Млада жена скочи от покрива на блок в Ямбол

Тя е в реанимация в много тежко състояние
25 апр 2013 11:46,
70
Млада жена скочи от покрива на блок в Ямбол
Снимка: Булфото, архив

Млада жена е скочила снощи от покрива на жилищен блок в кв. „Христо Ботев” 1 в Ямбол, съобщава "Фокус".

Вчера около 20.15 часа в полицията е постъпил сигнал, че жена стои на покрива на блока. На място незабавно са изпратени два екипа, които при пристигането си установяват, че жената е скочила, заяви говорителят на ОД на МВР в Ямбол Татяна Павлова.

Жената е на 28 години, състоянието й е изключително тежко, с множество комбинирани комбинирани травми - счупени прешлени и ребра, травма на белия дроб.

Пострадалата е в реанимация, но в съзнание, посочи д-р Панайот Диманов, директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон” в Ямбол. Д-р Диманов допълни, че при скока жената е паднала върху дърво, което е омекотило удара и е спасило живота й.

В момента близки и колеги на пострадалата организират транспортирането й във Военна болница в София. По неофициална информация жената с инициали В.И.М. работи като военнослужеща в поделението Кабиле.

Там работи и съпругът й, който също е военнослужещ. По непотвърдена информация жената е направила опит за самоубийство заради дългове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Ямболопит за само
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
3
 
! Отговори
ВАЛЯ преди 10 години
До 54 57 58ЗАЩОТО ЗЛОБЕЕТЕ.АЗ СЪМ В ЧАС ,НЕ СА В ЧАС ТЕЗИ ТЕТО СЕ ПАЛЯТ СКАЧАТ ,ВЗИМАТ КРЕДИТИ И ПОСЛЕ НЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ,ЗАЩОТО НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ СМЕТКАТА.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ВаляПодкрепям 54 и 57.Хората в провинцията една работа нямат, пък ти предлагаш да работят на три места.Не си в час.
45
1
 
6
 
! Отговори
с.до Валя преди 10 години
Явно наистина си ***!Кой ти каза,че си седя вкъщи и не работя!?И какво общо има това с цялостната ситуация в България!?А тя е ужасна ако не знаеш!Пак ти казвам да престанеш да пишеш тия тъпотии защото се излагаш!
44
5
 
1
 
! Отговори
ВАЛЯ преди 10 години
ДО 54НЕ СЪМ *** *** СИ ТИ ,350-400 ЛВ.КАТО НЕ ИСКАШ ГЛАДУВАЙ,СКАЧАЙ ОТ ПОКРИВИ,МОСТОВЕ И ДР.ЗАТОВА ХОРАТА СА НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ ЗАЩОТО ИСКАТ ДА НЕ РАБОТЯТ И ДА ПОЛУЧАВАН 1000,00 ЛВ.ВЕЧЕ ПИСАХ,ЧЕ РАБОТЯ НА НЯКОЛКО МЕСТА НЕ ЗА 350,00 ЛВ ,А ЗА НЯКОЛКО ПЪТИ ПО 350.КАТО СТОИТЕ В КЪЩИ И 350,00 НЯМА .
43
2
 
3
 
! Отговори
будист преди 10 години
Само ГЕРП и БУДА !!!!!
42
2
 
8
 
! Отговори
с. до Валя преди 10 години
*** ли си или си на заплатка!?Работа има...за 350-400 лева масово!В прованса и по-зле!Неслучайно половината държава е в емиграция!Престани да плещиш простотии защото се излагаш!
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
заради дългове.ако искаш да живееш в свой дом и имаш деца,теглиш кредит.само че лихвите на банките са високи.ясно е че ще закъсаш.жената не е виновна.
40
11
 
