Ало, сложих бомба на Цветанов!

Закопчаха варненец, заплашил вътрешния министър
13 фев 2013 17:48,
136
Ало, сложих бомба на Цветанов!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Варненец на 38 години е задържан днес следобед, след като заплашил с бомба министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Сигналът бил подаден на телефон 112  около 16 часа, информира шефът на полицията в града комисар Тодор Иванов.

“Мъжът се обадил два пъти от един и същ мобилен телефон и казал едно и също: "Сложих бомба на Цветан Цветанов"”, обясни още Иванов.

Мъжът бил задържан, след като служителите на спешния телефон осъществили конферентна връзка с дежурния в полицията.

Той е от варненския квартал “Възраждане” и имал присъда за кражба на лично имущество през 90-те години.

Задържаният не е употребил алкохол и не е с психически заболявания, както и не е от ромски произход, уточни още шефът на полицията във Варна. В момента той дава обяснения пред органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo na cvetanov li da slojat edna I na boko I celiq gerbasarski depesarski sustav
57
4
 
23
 
! Отговори
марко-1 преди 11 години
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона... още Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучк
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На хората им писна и ги взеха на подбив!
55
2
 
7
 
! Отговори
Баа преди 11 години
Бомба са му сложили-К...Р са му сложили,най-после
54
2
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
ВАРНЕНЦИ СЕ БУНТУВАТ,, А БЪЛГАРИЯ ПАК СПИ ЗИМНИЯТ СИ СЪН -САМО чЕ В БЪРЛОГИТЕ СТАВА ВСЕ ПО СТУДЕНО И ПО ТЪМНО !!!
53
3
 
21
 
! Отговори
ТИК-ТАК, ТИК-ТАК преди 11 години
ИДАТ ИЗБОРИ. ТИКВИТЕ ЩЕ ГРЪМНАТ
52
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато заплашват Яйцеглавия и дон Мутрафон, веднага ги залавят, а телефонните "бомбаджии" и измамници тормозещи народа са на свобода.
51
3
 
17
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
Операция "Фабриката" от 1995 г. до днесБойко Борисов и *** съдружници във фабрика за фалшиви цигариот Биволъ Четвъртък, 03 Февруари 2011 16:10Преди няколко дни Цветан Цветанов се отчете за операция "Фабриката", при която бил разбит нелегален цех за производство на цигари, който според министъра можел да задоволи 1/3 (една трета) от консумацията на цигари без бандерол в страната. Няма да влизаме в подробностите на министерската математика, в която е изпусната една нула (не една трета, а една трийста част в най-добрия случай).
50
1
 
1
 
! Отговори
Гарантирано от герб преди 11 години
Седмица след коментираните в общественото пространстово разнопосочни реакции към новото лого на туристическия ни продукт и неговото сваляне за поправка Investor.bg попадна на аналогично графично изображение на емблемата на туризма на Киргизстан.Справка на Investor.bg показва, че логото на туристическия продукт на азиатската държава е било представено официално през септември 2012 г. (само 4 месеца преди представянето на родния ни бранд, чиято изработка беше именно в периода август- ноември на миналата година).Според информацията, която откриваме на сайта time.kg, идеята е изображение
49
3
 
17
 
! Отговори
още само 141 дни преди 11 години
Ура! Остават още само 141 дни до смяната на властта!
48
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като ми трябва помощ от 112 вече ще звънна-ще опиша случая и ще кажа че между другото заплашвам Борисов или Цветанов по избор.Само тогава ще дойдат навреме..
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало .. Като телефонират че има бомба в Съдебната палата не ги хващате .Сега зарави Цветанов , сигурността работи !Ами така искат да бъдат защитени всички българи !
46
0
 
21
 
! Отговори
осведомен преди 11 години
Цецо Шестака се е насрал яко......гадост..
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
CECU DA GO PRIBERAT V ZATVORA PREVANTIVNO , HEM NARODA SPOKOEN . HEM CECU NA SIGURNO , NITO 6TE GO OTSTRELQT NITO 6TE GO GRAMNAT . NALI TAKA RE4E BOG BUDA 4EV ZATVORA PRESTAPNICITE SA NA NAI SIGURNO
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички жители на гр. Варна ,които не искат да бъдат роби на мутро-милиционерите и монополите да заповядат на сбирка всяка вечер от 18 ч. пред община Варна!!! Всеки ден ще е така до ОСТАВКА на властта!!!!
43
0
 
23
 
! Отговори
Равносметка преди 11 години
Родната полиция пази.......герберите.
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хората взеха за мезе мутро-милиционерската шайка на Буда!Човекът е сбъркал като е казал фамилията му. Трябвало е да се изгаври като каже - Сложих бомба на Многоапартаментника Цветанов!Утре смятам да звънна на 112 -и да им кажа - Сложих бомба на Тиквата! И като дойдат ще им покажа една тиква дето е на балкона.....
41
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не с карабинката ,а с бюлетинката ДРУГАРИ хизбулисти.Вие изглежда не раз4итате ве4е на бюлетинката .
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още чакаме заветното обаждане "Ало, взривих Цветанов".
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвърки..да ти каа една раота ся : въобще на никой нема да му е жал. Ако стане наистина то това ще бъде повод за всенародни веселия и големи запои.