Кървавият случай се заплита. Кой е убиецът - бащата или синът?

Полицията работи по няколко версии, съобщи Цветан Цветанов
Обновена: 11 яну 2013 17:55 | 11 яну 2013 15:53,
123
Кървавият случай се заплита. Кой е убиецът - бащата или синът?
Разследването продължава. Снимка: архив, Булфото

Бащата в семейството, което беше открито мъртво в кв. „Гоце Делчев” в столицата, се е прострелял сам. Това заяви в парламента вътрешният министър Цветан Цветанов по повод разследването на кървавата драма. Той уточни, че полицията работи по няколко работни версии.

Телата на петчленното семейство бяха намерени снощи от съседка на загиналите. Трагедията се е разиграла в блок 254 на столичния квартал "Гоце Делчев". Жертви са 79-годишна жена, дъщеря й на 54 години, зет й на 55 и двамата им синове - на 27 и на 21 години.

Досега се предполагаше, че по-големият син Владимир, който имал психично заболяване, е извършителят на жестокото убийство. Той обаче е намерен мъртъв в леглото, като е имал само порезни рани от нож. Владимир не е бил прострелян. В същата стая е намерен и бащата, който по думите на Цветанов „има входна рана на челото“ и се предполага, че се е самопрострелял. В това помещение е открит и пистолетът. Намерени са и четири гилзи. Оръжието не е било със заглушител.

Още по темата
В момента са назначени експертизи, за да се видят барутните частици на тези, които са в помещението, където е пистолетът, уточни Цветанов. Изяснява се кой е стрелял с него.

Бабата е намерена мъртва в коридора. Тя е била простреляна в тила.  В едно от помещенията са били малкият син, който е бил прострелян в слепоочието, и майката – с рана в тила.

Цветанов предположи, че може би е възникнал някакъв семеен скандал, който е довел до кървавата трагедия. Нямало версия външно лице да е извършило убийството. Убиецът бил сред откритите мъртви вътре в апартамента. 

„Имаме затворен апартамент, заключена врата, една изключително тежка семейна драма. Стараем се да възпроизведем всичко, което се е случило”, каза МВР шефът.

Правят се събеседвания с всички близки на семейството. Потвърждава се това, че двете деца може би са имали психически заболявания. Големият син е бил по-тих и миналата година е бил на лечение в психодиспансера. По-малкият син е бил по-агресивен, но няма данни да се е лекувал.

Полицията ще разговаря и със семейния психолог.

В момента се извършва допълнителен оглед на мястото на тежкия инцидент.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В едно помещение малкият син застрелян в слепоочието и майката- в тила!?! Супер професионализъм или мистерия? Значи не само съседите не са чули нищо, но и стоящите на метър един от друг майка и син не са усетили, че нещо се случва за да скочат и да се защитят!!!! Може ли единият да го прострелят в слепоочието, а другият да чака мирно да го прострелят във тила???!!!
77
0
 
1
 
! Отговори
пешо преди 11 години
това си е чисто поръчково убийство.прецизна работа.действал е професионалист.....
76
0
 
0
 
! Отговори
XXL преди 11 години
тЕееа от мИлицията мн. се претеснили кой бил убиеца....Ми разпитайте ги ве,не са ли ви учили в мЕгА-гИга уНинирситетъ на нЪукити над околовръстното,ка съ распитва труп А ?? Събирате се трима колеги и трупа..единият разпитва,другите двама"кошаревски свидетели"потвръждават,че си е признал и готово....рУтинъ,кът секи ден ;)))
75
0
 
0
 
! Отговори
Filosof преди 11 години
Malkijat sin naragva batko si v pristap na ludost,ili igraeiki si (ne sa dobre sas zdraveto) s nozh i pobjagva pri majka si i baba si uplashen ot krjasacite na bzshtata koito vizhda batkoto v agonija.Bashtata veche ne izdarzha,tezhko mu e-ikonomicheska kriza prez poslednite godini ,zhivejat s lishenija,decata ne sa zdravi,tashtata i tja ima mnenie i manipulirat bashtata zaedno-tashta i sapruga. Kakvo ti ostava choveche,kakvo ti obeshtava rodinata i bog?Bashtata v jarost gi ubiva. Imame li utre?
74
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 11 години
До Спас без ***- ня същото мнение съм !
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
72, винаги покрай политическите скандали на ГЕРБ се случват подобни престъпления, които изместват вниманието на медиите. Винаги.
72
0
 
