12 сгащени при акция за жрици и наркотици в Слънчев бряг

Полицията започва и операция за джебчии и чейнджаджии
30 юли 2013 18:16,
19
12 сгащени при акция за жрици и наркотици в Слънчев бряг
Сред задържаните са седем жени, предлагащи платена плът. Снимка: архив, Булфото

Полицията е задържала 12 души в Слънчев бряг при среднощна спецакция.

Арестите са за притежание и търговия с наркотици, проституция и джебчийство. Сред задържаните са седем жени, предлагащи платена плът, съобщиха от МВР.

По време на акцията са проверени 105 души и 19 автомобила. За употреба на наркотици (кокаин) е образувано и едно бързо полицейско производство срещу 39-годишния В.Ш. от София, който бил спрян с автомобила си "Мерцедес".

Тестван е с апарат. Пробата на шофьора показала, че е употребил дрога. Задържан е за 24 часа.

Съставен е и акт на двама родители, които оставили децата си без надзор да се разхождат из курорта.

Паралелно с това са проверени и няколко автомобила, заловени са 8 души с нарушения по Закона за движение по пътищата – без колани и светлоотразителни жилетки, а и двама да шофират след употреба на алкохол.

Провеждането на полицейските операции ще продължи и през предстоящия отпускарски месец август, зарече се областният директор на МВР-Бургас комисар Милен Димитров.

"Проверките за ограничаване на просията в курортните комплекси, осъществявана от подрастващи, както и джебчийските кражби и уличния чейндж също ще са на дневен ред пред", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
А как звучи само-... преди 10 години
..."Жрици и Наркотици".Като американски филм или рап песен :D
14
3
 
15
 
! Отговори
varg преди 10 години
Първо тая дебелата *** от 5 години не сте я сменяли.Мога за 10 минути да ви нащракам приличен брой *урви по улиците на произволен български град.И второ ме вълнува по *** ли са хванати или без ***.
13
1
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Е алкохола и никотина не са ли точно това - легални дроги? И сега не ли е пълно с *** по заведенията, които си търсят "спонсор", а като няма работят "на час"?
12
0
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
VARNA S.IGNATIEVO,ILIA E BASHA,JENA MU GI VODI 6~8 DJEBCHIIKI SAMO VUV VARNA.KARA SREBRIST MERCEDES OCHILARKA.POLICAITE OT PURVO ZNAYAT MNOGO DOBRE.PLASHTAT NA DANOV I NA OFICERI OT PURVO!!!!!!!!
11
6
 
4
 
! Отговори
До 8 и 11 преди 10 години
Що пък не да се легализира просията и джебчийството. То юо тази логика и на това може да се наложат данъци. Каква прекрасна идея. Невероятно!!!
10
2
 
7
 
! Отговори
Силвия Иванова преди 10 години
Що за заглавие?"Сгащени"?
9
3
 
12
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
Може би си прав за проституцията, но това значи да се поощрява сводничеството. Ако имаш млада щерка няма да ти харесва. Жените не се раждат ***. И на вас мъжете не ви харесва да ви изнасилват!!!макар че се случва рядко. А колкото наркотиците да се легализират значи с малко манипулация всички ще сме наркомани. Така че благодаря за предложенията!!! Има си двете страни на монетата ...!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
Витоша преди 10 години
Хората трябва да разберат, че дори и наистина да започнат да залавят по-често пласьори и сводници, това въобще не решава проблема. Улиците "не се изчистват", както много наивни души си мислят. Просто на тяхно място идват други, след време се връщат първите и така-кой си плаща, кой-не, нещата си продължават по същия начин. През тва време горят хиляди крайни потребители и момичета, да не говорим и за милионите, които се отделят за тая безсмислена дейност. Трябва контрол и регулация,а не популизъм!
7
2
 
11
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Полицията винаги е работила ама прокурорите/ките едно обвинение немогат да напишат като хората
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ прочетох сред задържаните да има пласьори на кокайн и сводници. Това означава ли че само крайни я потребител отнася цялата вина и че самостоятелно работещите момичета предлагащи секс услуги са под прицела на полицията. В тази акция ясно се подчертава че се защитават някакви интереси но това опредилено не са интересите на обществото. Защото сводниците си щъкат принуждават млади момичета да проституират, а пласьорите си пласират дрогата необезпокоявани. И после се хвалите.
5
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво на правителството, нека секни всички приходи на герб от наркотици, цигари и ***. А тиквите нека си реват. Вече в БГ властва ЗАКОНЪТ!
4
1
 
27
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Защо се правят такива акции по пътищата след като всеки знае в кой град къде са публичните домове. Всеки знае че което и хлапе да питаш знае къде да си купи дрога в неговия си град. Защо там не се удря? Ами просто е хората които държат дрогата и проститутките си плащат на шефовете на МВР за да не ги закачат. Трябва да се направи едно звено в МВР вътрешно разследване и заплатите им да зависят от реализациите им, като те да не са подчинени на МВР шефовете. Тогава ще става страшно.
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега сгащените, разгащени ли са били или не, нека изясним въпроса.
2
1
 
21
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ДРУГИЯ ПЪТ ИСКАМЕ ....МНОГО СГАЩЕНИ ПО КИЛОТИ ЖРИЦИ И НАРКОТИЦИ......
1
10
 
22
 
! Отговори
готин преди 10 години
оставете ги да си бачкат труженичките по пътя да си изкарват и те парички