Студент сложи край на живота си в общежитие в София

Младежът е оставил предсмъртно писмо
Обновена: 1 авг 2013 09:15 | 1 авг 2013 07:36, Петя Славова
67
Студент сложи край на живота си в общежитие в София
Мястото на трагедията. Снимка: Булфото

Студент сложи край на живота си в общежитието, което обитава в Студентски град в София.

Трагедията се е случила в стая в блок 20, съобщава Булфото.

Безжизненото тяло е открито малко след 22.30 часа от съквартирантът му.

По първоначална информация момчето е било на възраст 22-23 години.

Младежът е написал и оставил предсмъртно писмо, а после сложил край на живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
14
 
22
 
! Отговори
ФЕС преди 10 години
do Kikata - а бе Кика ли си Кока ли си какъвто и да си, как ще е заради Орешарски. Малко ли хора се запалиха заради Вашия ГЕЙберски лидер - б.б !
21
55
 
31
 
! Отговори
Kikata преди 10 години
Добре бе тоя Орешарски не вижда ли че бута държавата към фалит.Колко хора трябва да се самоубият заради тебе бе кукла на конци.Аман от комунисти.
20
7
 
97
 
! Отговори
xx преди 10 години
Потресен съм какви глупости прочетох в коментарите. Абе, вие нормални ли сте бе ? Какво общо има тази новина с политиката на България и сегашните управляващи ? Какви са тия простотии, че причината за самоубийството му е Орешарски ? Промиха ви се мозъците на всичките и като резултат посивяхте от злоба и забравихте какво е да си човек ! Да почива в мир момчето !
19
14
 
21
 
! Отговори
към 22 преди 10 години
Изчезвай към Анадола с ислямските си коментари, ***
18
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 23Пет пари не давам какво пише в Библията. Важното е, че едно младо момче си е отишло от този свят, което е ужасно!
17
4
 
63
 
! Отговори
К7 преди 10 години
Причината на такава възраст може да е само лична. Твърде млад е за генерално решение от равносметка. Някои хора не са създадени за този пошъл свят и лесно се смазват от неговото безсмислие. Спрете да политизирате всичко. Целта на политиците е да спрете да виждате живота през личната призма и да сте част от общественото блато. Ако гледате субективно ще видите, че нищо няма смисъл в обществения живот днес - чиста загуба на време. И отдавна е останала опцията Терминал 1 и 2.
16
3
 
48
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
Повръща ми се вече от политика.... Абе хора може ли във всяка новина да намесвате политиците, нямате ли съвест? За еднин кирлив надник продавате душата си!!! Поклон пред паметта му.
15
31
 
17
 
! Отговори
до 22 преди 10 години
За самоубийците мир и покой няма. Пише го в Библията!
14
10
 
21
 
! Отговори
13 преди 10 години
До GiveMeFiveБЕЗДАРЕН ***
13
111
 
14
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
Благодарение на Орешарски останалите над 7 300 000 не се самоубиват, най-накрая глътка въздух за народа, а този очевидно е млад (22г), интелигентен (студент), следователно е протеституиращ, следователно е гербераст и е осъзнал, че Тиквата вече няма да го бъде на власт и край с хонорарите!
12
51
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със страхливци, които не могат да се борят с неправдите в живота, у нас е пълно. Поредното доказателство.
11
56
 
7
 
! Отговори
рязания арматурист преди 10 години
До 4ikoВ знак на протест срещу правителството на Орешарски. Супер безмислено самоубийство. Поне да беше опитал да обере банка и да оправи бъдещето на семейството си или да умре в престрелка с полицията достойно като войн . В повечето случаи самоубийствата стават заради жени които в същото време си го слагат с друг. Българина трябва да бъде по-смел и ако е решил да се самоубива да го направи по интересния начин и без това ако има Господ то той е казал "Самоубийството е най-големия грях"
10
3
 
78
 
! Отговори
marantz преди 10 години
В такава възраст причината обикновено е жена!Жалко за момчето!Като чета меко казано *** ви коментари си мисля,че не сте особено нормални!А и от трагедии никой не е застрахован и в тая връзка никак не е хубаво да се бъзикате с такива неща защото в тоя живот всичко се връща!
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лични причини могат да подтикнат човек да извърши този грях (морална грешка). Вярно е и че социалната атмосфера може да изостря или да притъпява личните проблеми. Такава постъпка, обикновено, е сложен комплекс от причини. Да се опитва човек да я обяснява просто, само може да изяви колко точно *** е този, който се опитва. Ако само социалноикономическият аспект решаваше, то тогава нямаше Швейцария и Норвегия да са водещи в света по брой на самоубийства на глава от населението.
8
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
никой от нас няма и капка представа какво е изпитвал този човек, нито през какви проблеми и перипетии се е налагало да преминава. Лошото е, че самоубийството не е решение на проблемите, а още повече е смъртен грях! Дано тези случаи не станат рецидив. За последните 2 седмици се стовари черна сянка над България и света. Жестоки катастрофи, убийства и самоубийства.
7
3
 
106
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Дано сега е на подобро място.. Затворете си вонящите на политика усти.. Поне пред смъртта!!
6
100
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Cамоубиецът е бил симпатизант на ГЕРБ и е сложил край на живота си защото е осъзнал че Тиквата никога повече няма да е на власт
5
5
 
150
 
! Отговори
ostavime преди 10 години
Хора, *** ли сте бе? Момчето е починало, вие ми говорите за политика. Болни, промити мозъци!!!
4
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Блок 20 мисля че беше на ХТМУ. Химията му е дошла в повече. Не знам какви проблеми трябва да имаш че да извършиш такъв грях но не искам и да разбирам.Дано Бог му прости...
3
66
 
11
 
! Отговори
Д-р Хаус преди 10 години
Предсмъртно писмо:Не мога вече не издържам това мафиотско правителство и тая кукла Орешко,слугата на МАФИЯТА черепа,*** и шкембара,сега и заме ще взимат 1милрд.,те ще си крадат,а после ще връщаме ние тези пари,искат и аец Белене да пускат,направо ще ни заробят до завинаги,затова си слагам край на живота,47дни ми стигат.