0
 
! Отговори
Мутростан преди 11 години
Нема да се учудя, ако това убийство има връзка с атентата в бургас - бомбата е била българска, тука имаме разстрелян офицер от военни складове, а разследването по атентата вече дава резултати.
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Семейна драма има баба ми! Повече прилича на професионална мафиотска екзекуция, като се има предвид, че бащата е бил офицер във военни складове и може би е бил замесен в търговия с оръжия.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрахте ли, американците са виновни за трагедията!
69
0
 
1
 
! Отговори
go0o преди 11 години
Бащата - бивш военен, майката - бивка служителка на министерството на вътрешните.Въпросът е на кои на са угодили? С кой са имали вземане даване?
68
0
 
1
 
! Отговори
go0o преди 11 години
"Кой е убиецът - бащата или синът? " Само дето не е нито бащата нито синът, добра версия за пред обществото, но не е трудно да се досетиш какво точно е станало, как никои не е чул истрелите, как 4 души се убиват абсолютно професионално с 4 изстрела...?
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До защо Защото всички служители на мВР и МО имат разрешителни за огнестрелни оръжия. Никой не му е оставил служебното, обикновено при пенсиониране или при награждаване се подарява пистолет, който е напълно законен. Отделно има правила за съхранение, които правят оръжието напълно безопасно, независимо от това, колко психично болни живеят в същото жилище. А защо момчетата не са работили - че кой наема на работа шизофреници??
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На някой много му се иска всичко да изглежда като битов скандал и че убиецът е сред жертвите.Някак много се набива тази версия,а никой не си задава въпроса ЗАЩО е била заключена вратата на жилището? КОЙ я е заключил? Някак си не е естествено в апартамент с пет човека да се заключва вратата
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли значение?
64
1
 
0
 
! Отговори
Bai Joro ot TRG преди 11 години
Kakvo stava be hora, zashto taka, golqma tragedia...Vsichko tova, za propagandata po televiziata vse za ubistva, ubistva i samo ubistva, davat filmi prosto e otvratitelno, nqmam dumi
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Комунистите... ТЕ са виновни!!!
62
0
 
1
 
! Отговори
защо преди 11 години
Защо всички пенсионирани военни ИМАТ ОРЪЖИЕ???За какво им е?С тези две псих. неуравновесени "деца"- ГОЛЕМИ МОМЧЕТА( има много да се говори- може и наследствено да е...) ЗАЩО са оставили ОРЪЖИЕ в колегата си- пенсионер????!!!Работили ли са тези момчета- те не са "ДЕЦА"????Случаят е МНОГО СЛОЖЕН, не е "просто битов"!!ЛОгични са много въпроси: за военни, за наследственост, за ОРЪЖИЕ в дома на пенсионер- военен, който има ПСИХИЧНО болни СИНОВЕ??????Това НОРМАЛНО ли е??????
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@77Това ли успя да снесеш след токова напъни?Ха-ха-ха!Получаваш пържолка от Боко и Цецо:)
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой е убиецът - бащата или синът? Нито единия, нито другия.Това си масово убийство от дружките и господарите на Боце и Гоце и никога няма да бъде разкрито. Както "самоубийствата" и "нещастните случаи" на бивши служители на Министерството на Вътрешните Работи до сега.Mедиите им просто замазват , както обикновено.
59
1
 
1
 
! Отговори
Horatio - CSI sofia преди 11 години
Единия син е намерил оръжието на баща си , застрелял е бабата, майка си и брат си, после е отисхъл при баща си , но той му отнема оръжието, сбиват се и в схватката го наръгва с ножа. После бащата си тегли куршума ..