Хванаха детски ранички менте

Те били укрити между електронни части
18 яну 2013 12:52,
6
Хванаха детски ранички менте
Снимка: Агенция "Митници"

480 детски раници и още толкова детски портмонета „менте”, скрити под колети с електронни части, разкриха митническите служители на Капитан Андреево, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Фалшификатите са били превозвани от камион с турска регистрация, който пътувал от Турция за Швеция.

Митническите служители отделили камиона за щателната митническа проверка, при която установяват, че между декларираните 101 колета с електронни и електрически части, са скрити 84 кашона с детски раници и 5 кашона с детски портмонета, носещи логото на HELLО KITTY.

Детските стоки са задържани и за случая ще бъде сезиран правопритежателя на търговската марка.

От началото на годината до момента на митнически пункт Капитан Андреево са предотвратени 16 опита да бъдат пренесени стоки, за които има основателни съмнения, че се пренасят в нарушение на Закона за марките и географските означения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
алилиии преди 11 години
"Хванаха детски ранички менте" И аз фанах ранички на к.у.р.а, ама небеа менте!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иииии, браво ! Ударили са Китай в сърцето.
4
0
 
2
 
! Отговори
От Австралия (Сидни) преди 11 години
До 2.Я пак погледни снимките в М-репортер дето уж "читател" им ги праща.Искаш ли да ти изровя платената снимка от малдивите за коледа? Цената в сайта където я продаваха авторите беше 80$ А триколката в бризбън преди 3 седмици уж накав "Наско" им я пратил а всъщност беше от блог от 2010 дето автора грам не знае че съществува този сайт. Стрийт Арт от Сидни също, и още много други снимкиТака че айде пак си помисли
3
0
 
3
 
! Отговори
глупаци! преди 11 години
Е и какво като носят името на анимационен герой на японско филмче?Какво им е ментето??? HELLО KITTY не е дизайнерска марка , а персонаж в/в филмче.Имаго навсякаде в/в вскакави знайни и незнайни брандове
2
0
 
2
 
! Отговори
Този преди 11 години
Не виждаш ли че под всяка снимка ясно е написан източника на фотото???
1
0
 
2
 
! Отговори
От Австралия (Сидни) преди 11 години
А кога ще дръпнат шалтера на този сайт защото краде редовно снимки от чужди блогове и платени сайтове? Ако копират ранички и маратонки ги конфискуват, но копирането на снимки не е по малко престъплениеКога ще дойде икономическа полиция, БАИТ и ГДБОП-МВР? Къде трябва да подадем сигнал?