулират повече господата в сини униформи....Нали им увеличават бюджета - нека свършат нещо да си заслужат паричките : )
22
0
 
27
 
! Отговори
LAW & ORDER преди 11 години
Имам ловна пушка с оптика и разрешително за нея. Няма да се поколебая да я използвам ако някой се опитва да ми палне колата. Дали е самоуправство ли? ДА ! Но какво очаквате след като няма закони и ред и органи,които да ги прилагат и оправдават заплатите си.След като няма ред, остават само органи !...Ако трябва дори нека се сформират доброволни отряди на гражданите за да се опазим сами от тая напаст, след като тези които трябва да ни пазят си питат ушите и се чудят после какво да ни успиват...
21
2
 
28
 
! Отговори
333 преди 11 години
Такива неща по време на царуването на Б.Б. не са възможни! Отново долни инсинуации от страна на комунистите! Станишев е виновен!
20
3
 
22
 
! Отговори
6 преди 11 години
***, застрахователи ви клатят яко, а вие се чудите какво става! никакви клошари или наркомани не са това, ами съвсем координирани и целенасочени действия. видяхте, че и витоша запалиха по погрешка оня ден. поръчката била за кола на бул витоша, ония разбрали планината витоша... ***
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nema da se pla6ite na6ata miliciq ni pazi. kato vidqt 4e si zabravil da si pusne6 projektorite vednaga izka4at ot hrastite. za6toto bez projektorite 6te se iztrepame. a spored statistikata efekta ot farovete e 000000000. no nali trqbva da kupuvame kru6ki i akumulatori 4e mutretata go zakasaha s biznesa. a nali sa na vlast i trebe da se poddrajat. kolite gi palqt narkoman4etata za da si pravqt kef. kato se nadrusat i zapo4vat da palqt da im e po veselo.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен подпалвачите се *** с Цветанов !
17
1
 
20
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 11 години
Девет коли изгорели за седмица в "Младост"...........................защото сбъркали къде да направят каското
16
2
 
9
 
! Отговори
алооооооо преди 11 години
те тва са мръсните кумунета,работят срещу БАТЕ БОРИСОВ---коментар на *** -гейбер-хахаха,ИСТИНАТА е,че точно дрогирани и излезли от контрол ***,след посещение на прокламираните от гейберските ..... чалготеки,си изливат остатъка от енергията върху колите на хората-ЕЙ БУНАЦИ,дето плюете застрахователите,много отдавна,преди за се почне махане на стикери,се палиха коли в СОФИЯ-е що?
15
0
 
11
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 11 години
ПАК ОПИТ ЗА КИБРИТЕНА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ТИКВАТА А
14
1
 
19
 
! Отговори
цецо милиционера преди 11 години
Проверете дали запалените коли имат каско и ако имат при кой застраховател. Така ще разберете кой застраховател е неудобен и се опитват да го изхвърлят от пазара
13
0
 
14
 
! Отговори
до Гошето преди 11 години
Гоше,не обиждай шопарите!От тях има полза по Коледа,но от тиквата и останалите зеленчуци около нея-не!!!
12
1
 
16
 
! Отговори
IND преди 11 години
Е какво да правите балъци - всички си махат стикерите и няма как да разберат към кой застраховател си бил. Просто е и евала, че го направиха!
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
започнаха застрахователите пак като едно време... да си махаме стикерите, щото глоба...ако пък го махнеш, ще те палнем... и ние какво да правим?
10
0
 
17
 
! Отговори
ь преди 11 години
много ясно! щом октопода има застрахователно дружество и рекетира хора през свободното си време! как да е? тия знаят кой е застрахован и не го барат, а другите да си треперят за щайгите.
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не го е грижа в държавата. Жалко за страната, жалко за обикновенния почтен човек.
8
0
 
41
 
! Отговори
B.B преди 11 години
Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отиват и посочват в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове.На Вас оставам да познаете ,на кой са тия думи!!!