Трима обесени за денонощие във Варненско

Сред тях и майка на 3-месечни близначета
5 мар 2013 16:43,
247
Трима обесени за денонощие във Варненско
Снимка: архив, БулФото

18-годишна майка на близнаци сложила край на живота си в нощта срещу 5 март, съобщиха от варненската полиция. Още двама души са се самоубили по същото време на територията на региона, като и тримата са прекратили земния си път, увисвайки на въже.

Младата жена била открита мъртва от съпруга си в семейната им къща в село Игнатиево. Семейството, което е от ромски произход, живеело там с двете си 3-месечни бебета.

Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо. Той бил откаран в болницата с наранявания, където лекарите му оказали помощ.

Няколко часа по-късно на тел.112 бил получен сигнал за обесен мъж на ул. „Антон Неделчев“. 60-годишният човек бил открит от свои близки в жилището си. Те предполагат,че е посегнал на живота си от отчаяние, тъй като страдал от тежко заболяване.

Третият случай е от днес. Отново обесен е бил открит в гаража си в Аксаково 29-годишен мъж. Предполага се, че финансови трудности са предизвикали фаталната му стъпка. И трите случая се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: обесванеВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
12
 
6
 
! Отговори
циганомраз преди 11 години
ха така ***............ и повече............ и повече
21
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига с тоя ГЕРБ и това БСП и Костов бе, ***. Друго не знаете ли. Колко години можете да ги ръфате тия джапанки дето ви ги подхвърлят и да се дърлите, докато децата ви се самоубиват и бягат от страната.Не виждате ли, че цялата пасмина е от един дол и трябва да се изрине. А не да мерим, кое *** било по-рядко, пък кое било по-***....
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА ТОВАЕ РЕЗУЛТАТА ОТ 23 ГОДИШНАТА СЛОБОДА И ДЕМОХРАЦИЯ. ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НИ ДОКАРАХА ТЕЗИ КОИТО СЕ КЪЛНЯХА В СЛУЖБА НА НАРОДА. САМО ЧЕ ВМЕСТО ТЕ ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА СИ НАС НИ НАПРАВИХА СЛУГИ. И ТО КАКВИ СЛУГИ? ДА ИМ РАБОТИМЕ БЕЗ ПАРИ ДА СМЕ БЕЗРАБОТНИ БЕЗ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ИЛИ АКО ДАДЪТ НЕЩО ТО Е КОЛКОТО ДА НЕ НИ ХВАНЕ ЗА.НИКА ПАЯЖИНА. ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ТАКА НАРЕЧЕНАТ ДЕМОХРАЦИЯ КАЗВАХ НА МНОГО НАРОД ЧЕ ГИ ЧАКА ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ ТЕ МИ СЕ СМЕЕХА И КАЗВАХА ЧЕ СЪМ ЛУД. Е СЕГА СЕ ВИДЯ КОЙ Е ЛУДИЯ
19
1
 
38
 
! Отговори
ТЕМИДА преди 11 години
ХЕ ХЕ ХЕ ДОКАТО НЕ СЛОЖИМ НА БЕСИЛОТО НЯКОЛКО КРАДЛИВИ ДЕПУТАТА, НЯКОЛКО КРАДЛИВИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИ И КРАДЛИВИ МИНИСТРИ, ДОКАТО НЕ СЛОЖИМ НА БЕСИЛОТО КРАДЛИВИ МУТРИ, РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ДРОГА, НАГЛИ, КРАДЛИВИ СЪДИЙ И ПРОКУРОРИ, НАГЛИ УБИЙЦИ И КРАДЛИВИ ***! НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ. ОКОЛОВЪСТНИЯ НА СОФИЯ ЩЕ Е МАЛКО ЗА ДА ИЗБЕСИМ ТАЯ ***!
18
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Градът на ***, нормално е това което става във Варна, скоро и в цялата страна. Все пак *** започнаха от Варна, но в момента вършат престъпленията си в цялата страна. Даже и пенсиите на хората източват за да финансират престъпните си дейности чрез двата си пенсионни фонда.
17
1
 
17
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Пич, то управлението на страната си беше тяхно през последните няколко години, та затова сме си на такъв хал!
16
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тройна наздравица за господата Ран и Ът и техните "български" помагачи. Както и на целия български ""елит"". И да им е сладко.
15
9
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯЖТЕ АСФАЛТА НА БАТЕ ВИ БОЙКО И СИ ТРАЙТЕА ТОЙ И *** ГРУПИРОВКАТА, ЗАЕДНО С ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО ЩЕ БЛАЖАТ
14
21
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Управляващите сринаха бизнеса в България последните години. Преди това нещата бяха в разцвет. з съм за Станишев. Плюете по човека, но е интелигентен и по него време бизнеса беше във възход.
13
8
 
52
 
! Отговори
Мазен гербераст: преди 11 години
Не може да бъде ! Това е гнусна инсинуация ! Народът благоденства при управлението на Бойко Борисов.Тези самоубийства не са самоубийства, а според Цв.Цв. това са убийства организирани от Алексей Петров и братя Галеви.Иначе в България всичко е ок. Няма престъпност. Организираната такава е смазана. Народът е богат. Безработица няма. Всичко цъфти и върже ...
12
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е най-добрият град за живеене. След като *** поемат и управлението на страната, ще видим подобна статистика и на други места.
11
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВАКУАЦИЯ НЕ ЕМИГРАЦИЯ
10
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Четейки,разбрах за 18 годишната......................Мъжът се натъкнал на ужасяващата гледка около 20 часа, когато се прибрал в дома си. Изпаднал в шок и започнал да хвърля и троши наоколо.................................***-ПИЯНИЦА!
9
39
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев,Станишеееев,защо бесиш хората и ги караш да се самозапалят ? Защо поръчваш да отвличат деца ?
8
25
 
64
 
! Отговори
БУДАЛИСТ преди 11 години
БУДА БУДА КАКВО СЪТВОРИ БУДА БОРИСОВ - АД ! ДА ПОПАДНЕШ ТАМ С ДЯНКОВ!
7
42
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---4 ДА БЕ ,.....САМО НА ГЕРБ !ТОВА ОТЧАЯНИЕ ДАТИРА ОТ 1989Г.,КРАТУНО !
6
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Но варненсикят кмет и милиардер Киро сто икато сфинкс и не помръдва! *** толупа долен!
5
60
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още една причина да се прекратят протестите - подтиквата хората към самоубийства.
4
7
 
42
 
! Отговори
макето преди 11 години
лош пророк съм демократио,демократио я Костов да обясни що се бесят ората или станишев царо или па който и да било истината е че е мизерия а мизерията се бори единствено с производство
3
10
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът тотално психяса :(