Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил

Проверяват дали семейството е имало задължения към банки
Обновена: 21 яну 2013 17:48 | 21 яну 2013 17:39,
239
Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Снимка: БТА

Тройно убийство с последвало самоубийство е най-вероятната версия, по която работят разследващите по случая с мъртвото семейство в Пловдив. Това съобщи на извънреден брифинг началникът на „Криминална полиция” – Пловдив Николай Кирков. 

Труповете на две деца - на 3 и 9 години, и на техните родители Георги и Николина Тепавичарови бяха открити от брата на Георги.

Най-вероятно 32-годишният баща е застрелял 28-годишната си съпруга и двете си деца, след което е сложил край на живота си. Той е имал законно притежаван пистолет и е работил като военнослужещ в авиобаза „Граф Игнатиево”. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек.

За последно братът на Георги е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. Днес около обяд отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си в спалнята.

„По вратата нямало следи от взлом, а братът е имал ключове за апартамента”, поясниха от полицията. 

Драмата в Пловдив: Георги гръмнал жена си и децата и се самоубил
Георги и Николина Снимка: Facebook

Доскоро жената работила като продавачка в магазин и искала да започне собствен бизнес. „Потресени сме от случилото се, бяха добро семейство”, коментира бившата работодателка на Николина.  Убитата съпруга е от Чепеларе, а съпругът й от Нареченски бани. 

„Проверява се дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции”, съобщи заместник-директорът на полицията Костадин Баков.

Още по темата

Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

Георги Тепавичаров е специалист по комуникационни, информационни и навигационни системи в Авиобаза-Граф Игнатиево, казаха от военното министерство.

Той е с висше образование, постъпил е в Българската армия през 2001 година, а от 2008 година е със звание сержант. Има висока атестация, препоръчан е бил за повишаване в звание, не са били забелязвани отклонения в поведението му. Георги е бил в платен отпуск от 8 януари до 4 февруари. Не е участвал в мисии зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
2
 
! Отговори
гъз глава затрива... преди 11 години
бе тва сега няква нова мода ли е??! Инак, ако са си работили, най-вероятно да е бил ревнивец и му е прещракало, за да затрие и дечицата...аман от човешка глупост и комплексарщина!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До там води прекаляването с постната пица на Дянков, лошото е, че всички натам отиваме.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде поне тук не го избивайте на политика бе хора!!!Срам ако нямате- от бога страх нямате ли?
17
1
 
5
 
! Отговори
Гейлорд Бъбреков преди 11 години
Както веинаги, платените агитатори на колегата Кутев са по-бързи от мен и са ме изпреварили, като са написали, че ГРБ са виновни. Да, така е разбира се. По мое време както всички другари си спомняме нямаше нито едно самоубийство и убийство, даже *** бяха всичко на всичко към 2000 човека общо в цяла България. Но дойде ГЕРБ на власт и докараха геноцидния глад и празните хладилници, че и *** станаха към 2 милиона за 4 години.
16
3
 
2
 
! Отговори
Бойко Б преди 11 години
Това е от щастие да знаете !!!Те нямат никакви задължения, просто при ГЕРБ се живее много по-добре отколкото при Станишев !!! Те като са видяли магистралата и са празнували.... Дано са написали нещо хубаво за мен !!! Трябва да са ми благодарни, че аз съм им премиер иначе.... лошо !
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На въпроса защо и децата логическия отговор е,защото които има оръжие си мисли че семейството са негово притежание и не иска да ги дели с никой,а иначе истинските самоубийци причиняват единствено и само на себе си смърт,другите са егойстични убийци не самоубийци,сбъркана ви терминологията...
14
1
 
3
 
! Отговори
Народът изтрещя преди 11 години
Народът масово изтрещя. 1000 самоубийства годишно, 9-то място по смъртност в света, 1-во място по най-бързо изчезваща нация в света. С 25 % намалена раждаемост, в сравнение с преди Герб. Рекордна безработица и мизерия. Всеки ден въоръжени грабежи по сред бял ден. Растяща битова престъпност. Това и още подобни постижения са "успехите на Герб"!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** работа! Ако е заради дългове към банка да беше гръмнал някой банкер!Защо да трепе жената и децата си.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dai telefon be
11
1
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
А кой е виновен ?Знам знам ... Станишев е виновен!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Финансовият терор и геноцид на БСП доведоха хората до отчаяние, безизходица и самоубийство
9
1
 
1
 
! Отговори
dsds преди 11 години
sega e vuv ada na vechni muki i NIKOGA nqma da izleze ot tam
8
2
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Ще те спукам
7
3
 
3
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 11 години
Този не ще да се е гръмнал от глад, както много им се ще на другарите от БСП, че да могат да спекулират с темата. Работил е на добра служба, с добра заплата, а това че са живеели във ведомствено военно жилище значи, че са плащали по 5 лева наем на месец, тоест и без пари са живеели. По-скоро ме съмнява, че не е заради заеми или безпаричие, а защото е заподозрял невярната си съпруга, че децата не са от него. И като е получил доказателствата е гръмнал чуждите чавета, жена си и себе си
6
2
 
7
 
! Отговори
do 4 преди 11 години
ЕЙ ти ,който си номер 4 .СТИГА С ТОЯ ГЕРБ БЕ ***!!!!!*** ако те набарям............млъкни малко...не може под всяка статия герб или бсп или квото и да е...........
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даваме 1.5 Милиард лева на година за римляни !!! Докога ?!?!Българи не останаха!Такъв геноцит и по турско не е било!
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Финансовият терор и геноцид на ГЕРБ доведоха хората до отчаяние, безизходица и самоубийство.
3
4
 
2
 
! Отговори
Апел преди 11 години
Пловдив стана като София. Всякакви *** се натресоха в него да живеят. Ей ги и тея - тя от Чепеларе, той от Нареченски бани. Селяни, ходете си по селата и там си се стреляйте и си правете битовите драми.
2
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
Заощо и децата ?!??!??!??!?!Боже господи- акъла ми не го побира!Защо и ДЕЦАТА???????
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо и дечицата?Защо?Изверг!