Мъж на 35 години загина в катастрофа край Лютидол

Инцидентът е станал заради неправилно изпреварване
18 мар 2013 07:26, Петя Славова
54
Мъж на 35 години загина в катастрофа край Лютидол
Снимка: Булфото

Тежка катастрофа на международния път Е-79 край село Лютидол отне живота на 35-годишен мъж, съобщи БНТ.

 Инцидентът е станал около 21 часа миналата нощ. По предварителни данни, шофьорът на лек автомобил се опитал да изпревари колона в забранен участък с намалена видимост и остър завой. Водачът на превозното средство се е ударил челно в движещ се насреща автобус със софийска регистрация. В него са пътували спортисти от Литекс Ловеч. Никой от пътниците в автобуса не е пострадал.

Над  три часа бе затворен пътя заради тежкото произшествия, а движението бе отклонено през обходен маршрут през Искърското дефиле.  Мездра-Ботевград е един от най-натоварените участъци, но ремонтът там вече няколко години се отлага заради липса на средства по европейските програми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
8
 
32
 
! Отговори
илиян преди 11 години
Този човек ми беше втори братовчед и не знаете колко добър човек беше.Просто не е преценил ситуацията явно.На всеки може да се случи.Така, че не е хубаво да давате такива грозни коментари защото не се знае дали утре няма да сте вие в подобна ситуация или ваши близки.Нека почива в мир Павлин от село Люти Брод.
43
8
 
32
 
! Отговори
Хикс преди 11 години
До Нина Георгиева-- ПО ЗАКОН ДА НЕ ПИПАШ РАНЕНИЯ -, когато става въпрос за човешки живот, се съобразяваш със ситуацията а не със закони... 112- съобщава се за инцидента и състоянието на MПС/пострадалите, след което АКО е възможно, се изваждат пострадалите, оказва им се първа помощ, обезопасяват се ако имат счупени крайници и АКО Е ВЪЗМОЖНО се транспортират до най близкото здравно заведение. Не винаги линейка или спасителен екип може да дойде навреме!
42
8
 
32
 
! Отговори
Нина Георгиева преди 11 години
До АнонименЗащото по закон нямаш право да пипаш ранения!!! Помолих всички за някакво яке поне да го завият, никои не се съгласи. Следях му пулса постоянно, момчетата се опитаха да изтръгнат задната врата на колата за да го извадят ( само изкуствено дишане не сме му правили) Човека си имаше пулс през цялото време и дишаше! Да дойде *** сестра и да ми каже след като знам, че 10 секунди преди това съм му държала ръката и долавях пулса, да ми каже, че НЯМА пулс е престъпление!!!!
41
11
 
37
 
! Отговори
Преслава преди 11 години
не допускате ли,че този човек може да не е от "убийците на пътя" ,а просто да не е преценил както трябва...как може да сте толкова коравосърдечни...какъвто и да е ,и него майка го е раждала и той има близки които ще скърбят...направо нямам думи,ако беше някой ваш близък даже и той да беше виновен щяхте да го защитавате докрай..за пореден път се убеждавам колко *** народ е българския! **извинявам се за грешката
40
10
 
36
 
! Отговори
Preslava преди 11 години
не допускате ли,че този човек може да не е от "убийците на пътя" ,а просто да не е преценил както трябва...как може да сте толкова коравосърдечни...какъвто и да е ,и него майка го е раждала и той има близки които ще скърбят...направо нямам думи,ако беше някой ваш близък даже и да той да беше виновен щяхте да го защитавате докрай..за пореден път се убеждавам колко *** народ е българския!
39
10
 
35
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
Една заплаха по-малко на пътя !
38
8
 
32
 
! Отговори
Очевидец преди 11 години
До до Очевидец"външни наранявания""вътрешен кръвоизлив"Без коментар
37
10
 
