Шестима в болница след масов бой в село Буковлък

Поводът за инцидента е вражда между две фамилии
17 ное 2012 15:52, Петя Славова
133
Шестима в болница след масов бой в село Буковлък
Снимка: Булфото

Шестима души бяха приети в болница след масов бой, случил се на сметището край плевенското село Буковлък на 16 ноември, съобщи Агенция Фокус.

Хоспитализираните са с различни наранявания. Сигналът за сбиването е подаден вчера около 09.20 часа.

На място се отзовали полицейските екипи от Първо районно управление – Плевен. Органите на реда установили, че боят е възникнал между две фамилии от село Буковлък и Плевен, а поводът бил отколешна вражда между тях. До момента са установени 26-ма свидетели и участници в побоя.

Съставени са им протоколи по чл. 56 от ЗМВР. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129 от НК.

Засилено е полицейското присъствие в района на селото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
25
 
! Отговори
Дедо Йоцо преди 11 години
Да пукнат дано, *** изчадия! Жалко, че всички са живи!
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За жалост има останали живи *** след побоя
45
1
 
17
 
! Отговори
ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА преди 11 години
интересно беше преди лява китка РОСИЦА,другата престъпничка ГОЦЕ ТРИПЕРЧЕТО,никога не ПОВДИГАТ *** ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА ДЕТО 600 000 *** се хранят от 200 000 ТРУДЕЩИ СЕ В ЧАСТНИЯТ СЕКТОР!?+?? *** достигна дотам че другарчето *** от ДПС почна да взривява атомни бомби като се напие с вискито на кирил рашков!!
44
25
 
1
 
! Отговори
циганин преди 11 години
Е кой да плаща бре *** . Засмеяла се куката на кривото дърво . Ами че то вие българите ако можеу да се каже че сте такива се изпотепахте през тези 23 години . Та висови та Сикове ли и пак сте ламнали една уста за *** и вси не ви достига . Не забелязвате ли що български деца има с мутна кожа . Е що че кажете бре бай *** .
43
1
 
13
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
"хубава работа" АМА ***(турска)
42
1
 
27
 
! Отговори
! преди 11 години
Сутрин вземеш детските и да се почерпиш в кръчмата; на обяд да изтресеш чаавето каквото откраднало, да хапнеш, да пийнеш и ако сгодната ти женица е наблизо- да свършиш тези три работи; привечер да побачкаш малко из дворовете на хората и към пунктовете за цветни метали- да се опаричиш малко и вечер- на сметището, на народното веселие, а ако имаш късмет- почивка няколко дена след това в панделата или в болницата- на всичко платено от данъкоплатеца- балък- найс, а?
41
0
 
22
 
! Отговори
Калчев преди 11 години
Защо БЕ господа милиционери? Оставете ги да се избият *** гнусни!!!
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Засилено е полицейското присъствие в района на селото.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,КАКТО ЩЕ БЪДЕ ЗАСИЛЕНО И ПОЛИЦЕЙСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА БИТАЦИТЕ в сряда в ловеч четвъртък в троян,за да не се бият фамилиите и под зоркия поглед на ПОЛИЦИЯТА да си продават папиросите и тютюна
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boce da im prati doktori za da gi lekuvat.Nali MU prodavat cigarite a i glasuvat za nego i averite mu, ta trebe da sa u forma kat doidat izborite. Haide da pomislim, ako ne sa *** na koito plashta Boce, ako ne e Cecko Chestnia da e shef na predizbornia shtab s celoto MVR, ako ne sa izmamite po vreme na izborite i podmianata na vota, kolko shte glasuvat za GERB>Niama da ima i 10 %. Taka, che BOCE e zadelil 2 miliarda za da kupuva. Da ne mu pozvolim shtoto shte vidim de se-at gladnite.
38
0
 
27
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
а аз се чудех защо днес никой от *** от буковлак не продаваше цигари на битака.............май боя е бил защото не са могли да разделят клиентите си
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
............
36
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ето ви малко смешки за подобряване на настроениетоjabog.blog.bg/
35
1
 
30
 
! Отговори
АДОЛФ преди 11 години
забележете в големите градове и особено в София как пресичат гадните *** на пешеходна пътека и зелен светофар бавничко и като бейове а булгаристанеца пресича с прибежки и на бегом,това показва колко за недосегаеми вече се мислят ***
34
3
 
17
 
! Отговори
От Югла преди 11 години
САМО ЮГЛА!!!САМО БУКОВЛЪК!!!И СОФИЯ Е С НАС!!!ЖИВО Е БЪЛГАРСКОТО СЕЛО!!!
33
0
 
33
 
! Отговори
blabla преди 11 години
Ами такива са им "традицийте"" според БХК. Нека да продължават да ги защитават. Заради такива като Красимир Кънев държавата хвърля луди пари за да ги пази и лекува, въпреки че не плащат нито един лев данъци и здравни осигуровки. Идват избори обаче и това ще продължава до безкрай. Нека ги накарат да се образоват и тогава да получават каквито и да било средства.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До тцтцтцтцтцтцтцтц...бъди сигурен, че никой полицейски шеф не желае да хвърля ресурс за такиваинциденти, но след това всички организации за защита на малцинствата ( които наброяватоколо 50-60 ) ще ги разкъсат, те само това чакат ...
31
1
 
36
 
! Отговори
9689 преди 11 години
100% са *** и нямат здравни осигуровки,но нали сме се запътили към избори ще им платим золума.
30
1
 
6
 
! Отговори
XXL преди 11 години
35...Ти си *** !!!! 31....Велик !!!
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селска забава с три букви?
28
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От това може да се направи исторически филм: Мангуните срщу Мангасите в бой за сметищета на Букором в Бълмангелистан.