2
 
! Отговори
ВАЛЯ преди 10 години
ЗАЩО МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ-ОТ ЗАВИСТ ЛИ? РАБОТЕТЕ И ВИЕ ЩЕ ИМАТЕ.НА КОИТО МУ СЕ РАБОТИ РАБОТА ИМА.пРЕСТАНЕТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ДА ПЛЮЕТЕ ПО ББ - ПРЕДИ НЕГО БЕШЕ ПО ЗЛЕ.
39
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е около 200ят случай на самоубийство от началото на годината!Хората предпочитат смъртта пред живота в Герберистан!
38
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 10 години
Чета новините и се питам - топи ли се България, или Бог я прочиства ?
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако народът "не запали" Боко,Боко ще запали народа.
36
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо свързвате ГЕРБ с тия простотий ,те са по малкото зло от бсп и дпс.именно бсп и дпс ни докараха до това положение, точно те са мафията която си направи държава.а това да посегнеш на живота си нее решение,какво постигна оня *** от варна като се запали --НИЩО.
35
19
 
5
 
! Отговори
ВАЛЯ преди 10 години
Аз нямам дългове ,живея си нормално работя на 3 места ,парното и тока съм си платила и резервация за море в чужбина имам, но работя и и не се оплаквам,и пари имам.Ище гласувам за ЯНЕ ЯНЕВ,защото ,ако не влезе в парламента няма кои да разнася ФЛАШКИТЕ.
34
7
 
3
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Абе хора да скачат да правят каквото си искат-заради дългове скочила,да е мислила когато еправила тези дългове.Когато се оправи освен ,че трябва да си плати дълговете да си плати и лечението в болницата както да си платят лечението и тези дето се палиха.Ако един плати да видите дали ще скачат или ще се палят/независимо ,че са здравно осигурени/.От такива болните хора не могат да се лекуват защото за тях няма направления.Като ерешило да се трепе да се трепе ,но така ,че да умира направо, а те .
33
9
 
6
 
! Отговори
СВЯТ преди 10 години
КОГА Е ПОРАСНАЛА ЧАК И ДЪЛГОВЕ СИ НАПРАВИЛА .ДАНЕБИ НЕЩО ЗА НАРКОТИЦИ ДАЕ СКОЧИЛА
32
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХОРА СЕ САМОУБИВАТ "КАТА ДЖАС",ГРОБАРИТЕ СЕ РАДВАТ!
31
12
 
6
 
! Отговори
э преди 10 години
Да беше скочила след изборите,ама нямаше да е интересно,сега какво - един глас по-малко за БСП..точно спираме с асфалта защото Орешарски носи пастите!
30
1
 
37
 
! Отговори
Х преди 10 години
И ДВАМАТА РАБОТЯТ И ПАК ОТЧАЯНА А КАКВО ДА КАЖАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ РАБОТЯТ И ДВАМАТА ИЛИ НЕ СА ИМ ПЛАЩАЛИ С МЕСЕЦИ.
29
3
 
37
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 10 години
А БЕ:ГНУСНИ БЕЗСРАМНИ,НАГЛИ,БЕЗОЧЛИВИ ГРОБАРИ,"КАТО ВОЖДО СИ".КАПКА СРАМ НЕ ВИ ЛИ Е ОСТАНАЛА ДОЛНА ***,*** ТАКИВА?ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ:ЕМИГРИРА,ПОЛУДЯ,РАЗБОЛЯ СЕ,ИЗПОЗАПАЛИ СЕ,ИЗПОТРЕПА СЕ,ГЛАДУВА,ОСТАНА БЕЗ ДОМ И БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ И НАДЕЖДА.ИМЕННО ПРЕЗ МАНДАТА НА "НА ВАШЕТО ПОГРЕБАЛНОТО БОЖЕСТВО-ИЗВЕРГ" И НЕГОВА "ОРДА ОТ ИЗВЕРГИ".ДОРИ ДА СТЕ ПЛАТЕНИ И ДА ГО ПРАВИТЕ ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,ИЛИ ПРОСТО ДА СИ УБИВАТЕ ВРЕМЕТО,ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ. А ВИЕ ДОСТА ГИ ПРЕХВЪРЛИХ ТЕ!!!
28
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В София пък един е скочил от "моста на влюбените"....Тикво,Тикво цялата тази кръв,ще свидетелства против тебе в Казана!