Такси се вряза в спирка на градски транспорт

12 души са ранени, дете и двама възрастни са с опасност за живота
Обновена: 10 юли 2013 23:12 | 10 юли 2013 21:26, Камелия Цветанова
153

Снимка: Булфото

Тежък пътен инцидент с пострадали стана тази вечер на бул. “Цариградско шосе“ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 20.30 часа таксиметров автомобил, движещ се в посока центъра, е спукал гума, отклонил се е от пътното платно и се е врязал в спирка на градския транспорт, която се намира пред  "The Mall".

12 души са пострадали, няма жертви, съобщиха от МВР.

Двама възрастни и дете на 6 години, са с опасност за живота.

Детето е в реанимация в болницата „Света Анна”, то е интубирано. Майка му също е с опасност за живота, в клинична смърт и също е настанена в "Света Анна". 

Останалите пострадали са с различни фрактури по тялото.

Две жени и един мъж са били приети в "Пирогов".

Във ВМА е приета жена със счупен таз.

В ИСУЛ са настанени двама души с черепно-мозъчна травма и човек със силно нервно разстройство.  

Водачът на таксиметровия автомобил е задържан в столичната полиция. Работата по изясняване на причините за инцидента продължава.

По свидетелски показания на спирката е имало поне 20 души.

Информацията е актуална към 22, 40 ч.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
9
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Джедай МастърМозък, да даваш мнение за мен от написаното е още по-смешно. Задал съм ти въпрос, вземи отговори. Как се минават три платна и бордюр и отнасяш всичко на спирката заедно с колчетата при 80 км/ч. Сигурно си смешен чичка с шкембе и се мислиш за велик. Колегата ти е убиец и дано получи подобаващо наказание. Едно дете остава без майка, благодарение на твоя колега.
108
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мога да потвърдя, пукал съм гума на магистрала с над 100 и ако държиш волана с две ръце няма проблем. Говоря за нормално пукане обаче, гумата спада постепенно в продължение на около 1 минута докато стане на капла. Ако цялата гума се разпадне отведнъж не знам как е. Но тогава е редно да се зададеш въпроса с какви гуми караш, ако се разпадат.
107
0
 
28
 
! Отговори
Авитохол преди 10 години
1. Пиян и самоуверен водач2. Автомобил с гуми регенерат3. Спирка на високоскоростен пътПрекалено много безумни факти...Дано се оправят пострадалите!
106
0
 
8
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
До Джедай МастърГолям си мъж, направо треперя. Да ми обясниш как, ако спазваш ограничението за скорост от 80 км/ч ще минеш през две платна, плюс оазиса за спиране на автобуса и ще прелетиш над бордюр и ще убиеш майка (клинична смърт е равно на физическа смърт). Обясни ми как със спукана гума минаваш три платна, минаваш бордюр и убиваш човек. Аз веднъж съм пукал гума и спрях на 10 метра след това. Смотан професор, правилата за движение са за всички и трябва да се спазват от всички.
105
0
 
5
 
! Отговори
Валери преди 10 години
До taksi do IvanгУемият шофьор няма що ! пукал си ми така като те слушам , с каква скорост ще спукаш гума и няма да можеш да овладееш колата ?!?! дори и да се е движил със сто пак няма да занесе така , че да отнесе хорицата .. повечето неграмотни ,прости и супер ограничени *** като теб предполагам са си купили книжките ,но все се опитвате да се защитите един друг .. Моето мнение е ,че трябва да се вкара малко ред в цялата схема относно такситата и да им се спре своеволието !!!
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Helzoти даде ли?
103
2
 
7
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
За този таксиджия и затвора е малко наказание. Чета статията и настръхвам. Ако майката е в клинична смърт - това си е убийство. Дано детето да се оправи физически, за психична травма никога няма да се възстанови. На това място Цариградско шосе е четири ленти, като коли могат да се движат само в две, след втората лента има жълта маркировка за бус лента. Никакви технически проблеми не могат да обяснят случилото се.
102
1
 
3
 
! Отговори
Kris преди 10 години
Каракаба-*** държава, още са по пещерите и на разговорна реч от типа мутренска от 90-те, красива територия с мизерабъл по-нея.
101
18
 
