Обгорелият труп в Пловдив е на около 40-годишна жена

Работи се по досъдебно производство за убийство
Обновена: 14 мар 2013 18:09 | 14 мар 2013 15:13,
14
Обгорелият труп в Пловдив е на около 40-годишна жена
Тук е намерен трупът на жената. Снимка: Булфото

Намереното тази сутрин на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив тяло е на около 40-годишната Даниела Накова, а не както по-рано се появи информация на жена около 20, съобщава говорителят на Окръжна прокуратура Галина  Андреева, цитирана от БТА.

По случая е образувано досъдебно производство, което първоначално е квалифицирано като убийство.

Обгорелият труп на жена беше намерен тази сутрин на Младежкия хълм в Пловдив. Сигналът е получен в 7.40 часа на телефон 112. Според разследващи трупът е открит от хора, които са правели сутрешен крос до хълма.

Още по темата

Предстои да бъдат изяснени множество обстоятелства, включително и самоличността на жертвата, каза Андреева. Според нея в случая изключително важно ще бъде заключението на съдебно-медицинската експертиза, която ще трябва да установи времето и причината за смъртта на жената. Тогава ще може да се
коментира дали смъртта й е настъпила в резултат на самозапалването, обясни прокурорът.

Извършени са огледи, в момента се разпитват свидетели.

По случая със смъртта на кмета на село Царимир - Нешо Бончев, също е образувано досъдебно производство, което първоначално се води за убийство. Извършват се процесуално-следствени действия, каза Андреева.

Те са започнали с оглед на мястото, вече се извършва съдебно-медицинска експертиза на трупа, намерено е и оръжие. То ще бъде обследвано - дали с него е възпроизведен изстрел, има ли отпечатъци, обясни говорителят на прокуратурата.

По думите й се разпитват множество свидетели, включително близки и роднини, относно това дали той им е споделял някакви свои преживявания.

Сигналът за намерения прострелян мъж е подаден на телефон 112 от личен лекар в селото, каза още Андреева. 56-годишният мъж е намерен в безпомощно състояние в двора пред къщата си в Царимир вчера в 16.50 часа.

Той е бил с огнестрелна рана в областта на лявото слепоочие. Пострадалият е бил откаран в болница в Пловдив, където е починал.

Информацията е актуализирана към 18:10 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
iskahte prehod e eto vi go. iskahte demokraciq, kapitalizam, reformi, partii . ETO VI GI NA LICE . ne vi haresva li ......
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХАЙДЕ СТИГА С ТОВА САМОЗАПАЛВАНЕ. НЯКОЙ ГИ ПАЛИ.ВИЖТЕ ТАМ СЦЕНАРИЯ.
9
0
 
34
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Човек не смее да погледне новините вече
8
2
 
4
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Брех, брех, брех
7
3
 
19
 
! Отговори
поля преди 11 години
Само да не излезе накрая неква зловеща конспирация, камикадзета без избор, хванати в капани с обещания за по-добър живот на роднините им, психически лабилни хора под влияние на внушение или медикаменти, един двама отчаяни последователи..и всичко това за да се предизвика масова картина на зловещо отчаяние с политически цели и с цел да се отклони вниманието от други неща. Изобщо няма да се учудя, за пари и влияние са способни на всичко тези, които източват кръвта на България от много много години
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За първото съм почти сигурен,че е някаква битова драма прераснала в трагедия.За второ- онзи Бончев левичар ли е бил?Щот ако е бил десняк да се гръмнеш с пищак отляво е твърде странно и неудобно.От друга страна ако е бил пиян всичко е възможно... Дори злополука.
5
9
 
25
 
! Отговори
az преди 11 години
Божеееееее, вече самоубийствата стават масови в БГ. Ужас, до къде докараха народа, да си отнема живота от немотия и бедност. Дано на всички политици им тежи на съвестта...Не знам, ако това се случва с близките им дали ще погледнат с друго око на мизерията в държавата.?
4
3
 
44
 
! Отговори
до райковист преди 11 години
За плана Ран-Ът е важно да върви намаляването на българи!
3
1
 
34
 
! Отговори
райковист преди 11 години
Засега само по единично, по-нататък може и групово.
2
0
 
51
 
! Отговори
ами преди 11 години
Отиваме си бавно,но сигурно,всеки божи ден и то по няколко!
1
23
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българското ежедневие е като Филм на ужасите заради геноцида на гейберас.кото управление.