Стрелба в София, двама души загинаха

Мъж откри огън по съседи, трима са тежко ранени
Обновена: 19 мар 2013 09:27 | 18 мар 2013 19:00,
445
Стрелба в София, двама души загинаха
Снимка: Булфото

Двама души загинаха, а трима са тежко ранени при стрелба в столичния квартал "Димитър Миленков". Причината за разигралата се кървава драма най-вероятно е битов инцидент.

67-годишен мъж е влязъл в двора на съседите си и е започнал да стреля, в резултат на които на място е загинал 26-годишният мъж и са пострадали тежко две жени - на 28 и 56 години, и 22-годишен мъж. Те са откарани в болница, с опасност за живота.

След като се е прибрал, 67-годишният мъж се е прострелял. Той също е закаран е в болница, с опасност за живота.

По-късно в "Пирогов" е починала 28-годишната жена.

Сигналът за инцидента е подаде около 17.20 часа на тел.112. Според полицията причината за стрелбата е междусъседски скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още по темата: стрелбаполицияжертви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
4
 
49
 
! Отговори
някой преди 11 години
3 паразита по малко, но за малко . За изминалата нощ - детеродните машини модел 2001-ва / 12 годишни / са родили поне 100 паразита . Нито един от които няма да стане нито ядрен физик, нито сърдечен хирург . Безсмилената *** порода се множи и паразитира .Граждани ... купете по 10-тина кренвирша... намажете ги с .... оставете ги в кофите за смет и .. който превари. Или някоя бездомна котка щепукне или.. ако е късмет - няколко десетки смето-добивници
339
1
 
13
 
! Отговори
потребител преди 11 години
До Анонимен,не се бунтуват турците,защото ДПС държи всички партии за топките,и като ги заплаши Местан този турски националист с етническия мир,както снощи по телевизията и всички клякат.Местан е по опасен и от Сидеров.Чергата на България е запалена той много скоро ще я изгори.Все говори за възродителния процес и за убитото дете.Ами 7 човека на г.Буново.18човека в авобуса на бяла по време на тройнат коалиция.Самосвалът беше направен като танк,и само 8г.затвор.3км е надолнището Одбий,ляводясн
338
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Причината за самозащитата е липсата на защита на собствеността и личността на българите от държавните органи - полиция, прокуратура, съд. И лопсата на желание у политиците и министрите да ги накарат да си вършат работата. Тия всичките са виновни за многото кражби грабежи, побои и убийства на българи от *** без никакви последствия. Защото какво прави на свобода човек с 40 криминални регистроции? Същите тези са виновни и за това убийство, предизвикано от липса на държавна защита.
337
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПРОКУРОР381 първо точно вие прокурорите сте предпоставка за убийствата, които стават, защото не сте повдигнали обвинение на нито един истински престъпник, второ като вкарате маджо и маргините в затвора, тогава имате право да говорите в публичното прастранство нещастни чикиджии - слуги на маргините и *** и техните разклонения - бсп, дсб, герб и атака, трето - кво става с *** дедесари бе г-н прокурсор,а или добре си плащат на такива като теб, че говориш
336
1
 
22
 
! Отговори
цвъ преди 11 години
а *** дедесари защо никое правителство не закача вече 10 години, вкл. и бореца срещу престъпността Цветанов? Явно хората сами ще трябва да се справят с тях, защото и на българи и на *** им писна точат от бюджета.Тези дебели и самодоволни маймуни... и техните политически покровители са за разстрел
335
5
 
3
 
! Отговори
HASAN преди 11 години
dobre ve kolega kakvo obsto ima ce Cganin mn dobre znaete ce tezi *** kakto vikate Bilgarite blizo 800 god. pitayte za babitevi te mn dobre znaqt za SALITO
334
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как се казва убитият *** , да не е Сали.Тогава ще ми е интересно какви "заговезни" празнува.Няма да се учудя да е така, като знам как лъжат ***.
333
1
 