2
 
! Отговори
ЦСКА преди 10 години
нека всички армеици излезем на протест и да защитим "невинния"наш приятел,от подуенската неправда.напред армейски лъвове!
100
3
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До някой 94 Точно там няма никакви дупки. Изобщо цчлото Цариградско си е здраво, кръпки има, но не и дупки. *** е било пияно на мотика.
99
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бях на спирката като стана инцидента. Видях как таксито започна да поднася и, слава Богу, успях да направя две крачки назад и да се опазя жива и здрава. Горките хора, които бяха на метър-два от мен, ги помете! Моля се да се спасят! Защо тая спирка не е обезопасена по никакъв начин!? Няма нито колчета, нито бетонни блокчета!
98
0
 
3
 
! Отговори
Leo преди 10 години
До АнонименОт разговори с полицаи на различни нива съм чувал, че те си "доработват". Казват го без елемент на извинение, даже и министърът знаел, но с оправдание, че връщат част от парите в ситемата като купуват тонер. А в същото време *** карат както им падне, защото са недосегаеми......
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1.до онова същесво по долу дето бил колега на пияния ***:Неизправност озночава че някой не си свършил работата при упражняване на професия - има ли вреди? Има. Тогава шофьор, сервизен работник и собственик в панделата. Незабавно.2. Крайно време е полицаите да бъдат съдени от военен съд, както беше преди и както предлага Цацаров.3.Кметицата да въведе ред в София. Както с протестиращи, така и с дефилиращи, ремонтиращи и прочие некадърници, пречещи на хората да работят и живеят нормално.
96
0
 
19
 
! Отговори
ужас преди 10 години
Тая спирка е директно на аутобана !!!Това го има само в Кенефистани като България и Русия - човешкият живот струва стотинки !!!
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До taksi do IvanСамо не ми казвай, че това ти се е случило на чисто новата 15-20 годишна кола, защото не го вярвам. Не знам дали знаеш, но по съвместно споразумение, между двата свтовни университети по митология и магия, след като стъпят тези коли в БГ и се превръщат в неразрушими. Според мен трябва да ти се плати застраховка която не си платил и всичко по магически начин да се оправи отново!
94
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да добавя - да го духат и скапаните ушляци, дето взимат по 10 кинта на разни такива *** да могат да си карат с 200 където си искат. Ще дойде и тяхната!!!
93
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До taksi еййй мъ*шо чети тука и тогава говори !! Вие бакшишите сте най долното племе да си го знаеш ;) !!Очевидци твърдят, че карал с поне 140 км./ч. по бус лентата, в един момент спукал гума, опитал да направи маневра, но загубил управление.Михаил Куртев е изследван още на място от дошлите полицаи, дрегерът е отчел 1, 7 промила алкохол в кръвта. През 1998 г. той вече има влязла в сила присъда за шофиране в нетрезво състояние. Около час след катастрофата Куртев вече бе арестуван от полицаите
92
0
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
До Pimp C и няколко други - на снимка 7 като че ли няма задно дясно колело. Ако е до гуми, съм слушал известни коментари от таксиметрови шофьори - карали със зимни регенерати масово по около 40 лева бройката, но не трябвало да се вдига над 90 (не разбирам достатъчно просто споделям чутото) тоест има една възможност да е поради това. Идеята ми е, че седим и си представяме само едната гледна точка обикновено (примерно по нет-а се върти и версия за засичане). Дано да се оправят пострадалите, дано.
91
13
 
2
 
! Отговори
taksi do Ivan преди 10 години
i az sum pukal guni, sharnirni boltove sam kusal i kolata stava neupravlqema. Shofiora nema vina pri tezi situacii. Radvaite se 4e nema smurtni slu4ai, 4e 6te nabedqt nevinen 4ovek kukite prosti.
90
2
 
12
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До taksi Ей бакшиш виж се само че пишеш на маймуница и тогава говори кой е неграмотен !! Няма какво да го оправдае не може да караш такси да возиш хора и да имаш технически неизправности пипон неук !! Смятай как е летял за да ги отнесе тези хора и да не може да спре !!