43-годишен се обеси в Русе

Мъжът е открит на дърво от младежи
Обновена: 3 дек 2012 19:49 | 3 дек 2012 19:49,
22
43-годишен се обеси в Русе
На мястото е извършен оглед. Снимка: архив Impact press group

43-годишен мъж се е обесил в Русе, съобщиха от полицията в града. Сигнал за обесен мъж на дърво, на бул. ”Родина” в Русе, в района между жп линията и оградата на завод „П. Караминчев” е подаден вчера около 13.40 часа на тел.112.

Мъжът е бил забелязан от преминаваща група младежи. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар.

По случая е заведено досъдебно производство. По-късно става ясно, че откритият е 43-годишен мъж от Русе. Според първоначалната информация не са установени данни за насилствена смърт. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: обесванеРусе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Лейди преди 11 години
Не обвинявам никой не обвинявам нито тогавашното правителство нито сегашното - сама си нося кръста !! И само за пояснение не взимам пенсия от бащата на детето ми защото нямахме подписан брак. Никой не ми помага защото баща ми е пенсионер с 210 лева пенсия!!! Питаш ли ме от колко неща съм се лишила за да има всичко необходимо през годините за детето за да го облека нахраня и има някакви играчки не като на връстниците му но все някакви! Та приятел не ми казвай че самоубийството е изход от всичко
19
0
 
1
 
! Отговори
Лейди преди 11 години
До банкеръБанкеръ... не знам за твоят приятел но ще си позволя да ти дам пример с мен самата: на 33 години съм имам син на 7 баща му почина в нелеп "инцидент" както ми съобщиха през 2006 година. Синът ми беше на година и 4 месеца от тогава си го гледам сама със сега заплата 500 лева кога я дали кога не цялата. Знаеш ли как се намира работа когато чуят че имам дете? Знаеш ли как се справям с 500 лева и без никаква помощ! Какво предлагаш да взема въжето и да го метна на някое дърво ли ???
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Ми6о , какво озна4ава ДОРИ там съ6то има кастинг !
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и ако се бе6е обесил в Силистра , каква 6те6е да разликата ?
16
6
 
4
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Ами ,като си скачал радваи и се сега.Аз се радвам на друга демокрация,храня друга икономика и децата ми не искам да знаят,че са Българи.На земята избрана от Аспарух ще останат само мифки дето нищо не могат и *** те са вечни.Бих заработил за България ако Пиночет е ръководител.Тоя дет се е овесил на клона,какъв избор е имал,че не се сещам.
15
0
 
6
 
! Отговори
Любопитен преди 11 години
ТАПУК ТАПУК --- пич Николчо Георгиев Чистеменски е нямал друг избор ти говориш за едно друго време едни други хора - нали точно вие / ние скачахме и викахме за тая пуста демокрация. Аз знам Кой е Кочо Чистеменски но не знам дали твоите деца ще знаят??? И не знам защо вместо да сведем глава и да кажем мир на душата му - обръщаме всичко в политика ?? Защото българинът е свикнал все някой друг да му е виновен !!!!
14
6
 
5
 
! Отговори
банкеръ преди 11 години
Приятел тази трагедия взе да придобива нечувани мащаби.Мои приятел си отиде по подобен начин скоро щото беше цъфнал и вързал.Тиквуня и бандитите около него имат вина за положението в държавата.Толкова отчаяни хората са били по турско само визирам Кочо Честеменски,но тапук,като теб едва ли е чувал за него.
13
3
 
7
 
! Отговори
Любопитен преди 11 години
В последно време, гледам за всичко е виновен я Бойко я Цецо я ГЕРБ - ама се чудя защо ги обвинявате тях като ние си ги избрахме, Обвинявайте себе си !!! Значи следвайки тази логика не ГЕРБ и управата е виновна а болшинството гласували за тях. И продължавам да се възмущавам колко извратен трябва да бъде човек за да препише нечие убийство или самоубийство на Герб на Бойко и т.н. В този ред на мисли от известно време ми се е обострила алергията дали пък ГЕРБ и в частност Бойко нямат някаква вина?
12
2
 
