Млад мъж е в кома след тежка катастрофа

Излетял от пътя с колата си и се забил в крайпътно дърво
Обновена: 8 мар 2013 15:42 | 8 мар 2013 15:42,
7
Млад мъж е в кома след тежка катастрофа
Снимка: Архив Булфото

22-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Добричко, съобщават от полицията в града.

В 1.40 часа тази нощ е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя село Жегларци – село Кочмар, община Тервел.

Лек автомобил, „Пежо” със софийска регистрация, управляван от 22-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост, на остър десен завой губи контрол над автомобила и се удря странично в крайпътно дърво.

Шофьорът е транспортиран по спешност в болницата във Варна с черепно-мозъчна травма в кома.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: катастрофаДобричко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Местя преди 11 години
Кара значи феса Пежо-то, надул музиката вътре Осман и ***. Рейзи по пътя село Жегларци село Кочмар, община Тервел . Един вид няма втори като него, ходил е да види братчедите от другото село, изпили са по някоя ракия и 1-2 бири и чакай да се прибирам. ООбаче станал фал.. И значи сЯ викате всички ние да скърбим ? Местя го в другия джоб...
6
0
 
8
 
! Отговори
Избягал преди 11 години
Нистина ли има такива недоразвити като номер 3?????? Ако отговора е "да" надежда за тази прекрасна страна България НЯМА!
5
0
 
7
 
! Отговори
до номер 3 преди 11 години
НОМЕР 3 А НЕ ИСКАШ ЛИ ДА ОДРЕЖАТ ВСИЧКИ ДЪРВЕТА ЧЕ ВСЕКИ СЕЛЯНИН ДА ХОДИ КАДЕТО СИ ИСКА С КОЛАТА...Няма виновни дървета,ако всеки си кара нормално и хем колата му да харчи малко,те карат 15+ годишни коли,минали преглед по 2-рия начин с 150 на двулентов път,който даже не е път за нашите ширини...И аз като млад бракувах 2 коли,отселях,ама сега как се замислям,няма го вече неебавката и мисълта че никога на мен няма да се случи.Дърветата не са виновни и не искам да ги режат за нищо,това не е пустиня
4
0
 
13
 
! Отговори
Жо до № 3 Жалко преди 11 години
ДЪРВЕТАТА КРАЙ ПЪТЯ имат своето предназначение и не са засадени за украса. Дърветата ограничават силен страничен вятър и снегонавявания. Освен това, с корените си те укрепват от двете страни трасето на пътя.Вчера гледам един, лети с Бе еМ Ве то- с едната ръка държи GSM-а , в другата цигара и върти волана с два пръста. После бил "загубил управлението на автомобила при завой", както пише в полицейските хроники. За българските пътища , пълни с дупки и изненади, воланът се държи с две ръце.
3
14
 
5
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
Жалко за момчето. На тази възраст всички сме били неразумни. Питам се защо не ги изрежат тези дървета край пътищата. Стотици хиляди си избиха по тези дървета.
2
6
 
3
 
! Отговори
Cukim преди 11 години
Ауууу, и ко праим ся?
1
3
 
12
 
! Отговори
1 преди 11 години
Това таралежа е чудна птица-не го ли ритнеш не лети!