Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!

Калин Георгиев не напуска МВР спонтанно, обеща подкрепа на служителите
Обновена: 30 май 2013 15:34 | 30 май 2013 15:31, Веселина Йорданова
87
Последна заповед: Прибирайте се невредими при любимите хора!
Калин Георгиев. Снимка: архив, БулФото

Главен комисар Калин Георгиев напуска системата на МВР. В емоционално обръщение към служителите на вътрешното ведомство главният секретар обяснява причините за решението си.

„Този акт не е спонтанен. Обмислям го от много време. Поет ангажимент ми попречи да обявя намеренията си по-рано“, заявява Калин Георгиев и благодари за „честта да служим заедно на България“.

„Бяхме заедно под дулата на престъпниците край Вакарел и Сливен, не сме се крили един зад друг в Бисер, Ловни дол и при терористичния акт в Сарафово“, подчертава той.

Калин Георгиев споделя, че в личен план му предстоят още много битки. "Трябва да намеря начин да запазя здравето и семейството си - важни приоритети, които съзнателно загърбвах през годините", признава той.

Още по темата
Главният секретар на МВР се извинява, ако в хода на съвместната работа е обидил някого или е бил несправедлив и обещава: „Винаги ще ви подкрепям“.

Освен здраве и сили, Калин Георгиев пожелава на служителите на МВР мотивация да продължат. „Последната ми заповед към вас е да се прибирате невредими при любимите хора!“ - завършва съобщението, публикувано на сайта на ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: МВРКалин Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
33
 
32
 
! Отговори
обeктивен преди 10 години
Идолите на Калинчо со Боко Тиквата и Цвинокио. По-добре да се маха, да не го вкарат в затвора и него. И той е отговорен за миризмата от към МВР.
18
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко уважение към човека и към полицейската институция! Тези хора всеки ден си залагат живота на риск за да можете да спите спокойно. Какво е това махленско поведение от някои? Той преди да е бил комисар човека също е бил кадрови полицай, а и като е бил по времето на дадено управление някой дай да го заклеймим като ***. Жалко, че съотношението на простите хора се забелязва как драстично скочи в нашата мила родина последно време..
17
11
 
12
 
! Отговори
Петя Първанова преди 10 години
За МВР... 8. Шампоан за нормална коса в опаковка от 1000 мл (количество 72 л); 9. Балсам за измиване на нормална коса в опаковка от 1000 мл (количество 36 л); 11. Лак за коса, опаковка 750 мл (24 броя); 12. Пудра за врат, опаковка от 200 гр. (24 броя)..........Харчовете на служебното правителствоchara.blog.bg/politika/2013/05/29/harchovete-na-slujebnoto-pravitelstvo.1114952
16
26
 
42
 
! Отговори
достойнство преди 10 години
До всички които гласуваха за БСП и ДПС - ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ ЩАСЛИВИ ХОРА! ЗАЩОТО В *** ВИ ТИКВИ, НЯМА И ГРАМ МОЗЪК, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ!Държава на щастливите прасета.....
15
38
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Калинка в мъжки род- Калин :)
14
16
 
1
 
! Отговори
CHOVEK преди 10 години
OLE, OLE, OLE... MAI MNOGO POLIZAI SA BILI NAGAZILI LUKA I TO OT NAI-VISOKO NIVO. GOLIAM SRAM CHTE PADNE SRED TIAH I OPLIUVANE. MNOGO SA GRESHMI. MAI TE SA BILI NAISTINA NAI-GOLEMITE PRESTAPNICI V STRANATA.
13
10
 
7
 
! Отговори
penuga преди 10 години
...и на премиера...ХАХАХАХАХАХА
12
40
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извинете за въпроса, но комисар Калин Георгиев какъв беше точно в последните 4 години, че не мога да рАзбера защо толкова народ е потънал в скръб? Спомням си го само как шушнеше на заложничките в Сливен да благодарят, да благодарят, да благодарят на премиера..."За честта на българия" и дрън-дрън....Конкретно той служИ само на Борисов еднолично, все едно МВР-то беше лично негово.
11
43
 
29
 
! Отговори
ПЕС преди 10 години
Браво, другари!! Слагайте минуси, да изметем герберастите, които ни пречат, дори и да не са герберасти!!!
10
34
 
36
 
! Отговори
Пенчо П. преди 10 години
Лично аз не разбрах този какво вършеше в меверето.
9
28
 
34
 
! Отговори
чукча преди 10 години
Като чета коментарите като че ли идва края на света защото видиш ли- Калинчо напускал системата на МВР...Онова хубаво спретнато мундирче окичено със шарени дрънкулки какво ще го прави сега?
8
53
 
31
 
! Отговори
Полицай преди 10 години
Най- после се махна този некадърен ***! Срам за професията!
7
26
 
39
 
! Отговори
ss преди 10 години
велик капацитет. Титан на мисълта. един брилянтен полицай, свел престъпността до минимум. Прекрасна работа по атентата сарафово, ако не беше той , току виж взривили автобус. много сте зле всичките тука хахах
6
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Същото бих казал и аз на лекарите,сестрите и шофьорите от "Спешна помощ".Прибирайте се невредими при любимите хора!Докато разни освирепели ***,дрогирана,пияна,агресивна и нагла *** не са ви осакатили,пребили или изнасилили на работното ви място,докато вие им оказвате спешна помощ!
5
11
 
84
 
! Отговори
SS преди 10 години
Бъди здрав и на добър час!
4
37
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано го оставят на мира човека да си гледа семейството. Още един кадърен човек който си е дал здравето за тази държава си отива. Сега на негово място ще дойде някой руско-турски васал да се погрижи за интересиите на партията майка.
3
42
 
90
 
! Отговори
Жалко.. преди 10 години
Един от малкото кадърни хора в държавата си тръгва...жалко.
2
31
 
93
 
! Отговори
Политолог преди 10 години
Браво на Георгиев. Принципен мъж, който не скача в локвите. Незаменими хора няма, но има трудно заменими!!!
1
40
 
91
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 10 години
Жалко, един качествен професионалист, а не калинка. И така БСП сега има всичката власт, честито братя българия, you did it again