35
 
! Отговори
до Очевидец преди 11 години
"Човека нямаше видими външни наранявания освен кръв от носа и от устата."Това дето ти мо викаш "освен" е вътрешен кръвоизлив.Ако бях на теб щях да мина БЧК отново.
36
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗДвП е написан с кръв ,и който не го спазва плаща с кръв !!! За къде е Бързал този юнак ??? И какво ще спести с рисковано изпреварване забранено там , точно за да се предотвратят ката-строфи !?!? Простотията на човека не е куфар да го оставиш на улицата ,носиш я със сеБе си !!Добре че не са пострадали невинни граждани , не ми е жал за такива като тоя , ама хич !!!
35
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кара без фарове-100 процента
34
8
 
36
 
! Отговори
Очевидец преди 11 години
Не знам за какви ходещи зомбита говорите, но Нина е права. Човека нямаше видими външни наранявания освен кръв от носа и от устата. Не смеехме да го местим, защото беше възможно да има наранявания на гръбнака. Едно момче сряза колана и му пусна седалката назад. С общи усилия момчетата от волейболния отбор и други очевидци успяха да откъртят шофьорската врата, но задната я теглихме и не успяхме. За каква реанимация от свидетелите говорите като човека до 1 мин преди да дойде линейката имаше пулс?
33
9
 
39
 
! Отговори
17158 преди 11 години
До 24И как разбра чии избирател е бил човека бе анонимнико ??"ГЕРБ са виновни и слава богу, че се е очистил един техен избирател!" - Дано не чуеш тези думи по адрес на някой твой роднина бе тиняк
32
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Нина ГеоргиеваКойто изпреварва колона в завой ,това му е "наградата ".
31
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един *** борсук по-малко. Колкото по-малко каскадьори толкова по-добре. За книжка да изискват средно образование.
30
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има случаи в които по-добре да почине човек ,вместо да се превърне в ходещо зомби.Това подържане на полу-човеци ми е по отвратително от мъдрото решение кога да доиде края за един организъм.Нинке и останалите ,ами да речем ,че на въпросния са му оставали 1-2 три часа мъки и страдания и лекарите са го знаели това има ли смисъл да се измъчва ,маи в това е и лекарския дълг ,да мислиш винаги доброто на болния ,а не да доказваш умения по възкресяване.
29
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Случва се, добре че отсреща е бил рейс. Винаги се радвам когато някой такъв нацели ТИР или самосвал.
28
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лекарите са като автомонтьорите, като почнат те да оправят колите без пари, тогава и лекарите ще лекуват безплатно. До тогава гледайте да не изпреварвате рисково.
27
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нина и очевидците.Предполагам ви е ясно ,че живота не е спешно отделение и ,че знаете ,че не всичко може да се върне за нов живот.Съмнява ме бърза помощ да остави човек да умре когато има шанс ,а преценката им кои ще живее съм 100% сигурен ,че е доказана в хиляди инциденти.Проблема е ,че хората на място не са го подържали докато доиде линейката ,а са го оставили да изпадне в състояние в което мозъка е бил без кислород, лекарите и да са му върнали сърдечния ритъм от това човек не става повече.
26
8
 
34
 
! Отговори
ДО 29 преди 11 години
А ти какво искаш да ни убедиш 29-ти?!?! Че "бизнесмените в бели и зелени престилки" мислят само за клетвата,която са дали и им пука повече за човешкият живот,отколкото за колко кинти ще изкарат от "лечението" на даден "клиент" ли?!?! Имам пред очите ми няколко случая,които страшно добре ми "отвориха очите" за какво всъщност става дума при сегашните така наречени "лекари"!!! Разбира се има и "ИЗКЛЮЧЕНИЯ ОТ ПРАВИЛОТО" но те са рядкост! Като оставим настрана колко са и "КАДЪРНИ" в последно време!:(
25
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То нещата не започват с лекарите, а завършват стях. Преди това са инструкторите, изпитващите взимащи подкупи, КАТ, родителите и така нататък.