Ново обвинение срещу похитителя от Сливен

Най-сериозното е за грабеж и опит за убийство
16 мар 2013 14:48, Петя Славова
40
Ново обвинение срещу похитителя от Сливен
Снимка: Булфото

Нов обвинителен акт внесе прокуратурата в Сливен срещу похитителят Стефан Стефанов, съобщи БНТ.

Мъжът  взе за заложници пет банкови служители. Човекът се предаде след продължили дълго преговори със специалисти – психолози и служители на МВР.

Още по темата

До този момент се бави наказанието срещу него. Това стана след като апелативният съд в Бургас отмени неговата почти 17-годишна присъда. Тогава съдът обясни решението си с грешките и противоречията от предишното обвинение.

В новия акт прокуратурата е събрала 9 нови обвинения. Най-сериозното сред тях е за грабеж и опит за убийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Цвети Иванова преди 11 години
Аз пък имам смелоста да застана с името си и да защитя Стефан,защото е мой приятел и никога няма да спра да го подкрепям,независимо от всичко.Ама пълно е тук с коментари на *** мъжлета,незадоволени в живота и в леглото,коите се изказват неподготвени!Аман от вас бе чехльовци.Ако се вгледате по внимателно във видеото,ще видите как Станчо посяга към бутона,при условие,че му е дадена командна да не мърда.Видеото е без звук и вие няма как да чуете всичко,затова си трайте и си стойте в дупките
38
5
 
2
 
! Отговори
panik buton преди 11 години
Тръгнал да обира, както повечето кухи *** теглят заеми, без да мисли за вариантите после. Сигурно му е доскучало. ЕСКУЧО МЕ. Ако простреляният ви е син, баща или др. близък роднина ще искате Чечката да бъде одран жив.
37
7
 
2
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Днес това нагло *** каза в ефир ...че охранителя посегнал към пистолета си .Това не е вярно , там има видео записи и всичко може да се докаже .Страхливеца е стрелял веднага с влизането в Банката .Охранителя е посегнал към "Паник Бутон " ... скапан Лъжец . За него Човешкия живот не струва пукната пара ... припомням че този *** също е Охранител ..кандидат Полицай .
36
7
 
2
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Днес това нагло *** каза в ефир ...че охранителя посегнал към пистолета си .Това не е вярно , там има видео записи и всичко може да се докаже .Страхливеца е стрелял веднага с влизането в Банката .Охранителя е посегнал към "Паник Бутон " ... скапан Лъжец . За него Човешкия живот не струва пукната пара ... припомням че този *** също е Охранител ..кандидат Полицай .
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До VessoСМЯТАМ, ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ДАВАМ ПРИМЕР КОЛКО ОБЕКТИВНО СЕ ГЛЕДАТ ДЕЛАТА И СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ...ТАКИВА ПРИМЕРИ КОЛКОТО ИСКАШ, ДОРИ ЗА МНОГО ПО-ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРИ ТОВА УМИШЛЕНИ....НЕ МОЖЕ ЕДИН ЧОВЕК ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТ В ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...КОЛКО ТАКИВА ОБИРИ СТАНАХА СЛЕД ТОЗИ И КОЛКО БЯХА РАЗКРИТИ И ОСЪДЕНИ...???? НИКОЛКО...
34
6
 
3
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
Като чета коментарите на"гражданското"общество,то въобще да не съдим никой.Какво е обективното наказание за човек с оръжие е унижил и отнел изконните права на няколко човека докото работели да изхранват семействата си и посегнал на здравето и живота на друг служител,защото избрал лесния начин да се опаричи?Аз като бях без работа със семейство, лизинг и сметки за плащане защо не ограбих никой.А съм не по малко здрав от него,па и луд.Значи съм *** защото уважам околните и тяхното имущество?
33
1
 
9
 
! Отговори
R&S преди 11 години
НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ПРЕДВЕРИЕТО В БАНКАТА Е СТЪКЛЕНО И ОТ ДРУГАТА СТРАНА СЕ ВИЖДА МНОГО ПО-ДОБРЕ ДВИЖЕНИЕТО МУ...В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА ЧОВЕК ДА СИ ОПРАВИ ЖИВОТА, НО В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, ЧЕ НЕ ТОЙ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА И НЕКА ДЕЛОТО И НАКАЗАНИЕТО БЪДАТ ОБЕКТИВНИ, А НЕ КАКТО СЕ СЛУЧВА ВИНАГИ НЯКОЙ ДА ПЛАЩА ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ....
32
1
 
11
 
! Отговори
R&S преди 11 години
До Анонимен 25ЕЙ *** Я ИЗЛЕЗ С ИМЕТО СИ И ТОГАВА СИ КАЖИ МНЕНИЕТО...АМА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЩОТ СИ БЪЗЛЬО, НЯМАШ СМЕЛОСТТА ДА ГО НАПРАВИШ......ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА ДАЛИ Е МЪЖ ИЛИ НЕ БЪДИ СИГУРЕН, ЧЕ Е МНОГО ПОВЕЧЕ МЪЖ ОТ ТЕБЕ! ИСКАМ САМО ДА КАЖА, ЧЕ ВИЕ ВСИЧКИ ГЛЕДАТЕ КАРТИНАТА КАТО ЦЯЛО, НО НЕ И ПОДРОБНОСТИТЕ И ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ ПРИ КОИТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ И СТАНЧО СТАНЕВ ПРАВИ ДВИЖЕНИЕ ЗА ДА НАТИСНЕ ПАНИК БУТОНА В МОМЕНТА В КОЙТО ВИЖДА СТЕФАН ДА ВЛИЗА....
31
1
 
