Пияна рускиня летя в насрещното на "Хемус"

Полицията я спря след 20 километра нощна гонка
Обновена: 19 юни 2013 15:08 | 19 юни 2013 15:08, Красимир Ангелов
54
Пияна рускиня летя в насрещното на "Хемус"
Снимка: Архив Булфото

Истински среднощен екшън заформи пияна рускиня на автомагистрала „Хемус“. След бясно преследване служители на ОДМВР-София задържаха 43-годишната жена, управлявала автомобила си в насрещното платно на автомагистрала „Хемус”, съобщават от полицията.

Ужасените катаджии подложили на проверка с дрегер жената, който отчел 2.42 промила алкохол в кръвта.

Инцидентът е станал тази нощ около 1.39 часа, когато автопатрул на сектор „Престъпления по пътищата” получил съобщение, че лек автомобил „Пежо 4007” с габровска регистрация се движи в посока София, само че в насрещното платно.

Магистралните полицаи реагирали незабавно и близо до пътен възел Ботевград установили "Пежо"-то, подали му звукова и светлинна сигнализация да спре, но водачът не се подчинил на полицейското разпореждане и най-хладнокръвно продължил пътя си.

Униформените веднага подгонили нарушителя, но за да избегнат евентуален инцидент с други участници в движението, се придвижили до следващия пътен възел по стария път. След близо 20-километрова гонка по аутобана в крайна сметка в района на 51-вия км принудили "Пежо"-то да спре.

Оказало се, че зад волана на автомобила е 43-годишната И.П. от Габрово, руска гражданка със статут на постоянно пребиваваща в Република България. Жената веднага била изпробвана за употреба на алкохол, при което станало ясно, че е подкарала семейната кола след стабилна алкохолна почерпка.

И.П. е задържана в районното управление в Правец с полицейска заповед за 24 часа. Срещу нея е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
2
 
! Отговори
varna преди 10 години
6tom stava vapros za ra6ka niama smisal da se uto4niava 4e e piana i se e... bez zadragki.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До с"някой" искаш да кажеш, хейтър, почти толкова елементарно правило, колкото това да не караш пил :)
39
6
 
31
 
! Отговори
Чеп преди 10 години
Гнусните *** са се организирали и слагат минуси на всеки, който осъжда просташката постъпка на пияната рускиня! ХОРА, СПОМНЕТЕ СИ! Скоро един такъв руски алкохолик Максим Стависки уби на пътя двама младежи, а детето Красимира Горсова и до момента е пълен инвалид, без надежда за нормален живот.Тук не става въпрос рускиня или друга чужденка е престъпничката, а че е потенциална убийца на пътя.Руските пияници у нас обаче правят много повече произшествия от всички останали чужденци, взети заедно
38
4
 
28
 
! Отговори
с преди 10 години
как не я срещна някои турски тир
37
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как може такова нещо, някой по случайност не е пострадал. За такива трябва до живот да се отнема книжката! Без право на шофиране!
36
19
 
16
 
! Отговори
бонобо преди 10 години
Егати каква долна *** живее между нас! Ловко им пробуташ заглавийце и като почнат, спиране няма! Няма значение дали е рускиня или кола, която се произвежда в Русия, нищо че дизайнерите са французи или италианци. Първо, НИКОГА не наричайте руснаците "бляди"! Второ, знайте, че Русия се пише с ГЛАВНА БУКВА! Колкото до писаното от ot USA, не знам там ли е или само мечтае, ама там руснаците са милиони, до види статистиката и повечето работят престижна работа - инженер-конструктори, учени, лекари.
35
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който е безгрешен, нека да хвърля камъни, а останалите по-добре да премълчат и да гледат себе си.А това да плюете цял един братски, славянски, Православен народ заради една пияница изобщо няма да го коментирам. Все едно българите никога не се качват пияни зад волана! И в нашето стадо сигурно няма нито една ***!
34
16
 
10
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
До Анонимен 33Има. И това племе се нарича българско. Малко, злобно, завистливо и много крадливо.
33
3
 
6
 
! Отговори
Сссссс преди 10 години
Подбирача на снимки очевидно не е шофьор.
32
12
 
21
 
! Отговори
Русофоб преди 10 години
Нахално племе са. Това, че са впянчени им е най-малкият проблем. По Ол-инклузивите на морето се наплюскват като ***, а след това си пъхат яйца и филии по гащите. Да се чудиш от къде тези отрепани мужици имат пари за хотели.
31
4
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
Много ми хареса предположението на Груйо,евала на чувството му за хумор!
30
10
 
32
 
! Отговори
Груйо преди 10 години
Мисля, че е бързала да отиде да се отдаде на премиера Орешарски по случай победата и съставянето на про-руско правителство, но все пак е пийнала едно малко за смелост, за да издържи на този сексапил.
29
4
 
24
 
! Отговори
експерт КАТ преди 10 години
Руснаците и българите се раждат със 2.00 промили алкохол и затова държат! 20 км. нощна гонка!Колата здрава без драскотини, жената спряла акуратно и т.н.Ако беше немка или холандка вероятно тя нямаше даже да тръгне от паркинга!
28
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ruskinq i alkoxol - tova ne moje da bade :)
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 23: Невеж, задръстен и каквото още се сещаш - комунизмът отива в Русия откъм Запад, смотаняко! Не се е "родил" там. Прочети малко откъде Ленин получава пари и кой/защо го праща там.
26
6
 
35
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Пийнала си женицата бутилка водка и решила, че вече е в Ингланд и че трябва да кара в лявото платно.
25
2
 
32
 
! Отговори
Ръмпълстилскин преди 10 години
Ета ден победъй
24
2
 
12
 
! Отговори
mind twist преди 10 години
1.39 часа, тва след десетичната точка, десетична порция ли е от часа или минути?
23
22
 
9
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
Пияна ***-ка, си мисли, че ще стане телевизионна звезда, като кара в насрещното!Сега да я затворят в Затвора за наказание, а *** ще се погрижат и за насрещното, и за другото! Самозабравили се комунистически ***, достойни за постоянно българско гражданство единствено и само в затвора!
22
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До русофилти може да си им длъжен, че са ти наливали помия в копанката, аз ги мразя от дъното на душата си, че ни натресоха комунизма, от който още не можем да се оттървем.проклета да е русия!!!