9
 
! Отговори
хм преди 11 години
Това е една трагедия, а вие отново политиканствате и евтина агитация. Хора се самоубиваха и преди Герб, нима забравихте времето на мутрите и Виденовата зима, хляб нямаше по магазините. Сега един човек с всичките му кусури се опитва да сложи ред в този 20-г.батак, но и той виновен. Междудругото най-много самоубийства от глава от населението са в Скандинавските държави, а те всички знаем как са със стандарта. Хора ще се самоубиват и след Герб, хора се самоубиват навсякъде по света, спрете се малко
11
12
 
3
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Да беше изчакал поне Коледа и да се обеси на елхата ,та да му се радват дечицата.
10
1
 
3
 
! Отговори
prostavai bate преди 11 години
abe nemojete li da si pregltnete hra4kite- mamka vi4oveka e resil da sloji krai na jivota si i tuka takiva *** ima deto ot kon4inata na 4ovek se kefiat da pisat bezobrazni nesta.nepoznavam tozi 4ovek ama ti kazvam 4ove4e: prostavai 4e mejdu nas ima ***, napusna ni rano i mojebi se spasi ot denia kogatao vsi4ki nie stehme da budem ***
9
9
 
23
 
! Отговори
БГ премиера ги убива преди 11 години
Бойко Борисов ги избива тези хорица индирекно с мизерия,данъци,непоносими глоби,заплахи....
8
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От толкова хубав живот,не е знаел ,как да изрази радостта си!Лека му пръст!
7
2
 
37
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
докога все хора на средна възраст в разцвета на силите си ще избират смъртта????????/нали бяхме с най ниски данъци??????????
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
допуснахме банките да поробят нацията.допуснахме мутрите и чалгата да обсебят телевизията и целият ни обществен живот.отрудени от работа,гледащи само как да има пари за децата ни оставихме други да решават съдбата ни.смяната на ценностната с-*** предизвиква много конфликти в честните хора.не знам докъде ще стигне търпението ни......
5
10
 
45
 
! Отговори
МИХАИЛ МИХАЙЛОВ преди 11 години
ТОЗИ ЧОВЕК СИ Е СЛОЖИЛ КРАЙ НА ЖИВОТА СИГУРНО ПО ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ.НА МЕН СЪЩО МИ Е ИДВАЛО ДА СИ СЛОЖЯ КРАЙ НА ЖИВОТА - ГЛАД , МИЗЕРИЯ, УНИЖЕНИЯ. КАК ТАКА ПО ВРЕМЕ НА БАЙ ТОШО МОИТЕ РОДИТЕЛИ НЯМАХА ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ /ДОРИ СИ РАЗРЕШАВАХМЕ ДА ХОДИМ НА ПОЧИВКА ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА/.НО ИМАМ ДВЕ ХУБАВИ ДЕЦА-ПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАМИНА ЗА ЧУЖБИНА-ДОРИ ДА РАБОТЯ КАТО МЪЖКА ***,НО ДА ИМАТ ХЛЯБ И ДРЕХИ ЗА ТЯХ.БЛАГОДАРИМ ТИ Б.Б И Ц.Ц.-НАЛИ ДВАМАТА ИМАТЕ ПО ШЕСТ АПАРТАМЕНТА И ПО НАД 2 МИЛИАРДА.
4
5
 
20
 
! Отговори
petkov преди 11 години
NAI VEROQTNO OT HUBAV JIVOT.GARANTIRANO OT MUTRITE OT MAFIQTA GERB!!!!!!
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено никой не е виновен сигурно е имал кошмари и след 43 год, внезапно е решил да се гътне, а може би нещо друго, а ?
2
31
 
16
 
! Отговори
qwer преди 11 години
" Гарантирано от ГЕРБ! "- ами и тъпотията ти и тя е гарантирана ,но при теб е за цял живот, защото тя е наследствена нямаш генът на интелектът, овчарската тояга е по-подходяща за ливадното ти израстване защото се вижда че си се опитал да изразиш нещо но само със звуци не става, мученето и реването като животно повече ти подхождат.
1
17
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гарантирано от ГЕРБ!