Антимафиоти спипаха 14 килограма хашиш

Арестуваха двама наркопласьори в столицата
7 фев 2013 11:31,
4
Антимафиоти спипаха 14 килограма хашиш
Снимка: МВР

Антимафиоти иззеха 14 кг хашиш, съобщи МВР.

Операцията на служители от ГДБОП е реализирана, след като антимафиотите са установили група от български и чужди граждани, занимавали се със съхранение и разпространение на наркотици - основно хашиш, на територията на столицата.

В рамките на операцията са задържани 31-годишният софиянец Л.А., криминално проявен за използване на неистински документи, и 27-годишен френски гражданин със статут на продължително пребиваващ на територията на страната.

Последвало е претърсване на жилищата на двамата, както и на автомобил, ползван от задържаните. Оттам спецполицаите са конфискували около 14 кг кафяво смолисто вещество. При полевия наркотест количеството реагирало на хашиш.

Открити и иззети са и множество мобилни телефони и чуждестранни СИМ-карти. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: хашишантимафиоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От хеша не се затъпява.За разлика от държаните амфетки,спонсорирано производство "Since 1996".Както се вижда има ефект.Децата са неграмотни и прости.Всичко върви по план.
3
3
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Не бе гроб не се занимават с хаш ,те са в пазара на амфетки,бело и кафево!
2
4
 
5
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Отдавна са ги пуснали,скоро да си чул Кратуня Буда да се хвали със стотиците тонове ,които уж хващаха,сега само някакви мижави пратки на шанаджийска основа,които не са си платили по каналния ред...
1
4
 
15
 
! Отговори
Каналите преди 11 години
Пуснете ги, ще нарушите трафика на мутренските канали. Няма как ГЕРБ да си финансират предизборната кампания.