Нови два сигнала за бомби в София

Бизнес паркът и мол "Сердика център" са евакуирани
Обновена: 21 дек 2012 16:41 | 21 дек 2012 16:27,
44
Нови два сигнала за бомби в София
Снимка: архив Булфото

Два сигнала за взривни устройства са подадени в София, съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.

Мъжки глас е заплашил по телефона с взривно устройство мол “Сердика център“ в 15.34. Това е петата заплаха за бомба в търговския център за около месец. Клиентите са евакуирани, а на мястото тече проверка за взривно устройство.

В 15.55 пък мъжки глас е подал сигнал за бомба в офиси на мобилни оператори в Бизнес парка в София. Служителите са изведени от сградата и тече проверка.

През последния месец сигналите за взривни устройства блокираха роботата на търговски центрове, съдебни палати из цялата страна и затваряха училища.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви, че има напредък по случаите. Търговците пък призоваха да се вземат спешни мерки и да се прекрати евакуацията на клиенти при всяка заплаха за бомба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
АНИ преди 11 години
Шистак,продават ли се по коледа?Пустите му имоти ,на тъщата.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xaide svikvaite nishto novo pod slanceto.
37
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 11 години
Говорят си два мола по телефона:- Как сте?- Бомба сме!:)
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама като пишете новини, ги пишете по- достоверни. Евакуиран е целият Бизнес парк- не само сградата, в която са мобилните оператори. Всички до една бяха изпразнени. Дори не сте си направили труда да проучите- осланяте се на слухове... Що за новинарски сайт сте? Колкото до сигналите- аман от хора без работа! Като си нямат работа- дай а тормозят другите, дето се сцепват!
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе май само в ,,България мол'' няма заплахи дайте да ходиме там хахахахахахахаха.
34
0
 
3
 
! Отговори
redordead преди 11 години
май много от тук пишешщите не осъзнават, че това не е война между търговците, а между собствениците на моловете, ако въобще има война. Големите играчи, имат обекти във всеки МОЛ, така че например магазин на норт фейс или ню йоркър като има във всички молове, и в сердика като има бомба си губи...
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не говорим и, че барикадират всичко, даже и подземните гаражи, а там 90% от колите са с газови уредби, ако наистина има бомба полицайченцетата, че затрият части от съседните квартали с тъпотата си.
32
0
 
3
 
! Отговори
Оцъклен преди 11 години
Туй търговците са страшна работа. По-злобни са от радикални ислямисти притиснати в ъгъла. Войните между тях може да костват живота на невинни хора. Бомбени заплахи, пробутване на кофти стоки, прецакване на клиентите по всевъзможен начин... в името на бързата печалба.
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези сигнали за бомби в моловете са си между тях, част от конкурентната борба и забележете са само в двата основни и най-големи (Мол България не е разработен, пък Мол София, Скай Сити и Галаксито изобщо не са фактор или заплаха за останалите два). Тези сигнали нямат връзка с другите по училищата, където се видя, че номера минава и решиха, че учениците им имат нужда от ваканция. Цветанов да не се прави на много работещ по случаите.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжки глас е заплашил по телефона с взривно устройство мол Сердика център в 15.34.Ама нали уж хванаха една 17 годишна за заплахите в ,,Сердика център'' Преди време написах че хората на Цвъки само отчитат дейност защото даже вързано куче не могат да хванат и май съм бил прав.Защото по всички медии ни обясняваха че за същия мол се е обаждал мъжки глас.Абе нема такъв цирк.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BG ??????
28
0
 
15
 
! Отговори
Rezil преди 11 години
Търговците пък призоваха да се вземат спешни мерки и да се прекрати евакуацията на клиенти при всяка заплаха за бомба.- алчни ***... веднъж сигналът за бомба да се окаже истина, недай си боже, и ще им се дореве защо не са правили евакуация..
27
0
 
1
 
! Отговори
shiro преди 11 години
ами мола работи нормално вече :) този път бяха доста бързи, супер.
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо досега никой не e проверил в тиквата на Тиквата? Дали защото и децата знаят, че в онуй пространство между ушите на БКП-пожарникаря никога не е имало нещо, различно от вакуум?
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Коледно настроение, гарантирано от ГЕРБ.
24
1
 
14
 
! Отговори
Гюргя преди 11 години
Хаха - ***. Така и не инвестираха в една проста машина на входа, която чете какви устройства има във всеки. Във всеки мол в Гърция, Турция, Израел има такива неща и по този начин се хващат бомбите парлама. ***. Не инвестират в техника, нека сега да губят 20те от най-силните си дни преди празниците. Как може да са толкова ***??? Освен ако няма нещо друго разбира се
23
4
 
6
 
! Отговори
! преди 11 години
Браво, Цурко! Как върви закупуването на апартаментите?
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
У наше село бомби нема, но пък луканки и бабеци по терасите колкото щеш !
21
2
 
9
 
! Отговори
бре преди 11 години
Даа, и аз бях там, нямаше нещо от рода "излизай" - просто хората си излизаха сами " за всеки случай". Видях че не пускаха да се влиза, но който не настоява. Все пак всеки си отговаря за себе си.На изхода вече чакаха смелите ни *** водещи вечерните новини, с изписана досада на лицата им.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17, баце, треаше да се излендзиш просташката :)