Близо 4 хиляди патрона държал 64-годишен в дома си

В Стражица пък намериха канабис в дома на 21-годишен
Обновена: 20 дек 2012 15:53 | 20 дек 2012 15:30,
5
Близо 4 хиляди патрона държал 64-годишен в дома си
Снимка: Архив МВР

3896 патрона откриха полицейски служители в жилището на 64-годишен мъж от село Царски извор, Великотърновско, съобщават от полицията в Стражица.

При специализирана операция вчера полицаи са претърсили дома на 64-годишния К.К. в село Царски извор. При проверката те са открили общо 3898 патрона с различен калибър. 3300 са намерени в полиетиленов чувал, 500 в багажника на мотопед, 50 в страничен джоб на вратата на лек автомобил, 48 в чанта в гаража на К.К.

Мъжът не притежава разрешително за държането на боеприпасите. К.К. е криминално проявен и осъждан.

Той е задържан за срок до 24 часа.

Полицаите от РУП Стражица са претърсили и жилище в града, обитавано от 21-годишния А.Х. При проверката са намерени и иззети 2 грама изсушена листна маса, която при тест се оказала канабис.

А.Х. е задържан за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
БРАВО!!!!! преди 11 години
Полицаите от РУП Стражица са претърсили и жилище в града, обитавано от 21-годишния А.Х. При проверката са намерени и иззети 2 грама изсушена листна маса, която при тест се оказала канабис.А.Х. е задържан за срок до 24 часа. Започнато е бързо производство.БРАВО НА БОЙКО ТИКВАТА И ЦВЪ ЦВЪ ТОВА СА ДВАМАТА НАЙ ВИДНИ ТИКВОЯНЦИ С КАКЪВ ЗАМАХ УДАРИХА ОРГАНИЗИРАНТА ПРЕСТЪПНОСТ ...ВЕЧЕ ЩЕ МОГА ДА СПЯ СПОКОЙНО.
4
0
 
8
 
! Отговори
Добрев преди 11 години
До Тя По добре да не бе6е казвала че си жена щяхме да го разберем и сами ....... снимката е архив и няма нищо общо с намерените патрони ама ти нали си умната ............
3
0
 
9
 
! Отговори
летвич преди 11 години
До Тятака и така си жена, къде ми е сандвича ***?
2
4
 
4
 
! Отговори
Тя преди 11 години
Погледни задната страна на гилзата и ще разбереш .Аз като жена явно знам повече от теб.След това сводката му била недостатъчна.Ей, нямат край ***. Добре ,че не са намерили някой пиро патрон, че ще питаш за диаметъра му.След това ще искаш да си го завреш в....
1
1
 
4
 
! Отговори
Бай Трендо преди 11 години
Тези патрони за гладкоцевно /ловно/ или нарезно оръжие са? Има ли сред тях такива за АК - 47, АК - 74, ДШК, КПВТ? Има ли пистолетни и/или револверни патрони и колко евентуално са от общия брой? Нищо не става ясно. Типично милиционерска сводка. Докладвайте по - подробно и ясно какво всъщност става.