Самозапалилият се мъж е с опасност за живота

Той е с 25% изгаряния по главата и ръцете
Обновена: 13 мар 2013 16:25 | 13 мар 2013 14:34, Елка Василева
389
Самозапалилият се мъж е с опасност за живота
Снимка: Булфото

Самозапалилият се мъж е с 25 процента изгаряния, с опасност за живота, каза за БТА проф. Огнян Хаджийски, началник на Клиниката по изгаряния в болница "Пирогов", където по-рано днес пациентът беше приет.

Изгарянията са по главата и ръцете, като в момента той е настанен в противошокова зала на лечебното заведение. Предстои пациентът да бъде интубиран, каза още проф. Хаджийски.

Още по темата
51-годишният мъж се самозапали по-рано днес пред сградата на президентството. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 13.35 часа.

Охранители от НСО са станали неволни свидетели на случая. Мъжът е бил в района на шадравана до сградата на президентството, като по никакъв начин не е показвал, че има намерение да се самозапали. Изведнъж трима от обектовата охрана на президентството чуват силен вик и на секундата тръгват към него.

Служителите на НСО са реагирали незабавно и с помощта на пожарогасител са успели да погасят пламъците.  Мъжът не е криминално проявен.  МВР продължава работа по случая.

За по-малко от месец това е четвъртият случай на самозапалване на хора. Първият беше във Велико Търново, където мъж на средна възраст се запали на пешеходна пътека и почина на път за болницата.

36-годишният Пламен Горанов се самозапали пред Община Варна в знак на протест, след което и той почина.
В Раднево пък се самозапали 53-годишният Венцислав Василев, който също почина в края на миналата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


389
Още по темата: Пироговсамозапалване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
До 545Май това е рецептата, за да се оправим. Трябва да се обединим и да действаме до победа. Управляващите се мъчат да разделят народа, да го сплашат и отново да ни яхнат.
326
0
 
1
 
! Отговори
PALECHKA преди 11 години
Не мога да разбера тези хора. Така не се решават проблемите. Жалко за тях, жалко за семействата им. И тези действия ни най-малко ще вразумят политиците. Власт се взима с бой. Така, че по-добре активна съпротива , отколкото отказ от живот.
325
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не знам тея управляващи изпитват ли капка срам при тея самозапалили се хора, при тия шествия с кротки нормални и ужасно изморени хора (говоря за последните мирни митинги с многото хора0... Нещо говори ли им съвестта им, чувствата им...
324
0
 
10
 
! Отговори
545 преди 11 години
не се палете а грабвайте калашниците друга оправия няма
323
1
 
2
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Вчера казах, че очаквам жертвен ритуал. Не съм гадател, но този човек е свършен. Така изисква Талмуда... Психотрониката на никой не прощава. Следете филма финала е ясен за мен.
322
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наистина ми писна да чета за психясали хора. Че и показно го правят. А за сеирджиите, охкащи и ахкащи тук, да направят отделен сайт за самоубийци, да се ги героизират там!!!
321
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Има психо-генератор който подтиква хората към самоубийство"Да има такъв генератор но той не е машина.Генераторът е целия "политически елит" на България.Действията им безусловно са насочени към геноцид към българския народ.Доказателствата са ОЧЕИЗВАЖДАЩИ.
320
0
 
0
 
! Отговори
Джедай мастър преди 11 години
До имаше такъв стих 366. Не е стих а е цитат от Антон Страшимиров.
319
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самозапалването не е залегнало в народопсихологията на българите, за да се стигне до такъв бум на подобен вид мъчителна смърт е необходимо да се започне от ядрото на проблема, причините да се стигне дотам, а не да се търсят психични проблеми в тези хора.
318
2
 
13
 
! Отговори
имаше такъв стих преди 11 години
и бесиха и клаха народа си както турчин не го е клал//айда тъпани, кучета и матрял цункай дебелото место на вожда си, прасетата ва чакат знаете къде..
317
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-интересно ще е ако е камикадзе!!!
316
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата е такава, защото е болно обществото! Искам да попитам всички лицемери тук, които се възползват от чуждата смърт за да прокарват политическите си идеи, защо и вие не си драснете клечката, щом това е единственото останало решение за българския народ???
315
2
 
2
 
! Отговори
кир преди 11 години
до 356:Вчера нали срахме много хора върху жълтите ти зъбки, чудно ми е как говориш още бе *** отверстие....
314
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе,да не са виновни тестовете с цифровата телевизия??!!
313
1
 
3
 
! Отговори
Biser преди 11 години
Ще се окаже че ни трябва един народен съд . Че по-добре между сухото и сурово да изгори щом не може да отсеем плявата от зърното. И накраия забрана на деиноста на обшорките в бг и след 2-3 години и доказване на имуществото.
312
6
 
7
 
! Отговори
P преди 11 години
Тука във форумчето има духачи на Бойко ми се струва по минусите които се дават за коментарите.Я отивайте да целувате дупето на Боко и оставете хората на мира
311
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а, те затва ли им намалиха бензина.... да могат да се палят повече..
310
1
 
4
 
! Отговори
до нормалните преди 11 години
Айде да им прескачаме коментарите на сбърканяците, да не се тровим.
309
2
 
4
 
! Отговори
лл преди 11 години
До:324Лумпен а на *** клоаката, педигрипал бохав, имай съвест, защото скоро и баща ти ще се чуди как да лиже кавала да ти даде някой лев назаем.
308
15
 
3
 
! Отговори
МИСЛЕЩ преди 11 години
СТАВАТЕ БАНАЛНИ С ТВА САМОЗАПАЛВАНЕ ...ПОЧНЕТЕ СЕ ДАВИТЕ...В ЛЕГЕН