9
 
! Отговори
Баси държавата преди 11 години
За кокошкарите затвор, а за истинските престъпници ПАЛАТИ за МИЛИОНИ с крадени, НАРОДНИ ПАРИ. За тях присъдата е само една - КУРШУМ В ГЛАВАТА !
30
1
 
4
 
! Отговори
иван преди 11 години
не се заблуждаваите каквото и да си мислим и мнение да имаме съдийте ще направят това за което ще им се плати,а то вече е ясно.БАНКИТЕ искат още по-голяма присъда и никой вече да не си помисля да посяга на тях.Собствениците на банките си платиха и на депутатите са особени права.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПРИСЪСТВАШ НА ДЕЛО СРЕЩУ ТЕБ АКО ТЕ СЪДИ БАНКА.Това си е ЗАКОНЕН РЕКЕТ .Над 50% от самоубийствата са именно заради тях,хората не издържат на психическите им атаки по телефона.
29
2
 
11
 
! Отговори
Ich преди 11 години
Чета коментарите и се чудя *** някои хора как искат този човек да лежи в затвора да искат по-големи обвинения,че вие умирате от злоба ли от завист че ме сте го направили....засрамете се,ограбвани сме толкова много години хората се самоубиват поголовно и никой от тоя крадци не е обвинен за нищо,изучиха децата си с крадени пари от народа в скъпи университети.Дано момчето отнесе малка присъда,и Бог да е с него!!!
28
4
 
9
 
! Отговори
РРР преди 11 години
До 18 Що пишеш глупости, че щели сега да му "раздухат халката в затвора" на момчето?! Напротив, ще бъде като герой в затвора и никой няма да го закача! "Раздухват халките" само на педофили, извратеняци и *** или ако някой плати поръчково да го унижат по този начин... Лошото е, че ще отнесе той калая за назидание. Момчето не е влязло в банката от хубаво. Не е отвличал хора и да иска откупи и не е организирал грабежа на банката с други хора... Действал е инпулсвино и глупаво от безпаричие
27
0
 
2
 
! Отговори
Sliven преди 11 години
Slesvaahtiq koito trqbva da leji na toplo e LECHKOV!A dano!!!!
26
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AMI VMESTO DA PISHETE TUKA IZLEZTE PO ULICITE I GI RAZTRELJAITE VSICHKI A NE SAMO DA SHUSHUKATE
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че има много престъпници на свобода има, но този си заслужава всеки един ден от наказанието! От начало му се кефех, че е луд, пищови стреля, но накрая излезе пълно мониченце. Трябваше или да убие всички и да се гръмне или поне само да се гръмне качествено, а той избра да е мома на *** в затвора, нека да го помпят сега и да му е кеф!!! Мислех го за мъж но не е!!!
24
7
 
16
 
! Отговори
ranik56 преди 11 години
Тук няма какво да се философства . Още с влизането в Банката ,нападателят директно е стрелял в Охранителя от упор . Вие какво искате от такъв човек ?! ,той прави три крачки и стреля в седящ зад бюро Човек . Смърт трябва за този *** ...и , колкото може по - бързо да променят Закона .
23
3
 
23
 
! Отговори
ИВАН ДИМИТРОВ преди 11 години
НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ СА В ЗАТВОРА.Сливенлията Йоско които утрепа двама , за него няма затвор.Как може съдии и прокурори да имат палати, хотели и скъпи коли.Да почиват в най скъпите курорти, тяхните синове и дъщери са непрекъснато дрогирани, не излизат от игралните зали и залагат по десетки хиляди лева.Водят паразитен живот.80% от българите живеят бедно , а малцина живеят в небивал разкош.Какъв е този служебен кабинет, пак от ГЕРБ.
22
1
 
25
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 години
А за тези, които ограбиха БЪЛГАРИЯ, така наречените ОЛИГАРСКИ каква е ПРИСЪДАТА? Излежаване на Малдивите и Карибите ли? Баси абсурдната държава с най-скапаното правосъдие!
21
0
 
18
 
! Отговори
СЪДИЯ преди 11 години
ДА откраднеш от КРАДЕЦ не е престъпление. Банките са най-големите крадци в държавата, а над тях е опънат ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР от всички възможни партии. Банкерите са ПРЕСТЪПНИЦИ, не това момче. Кой банкер може да живее с 400 лева на месец? Да не забравяме, че голяма част от "банкерите" и "банкерките" са били прости ***, преди да бъдат коронясани от гнусни генерали в титла "БАНКЕРЪ".
20
1
 
19
 
! Отговори
Кривосъдие преди 11 години
Горкото момче! Той ли е престъпник? А Петя Славова как стана банкерка, а? Тези дето създадоха банкерките също са престъпници. А тези, които смучат от МОНОПОЛИТЕ какви са? Престъпници на квадрат! Брей, че двоен аршин в бандитска МУТРАФОНИЯ !!!!!!!!!!!!