Осем задържани с наркотици на Spirit of Burgas

Вчера бе първата вечер на музикалното събитие
53
Осем задържани с наркотици на Spirit of Burgas
Фестивалът Spirit of Burgas започна снощи. Снимка: БТА

Полицията е задържала осем души с наркотици на фестивала Spirit of Burgas. Вчера бе първата вечер на музикалното събитие.

Арестуваните са отведени в Първо районно управление в града, ъобщиха от пресцентъра на полицията.

При проверка от 19-годишен младеж с инициали Б.С. са иззети две найлонови пликчета с канабис. С "трева" е заловен и 30-годишен столичанин, 26-годишен варненец, 24-годишен хасковлия и др. Всички са задържани за 24 часа. У тях са открити различни малки количества канабис.

Служители на звеното за охрана към общинската полиция пък са заловили столичани с хапчета за дрогиране и с марихуана пак на територията на фестивалния комплекс на Централния плаж в града.

Като цяло обаче особени инциденти по време на Spirit of Burgas не са регистрирани.

За музикалното събитие в града пристигнаха хиляди фенове на групите, които представят своите парчета на сцените. Тази вечер фестивалната програма започва около 17 часа на централната сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: наркотициSpirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
1
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Не е моя работа но какво правят ушевите на рок концерт.Гледат без да плащат,като на мач нали.Много ми е интерсно как музикантите се съгласяват да свирят безплатно на куките.Явно Бургас е още в комунизма.По концертите дето съм ходил ченге може да влезе цивилен и само ако си плати и пак се отличава от километър.Успех на феста.
46
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 10 години
ХАПЧЕТА ЗА ДРОГИРАНЕ!!! От ден на ден по забавни!Мафията е на колене за пореден път браво браво МВР!
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До PeshonizerМай не си запознат с рок културата в бг.Поне 30%от феновете са на години хора с положение и мн мн пари.Има и *** спор няма,но на това да изпушиш една тревичка лошо няма.Само в бг за фас в затвора,живея в лондон,пуша вечер след работа,1000% е по добре от алкохола.Все пак няма нито 1 регистриран случай в света от смърт от трева,от пиене по около 7милиона на година,пристрастяване кам пиене доказано кам трева не.най доброто лечение срещу рак и мн ставни болести.MERY JANE BABY
44
2
 
3
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Ехххааа...егати удара,браво,край на наркоманията в БГ!!!
43
9
 
5
 
! Отговори
ТОНИ - ДЖИ преди 10 години
Наркомани и к..ви само такива ходят на такива прояви.
42
3
 
17
 
! Отговори
ahahah преди 10 години
Страшна работа вършат куките, оправят си статистиката! През това време некви мутри в Слънчев бряг бият и трошат пред дискотека, 40 жалби до РУП Несебър и нищо. Как пък някой не пита министърът за това?
41
5
 
1
 
! Отговори
Бай Гуй преди 10 години
Веднага да оставите ората да продават на ***!Така ем шъ намалеат ***, ем ша има паре за БКП-то!
40
4
 
11
 
! Отговори
ushev преди 10 години
...е*аси удара.. Милиони хора са умрели от пушене на трева?!Браво ушев бравоВместо да хванете каналите и организираните банди, дилъри, джамбази, обирджии и т.н се занимавате 500 човека с 3 грама трева.Ама после кой ще ви дава бонуси към заплатите които ние ви плащаме
39
2
 
16
 
! Отговори
Хуан-Мари преди 10 години
Абе те сигурно 80 са хванали, но и на ушев му се пуши!:D
38
23
 
13
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Не знам какво ми се дръвчите :) Истината е, че Spirit of Burgas е сбирщайн наркоманчета и алкохолици от цялата страна. Едва ли ще намерите някой нормален човек там. Знам, че истината боли, ама и да ми хакате минуси или плюсове няма да се промени нищо.Ето демострирам. Махнете алкохола и наркотиците от Спирита. Опитайте се да си го представите. Не можете, нали? Или ако успявате вероятно си рпедставяте нещо като концерт на Веско Маринов...
37
3
 
20
 
! Отговори
Aaaaa преди 10 години
Abe,q ostavete xorata da se veselqt be
36
34
 
15
 
! Отговори
коста преди 10 години
този рок фест е рай за наркодилърите (не само този). Тревоманите пък се *** и в един момент, не знаят къде са! На концерт на Иво Папазов няма такива проблеми и звучи българска музика!!!
35
32
 
12
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Ей начи... дойе тва БеСеПе на власт и почнаха да тормозят горките тревоманчета, да не могат да си пафкат на воля и да гълтат амфетки. Лоша работа - бегайте да протестирате!
34
33
 
23
 
! Отговори
мм преди 10 години
вчера на Бузлуджа нямаше наркотици, мисълта на всички ни беше чиста.
33
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
narkomani !
32
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цял живот с фурашка да ходиш....да те сочат навсякъде с пръст......гаден ушев да те наричат.....да си правят със тебе та*ак.....горките.........полицайчета....сигурно и те пафкат след работа по една 120-ка....но наредбата си е наредба,дори ако гласи да арестуваш майка си.
31
9
 
57
 
! Отговори
Дон Жуан преди 10 години
След тежък работен ден, честно казано, предпочитам да изпуша един джойнт, отколкото да се наливам като казак... Това е въпрос на личен избор и не ангажирам никой с него. Жалко, че в България не е легализирана и се съсипва живота на толкова много млади хора.
30
3
 
18
 
! Отговори
Bob преди 10 години
5 полицая да са били по 40 лева заплата на ден 200лева. Сега писане, дело, адвокат, арест, каране с колата, бензин.. да кажем най-малко още 200 лева. 400 лева е струвала стоката ако е била от качествената на пазарни цени, а на изкупни цени към 150 кинта в на--добрия случай. Като теглим чертата "лошите" губят 150 кинта а куките (в случая заплатата на куката идва от бюджета) 400. По неефективна работа здраве ми кажи. После няма пари.....
29
4
 
7
 
! Отговори
Nakudqn преди 10 години
ДОЛНЯРИ...
28
4
 
10
 
! Отговори
!@#$% преди 10 години
Е аз сега от къде да си взема....прахоляк бе?!!!:)