Арестуваха трима, пребили старец и го ограбили

81-годишният е с травми на главата и счупени ребра
15
Арестуваха трима, пребили старец и го ограбили
Снимка: Булфото, архив

Непълнолетно момче и двама млади мъже на 23 и 26 години са задържани от полицията за извършен грабеж, при който са нанесли побой на 81-годишен.

На 6 юли около 19.20 часа е получено съобщение за извършен грабеж в частен дом на територията на с. Смолница, общ. Добричка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Тримата нападатели влезли в дома на 81-годишния мъж и след като му нанесли побой, са откраднали пари и мобилен телефон.

Пострадалият е с влошено здравословно състояние. Има много травми по главата и тялото, както и осем счупвания на ребрата. Той е транспортиран и настанен в МБАЛ-"Св. Анна" във Варна.

След незабавно издирване служителите на Второ РУП Добрич са открили нападателите. Те са задържани с полицейска мярка за срок от 24 часа.

Двама от тях И.Р. на 23 г. и В.Х. на 26 г. са криминално проявени, а непълнолетният им съучастник И.Н. е на 15 г.. И тримата са от същото село. Работата по случая продължава, съобщиха още от ОД на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
дебел депутат преди 10 години
незабавно тия момци да се освободят , а полицайте дето дръзнали да нарушават правата на ромите дисциплинарно да се уволнят.
12
0
 
7
 
! Отговори
joro преди 10 години
А защо не им дадете лицата да се види какви *** са , или пак да не насаждаме етнически конфликти?
11
1
 
1
 
! Отговори
готин преди 10 години
сега ще скиват,като им лепнат чл 252 колко г ще клъвнат и там ще има да размишляват мн.дълго
10
0
 
12
 
! Отговори
Гацко преди 10 години
Тези не са отишли просто да крадат а да пребият дядото. Защо е трябвало да го потрошават, горкия!? Смърт за такива ***, какво ги глезите!
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никога неработили *** животни, от които обществото няма грам полза, а само вреди, всеки ден пребиват до смърт по един възрастен българин, цял живот работил, за да му ограбят мижавата пенсийка!
8
4
 
7
 
! Отговори
james1 преди 10 години
От началото на управлението на БСП престъпността е скочила три пъти спрямо миналата година.
7
0
 
18
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
трима нападатели от *** произход нали ? ....мама ци да ***. Трчбва да се гласува закон коийто разришава стрелбата на нарошител с гумени патрони! Аз не искам да убивам никои дори било то и да ми е влезнал в имота но с кеф и пълно удоволствие бих гледал как се гърчи с счупен крак или пръснато ребро ...да не го гласуват с бойно оръжие а само с гумени патрони !! да видиш дали ще влизат вече в имотите на хората !!
6
0
 
21
 
! Отговори
правозащитник преди 10 години
Безобразие! БХК къде си? Чакаме твоята свещенна подкрепа! Това е грубо погазване на правото ни за мародерстване. Веднага тя висшисти да бъдат пуснати на свобода. Тоя български народ наистина вече не се търпи с неговата нетолерантност!!! Позар за Европа!
5
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
раздайте оръжие на пенсионерите, не ги оставяйте на директна смърт от черната ***
4
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ти си *** щом ще бягаш.Силният човек се бори.Сваляме това правителство и новото приема по-твърди закони за битовата престъпност!Както промениха закона за нападение срещу лекар!Това е!
3
1
 
58
 
! Отговори
voodoo преди 10 години
Убий *** спаси човешки живот.Бас че тъпия и продажен Добрички съд няма да си мръдне и пръста за да осъди ***.Приемат се просташки закони за криминализиране на нападения срещу лекари и полицай а старите и беззащитни хора по селата кучета ги яли.Държавните служители направиха от България,педераска България.Съвет от мен всеки кадърен и млад българин да бяга далече от това блато.Защото до година две ще работят за да плащат само на дър.служители и на ***.Ако не бъдат убити преди това.
2
0
 
45
 
! Отговори
okoboko преди 10 години
*** мръни. !
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ooo samo za 24 chasa? dobre, a zashto za tova vreme ne im puknat glavite i izpotroshat rebrata, che da ne mogat da dishat. sigurno sa magnusi niama imena.