16-годишен и без книжка предизвика 2 тежки катастрофи за ден

Мъж и дете са с опасност за живота след инцидентите
Обновена: 21 мар 2013 16:36 | 21 мар 2013 15:03,
91
16-годишен и без книжка предизвика 2 тежки катастрофи за ден
Бащата на 16-годишното момче. Снимка: Impact Press Group

Шестнайсетгодишно момче от хасковското село Узунджово без шофьорска книжка причини две катастрофи, при които пострадаха мъж и дете. Ранените са настанени в болница, има опасност за живота им, съобщават от полицията.

Пострадалият мъж, който е на 37 г., е баща на момчето, предизвикало пътния инцидент. Двамата пътували в лекия автомобил на родителя, който преотстъпил кормилото на сина си. Младежът шофирал с несъобразена скорост и на прав участък на пътя загубил контрол над управлението на колата, която излязла от платното и се преобърнала.

От удара пострадал само бащата, който бил настанен в хасковската болница с множество рани и със сътресение на мозъка.

След пътния инцидент катастрофиралият автомобил бил откаран от правоспособен шофьор в къщата на собственика в Узунджово. Около 17.00 часа обаче синът отново решил да подкара колата и поради неправилно движение на заден ход ударил клекнало зад колата шестгодишно момче.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
p.i преди 11 години
До 123456: Che daje 2-ri put se kachil zashtoto purviqt ne mu e stignal pfff nekadurni roditeli...nqmam dumi
77
1
 
4
 
! Отговори
123456 преди 11 години
Кой нормален българин ще отстъпи на детето си да кара без книжка-това само *** може да го направи!Омръзна ми да на тази пасмина да я назовават като българи.*** !
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По добре да бяха пукнали,защото на тези *** ние ще им плащаме лечението.Сигурен съм,че нямат здравни осигуровки.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** получил сътресение на мозъка?!?!На кое?
74
0
 
12
 
! Отговори
gozni6kija преди 11 години
nai dobriq *** e umreliqt
73
0
 
16
 
! Отговори
коко преди 11 години
*** в действие...в зоопарк България.
72
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на снимка да видиш ***,удари му шамар
71
0
 
16
 
! Отговори
ь преди 11 години
тия са от етноса не са за жал имаме много от тях
70
0
 
30
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Леле,сега го дадоха в новините. Няма такова гнусно същество! Черен ***,дори не може да говори. Смъртв.а..ш.т.а. м.а.м.а ц.ицг.ацнцс.к.а!
69
0
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
*** mrasno
68
0
 
31
 
! Отговори
Мен преди 11 години
"16 годишен ***....." и т.н. трябваше да е заглавието.
67
0
 
14
 
! Отговори
do 70 преди 11 години
Столипиново ще е като Лас Вегас през нощта :D
66
1
 
11
 
! Отговори
bolka преди 11 години
от статията "Ранените са настанени в болница, има опасност за живота им, съобщават от полицията."Глупости! Така, както е показан бащата на снимката, животът му изобщо не е застрашен. Щом си прикрива лицето с одеялото, значи е в съзнание и може да си командва ръцете. Няма никаква поддържаща апаратура с изключение на превръзката на лакътя му, защото вероятно има абокат на вената, но понеже е много "умен", са го скрили под превръзка, за да не извади иглата от вената. Иглата е метална!!!!
65
2
 
17
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
"хубава" работа АМА ***(турска)
64
0
 
16
 
! Отговори
hohoboho преди 11 години
До 68Много си прав, но идеята да ги наврем *** в уранова мина малко ме тревожи. Те сега не ги ловят болести а престави си като се облъ4ат и нагълтат с радиация кво става. Денем черни а ве4ер ще светят.
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MANGALA E STRA6NO NE6TO, VARI GO PE4I GO, SELSKA 4EST OT MASKANI. PIENETO,LIPSATA NA KONTROL OT MVR, V SELATA I MALKITE GRADOVE VSI4KI SA RODNINI, NISKOTO NIVO NA RODITELITE, LIPSATA NA OBRAZOVANIE, DUHOVNIQT SPAD V OB6TESTVBOTO SA PRI4INA ZA TAKIVA PROQVI. ETO ZA6TO PRI VZIMANE NA KNIJKA DA SE PROVERI MOJE LI DA 4ETE MANGALA, AKO NE, NQMA KNIJKA.I KATO DOIDAT V SOFIQ I VALNE MALKO DUJD SE NANIZVAT NA CARIGRADSKO. EH ***, KUDE E 6IKELGRUBER DA VI IZPE4E V PE6TITE KATO KEBAP4ETA!
62
1
 
44
 
! Отговори
ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА!!! преди 11 години
ЗАЩО НЕОТВОРЯТ УРАНОВИТЕ МИНИ И ДА РАЗЧИСТЯТ МЯСТО В ЗАТВОРИТЕ, *** ДА БАЧКАТ В МИНИТЕ И ДА ИМ НАМАЛЯВАТ ПРИСЪДИТЕ 2:1 ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАТ ЗАТВОРНИЦИТЕ. ТОЯ *** В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С *** НА 16 ГОДИНИ. *** ***. ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМАТ ЯКИ МЕРКИ ЗА ***- ТИЯ КОФТИ НОВИНИ СТАНАХА ЕЖЕДНЕВИЕ. СТИГА С ТАЯ ***. БОЙКО, ГЕРБ И ЦЕЦО ШЕСТАКА НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!
61
0
 
16
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Леле, онова говедце, дето беше на снимката първо е сина... малииии... а, па бащата на какво прилича, все едно... е минал през месомелачка... Хубаво синче е отгледал, де дума да няма...
60
2
 
19
 
! Отговори
Гьонюр Йосуф преди 11 години
АНЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ какво грозен РОМ!!!!
59
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле, та тоя направо си е ***. Алоу, държавата, пуснахте лудите от лудниците да се социализират като ни избиват в буквалния смисъл на думата. Болестта си е болест, но тя не трябва да се лекува за сметка на живота на здравите. Така ли е, госпожо държаво? На теб обаче ти дреме за нас. Последна грижа сме ти. Вашите отроци са из чужбините, а вие не вървите пеша по улиците, а с платените от нас служебни коли. Ние ти трябваме само за плоския данък и аферите с енергото.