Въоръжен ограби магазин в столицата

Полицията е успяла да го задържи
Обновена: 13 апр 2013 17:16 | 13 апр 2013 17:16, Петя Славова
23
Въоръжен ограби магазин в столицата
Снимка: Булфото

Мъж на възраст 30 години бе арестуван от полицията след като е извършил въоръжен грабеж на хранителен магазин в София, съобщи БНР.

Престъплението се е случило вечерта на 12 април към 2050 часа. Тогава органите на реда са получили сигнал за грабеж в магазин, намиращ се на бул."Евлоги Георгиев.

Заподозреният е бил облечен с тъмни дрехи и с бейзболна шапка на главата. Той, влязъл в обекта и с пистолет заплашил продавачката, която му дала дневния оборот. Мъжът прибрал около  1 200 лева от касата и избягал.

Случаен минувач тръгнал след беглеца и го предледвал дълго. Видял, че мъжът се качва в лек автомобил "Митцубиши".

След сигнал в полицията и предприето издирване е задържан обирждията, чието име съществува в регистрите на МВР с хулигански прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
тристан преди 11 години
Някакъв *** тръгнал да обира магазина ,какво общо имат тука разни партии.Черни касички ха-ха ако партиите разчитат на 1200лв от някой обир то много сме я закъсали.
18
0
 
1
 
! Отговори
До безименния №10 преди 11 години
До Анонимен 10Ти ид*от ли си или да? Искаш ли да ти кажа кой има "черна каса"?До АвстралиецаСтой си там, не ни разваляй въздуха!
17
0
 
3
 
! Отговори
жоро преди 11 години
Понеже не ми се нито чака, нито ми се занимава. Ще му отговоря на австралиеца. Най-популярната бира в Австралия е...... НИКОЯ. Както самите австралийци казват "пикня в бутилка". Айде със здраве и гледай да не те нае%ат кенгурутата от Факултето
16
0
 
5
 
! Отговори
жоро преди 11 години
Ей австалопитека от австралия, толкова си в Австралия, та не си чувал за граждански патрули, нали? Айде едно въпросче тогава? Коя е най-популярната бира там?
15
4
 
3
 
! Отговори
Трол преди 11 години
Всъщност на бул. Евлоги Георгиев няма хранителен магазин...
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:))))) ,,...2050 часа..,, :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))измислихте космическото време :)
13
3
 
3
 
! Отговори
Зайко-байко преди 11 години
Да така е,ноо има една подробност....аКо ме хванат...иии....ако си;)))(мн.смешно...призная ;))
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
митсубиши? да не се е объркал? автомобила трябва да е крайслер с много антени!
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до(Зайко-байко)Това може да го направиш в БГ не тука. Това точно имах предвид. Като му бутнеш горния ред на зЪбната ограда и ще трябва да му платиш ?20 000 обезщетение. Ако нямаш пари да платиш може и да си полежиш в затвора за няколко годинки. Ти сам избираш. И да не казвам, че докато му избиваш зъбите ще има още около 20 човека които ще те снимат как го правиш. Доста зъбки трябва да избиеш. Но нали си в БГ няма за какво да се притесняваш. Няма кой да те закачи за такива работи там. Айде лека
10
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обирджията е трябвало да занесе откраднатите пари в черната каса на БСП!!!
9
11
 
10
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
обичам мъжките ласки и здравите мускулести мъжаги!!
8
14
 
6
 
! Отговори
Зайко-байко преди 11 години
Като му гътна горния ред на зЪбната ограда ;)) и ще видиш дали ще вади тел. да снима ;))
7
1
 
19
 
! Отговори
От Дъблин преди 11 години
До От Австралия(Сидни)Ти явно много от скоро си в Австралия щом така разсъждаваш. Аз живея от 5 години в Дъблин и да ти кажа така би направил всеки един човек с гражданско самосъзнание. За да се изкорени престъпността, главната роля поема обществото не полицията мой човек. Така е на запад и така трябва да бъде и навсякъде. Знам че ситуацията е още по сериозна там откъдето пишеш защото имам доста приятели, които бяха там или все още са там. Тука за най-малкото вадят телефоните и снимат видео....
6
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до австралиецаабе,ти защо се вреш по Бг сайтовете.лягай по-навреме,че утре като пасеш кенгурата да не заспиш и изтървеш накое добиче.
5
9
 
2
 
! Отговори
димитър преди 11 години
аз тоя *** съм го бил и сам го и.ал затва краде
4
45
 
13
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ето за това няма да се оправим.Пълно е топячи .Какво му влиза в работата на онзи та е изпортил човечеца? Доносник !
3
5
 
47
 
! Отговори
До Австралия(Сидни) преди 11 години
Пълен ***, добре, че си далече, че тука не ти е мястото. Евала на случайния минувач.
2
4
 
58
 
! Отговори
Do 1 преди 11 години
Е не, няма да обърне внимание, защото не е негова работа? Чест прави на гражданина, че е проявил съвест и съпричастност, а не си е заровил главата в пясъка като абориген. Седи си в Австралия и не ни мисли.
1
69
 
13
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Случаен минувач тръгнал след беглеца и го предледвал дълго. Видял, че мъжът се качва в лек автомобил "Митцубиши".-----------------------------------------НЕ НЕЕЕЕ няма такава страна. НА казана на българите в Ада не седи дявол да ги пази. Няма нужда, ако някой тръгне да се измъква другите веднага го дръпватБУАХАХАХАХлека нощ от Сидни Австралия