25
 
! Отговори
ограбен преди 11 години
Вьорьжавайте се бьлгари! То се видя че МВР И политиците са *** и *** само смучеща парите ви и нищо не правят- ето рапона Бойко и рапона Цецо охраняват само себе си. Горилите на мвр са около тях. А вие там се избивайте. *** набези станахха нетьпими а политтиците слепи и глухи! Ако сте решили да се самозапалвате не го правете а завличайте след вас поне 10 политика 10 мутри или 10 ***! Ще станете национални герой!
332
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
въпроси: -има ли *** да не краде? -има ли *** да не лъже? -има ли *** да плаща данъци и осигоровки? -има ли *** да иска да работи? отговор-НЯМА Моля продължи списъка.
331
1
 
7
 
! Отговори
nema za oti преди 11 години
tea *** treba da se ozaptqt sas zakon ot darjavata ina4e nie 6e gi opravqme...
330
1
 
17
 
! Отговори
0 преди 11 години
Какъв мъж на 22 години бе господа продажни журналисти? Всичко тръгва от вас,а спомняте ли си катуница.
329
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Държавата, като спи идва саморазправата ! Всички ромски защитници да не вият сега а да решат проблема ! Предлагам, като начало да се назначават роми за полицаи в махалите второ бароните роми да се ангажират със спазването на реда и ако не се ангажират НАП, НОИ МВР, проверка до дупка и конфискация на имуществото в полза на бедните им братя . Дано го прочете някой от който зависи съдбата на БЪЛГАРИЯ
328
2
 
41
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Г-жи и г-да ***.Какво искате от българите?Храним ви ,обличаме ви,учим ви, плащаме ви тока и какво претенции ли имате?Пътищата ви били лоши, безработни сте били?Е какво да ви осиновим ли?
327
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мир на прахата на стрелеца, дано има още много като него скоро време (но да не се прострелват и да умират напразно заради някаква ***)
326
16
 
1
 
! Отговори
ПРОКУРОР преди 11 години
До Атака 380Алооооооо, и ти ли искаш да се наредиш до убийците!Зомбирано човече!
325
2
 
43
 
! Отговори
Атака преди 11 години
За всичко са виновни полиция, съд и прокуратура! *** крадат, мизерстват и убиват и никой не им търси сметка!В Пловдив на Гарата и на Скобелева майка е пълно с *** и сводници и няма кой да приложи закона, а малки деца ги виждат всеки ден тея гадове! Но полицията, прокуратурата, кмета, общината... мълчат!Ей такива са - *** наглеят и ще стават още по-нагли, докато не се вдигнем и не ги вкараме в газовите камери! Няма друг начин!
324
2
 
73
 
! Отговори
ТОДОР ЖИВКОВ преди 11 години
АЗ ПОЗНАВАМ ТОЗИ ЧОВЕК,ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТОЙ Е МНОГО ДОБЪР И ВЪЗПИТАН, НО ЯВНО НЕ Е ИЗДЪРЖАЛ ОТ МНОГОГОДИШНИЯТ ТОРМОЗ ОТ *** ПЛЕМЕ , ВЛИЗАХА В КЪЩАТА МУ 5 ПЪТИ,ОТРОВИХА МУ КУЧЕТО,НАЧУПИХА ПРОЗОРЦИТЕ НА КЪЩАТА С КАМЪНИ , НАДРАСКАХА КОЛАТА МУ , ДО ТОВА НИ ДОКАРВА НАШАТА ДЪРЖАВА СКЪПИ БРАТЯ, МОЖЕ БИ ТОВА БЕШЕ НАЙ ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА НЕГО ЛЕКА МУ ПРЪСТ .
323
8
 
26
 
! Отговори
ПРИЗИВ преди 11 години
Алоооооооооо,*** губите електората си бе!Не мойте вляза в парламента да лапате бе!Защитете тези ''мили''*** бе!Къде е чефута Кънев от Хелзинския комитет да защити убитите *** с 40 висящи дела!Тез *** заплашват за сринат до основи къщите НИ бе!
322
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Поклон пред стрелеца! Горкия явно много тормоз е преживял....
321
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Румъния получе 3 милирда Евро за Ромите от EU , къде са парите на България за Ромите , ГЕРБ са виновни