Пуснат да се лекува затворник е задържан за изнудване

40-годишният А.Д. - Попе излежава присъда за убийство
18 авг 2013 18:28, Елка Василева
30
Пуснат да се лекува затворник е задържан за изнудване
Снимка: архив, Булфото

Лишен от свобода е бил задържан от полицията в Кюстендил за изнудване, докато бил пуснат от затвора да се лекува, съобщиха от ОДМВР.

40-годишният А.Д. /Попе/ е заловен, след като заедно с друг мъж - 44- годишния В.Д. /Пуди/ отнели със сила и заплахи лек автомобил "Мицубиши" от техен познат от ромския квартал "Изток" в Кюстендил.

Собственикът на автомобила бил изнудван от двамата.Той не успял да им осигури поредната искана сума и затова те отнели автомобила му, уточниха от полицията.

След задържането му 40-годишният А.Д. - Попе е преведен в затвора в Пазарджик. Той излежава там присъда за убийство в с. Шишковци, община Кюстендил, където преди години беше убит пазач на череши. 40-годишният мъж е бил в Кюстендил заради прекъсване на присъдата по здравословни причини.

Задържан в полицията е и другия мъж, участвал в изнудването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Пламен Пенев преди 10 години
Защо публикувате снимка на Варненския Затвор,а пишете за Пазарджик?Това сте имали и това сте сложили,балъците читатели от къде знаят,нали ще ви видят рекламите!
25
0
 
1
 
! Отговори
belltolls преди 10 години
Абе тва затворниците в България все едно са в затвора по работа: ако нещо им има, или не се чувстват добре, си взимат отпуск. Това не е нормално! Айде, ако е за по-дребно престъпление и си е излежал по-голямата част от присъдата-да го пуснат предсрочно, в САЩ също го правят. Ама тук масово некви крупни рецидивисти ги пускат след година-две и те пак извършват престъпление...направо не е за коментиране това.
24
1
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
кво ревете бе, нали искате да сме нормална държава - ето ви нормално и хуманно отношение към убийците. още сме си малко варвари, затова доживотния затвор не е махнат, като се цивилизоваме напълно ще стане като в норвегия, 20 години за 70 убийства. на ви сега една нормалност.
23
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ,ТО НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС,ОТТАМ ИМА САМО ПРЕПОРЪКИ,НАЛИЧИЕ НА ТРУДОВИ ЛАГЕРИ ЗА ТРУД НА ***,ИМА ОЩЕ КАКВО ЛА СЕ СТРОИ В ДЪРЖАВАТА,ТАКА ХЕМ НА ЗАНАЯТ И НА ГРАМОТНОСТ ЩЕ СЕ УЧАТ И НЯМА ДА СТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ,ЗА НАДЗИРАТЕЛИ-КОМУНИСТИТЕ
22
0
 
4
 
! Отговори
Склеротик преди 10 години
Имаме ДПС--права и свободи.Имаме БСП,СДС,НДСВ,АТАКА,ГЕРБ,ДБ,от вчера и нова *** партия и още и още......Струва ми се,че само една президенска република може да ни оправи при условие,че президентът няма да е българин.Поне на първо време.Или Жорж Ганчев.Ако сте паметливи,спомнете си колко процента имаше той и колко престъпната сбирщина на БСП при президенските избори преди години(1996г има 25% при манипулирани избори от Гоце)
21
0
 
5
 
! Отговори
jo преди 10 години
Този Попе, не трябваше ли вече да е опят от някой поп !?
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е ***.кой друг би убил пазач на череши освен тези които ги крадат
19
1
 
10
 
! Отговори
атомника преди 10 години
ето затов трябва да се поведе остра борба за освобождение българския народ от този робски геноцид. смяна цялата система но уравление. Единствено е призидентска република нова конституция съдебна система. Вън всички партии от държавна издръжка. Днес се собщава за нова някаква *** партия. Парти които само делят народа. Футболни запалянковци.
18
0
 
16
 
! Отговори
0 преди 10 години
"Прекъсване на присъдата поради здравословни причини." ?!!! Моля??!! И какви са тия инициали, дето сте дали - като става въпрос за жертви и сеир, нищо не се щади..., тук - много коректност, много нещо...
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХАХА Не е ли смешно.Смешна държава.
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе ПАРОДИЯ в тая ши*ана държава,еи,аиде дигаите си задниците и да измитаме тоя *** дето ни трови живота
15
3
 
15
 
! Отговори
атомника преди 10 години
това е свободата и правдата която ни се поднесе от господата след 1989 год .на народа терор грабеж убиства, и .изнасилвания и големи превилеги на злосторниците специялни грижи затяхното превзпитание и здраве опазване.
14
2
 
37
 
! Отговори
САЩ преди 10 години
Тоя отдавна да са го изпекли на електрическия стол ако беше съден в САЩ. Нашите в отпуска го пускат по болнични от затвора. Щеше да е смешно, ако не беше трагично ...Само в ***.
13
1
 
12
 
! Отговори
МВР и СЪДА преди 10 години
браво, дебели корумпирани ***, от вас има ползва и ви уважаваме! ***...
12
0
 
22
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
Да се разтрелят престъпника и Докторът подписал се под диагнозата
11
1
 
25
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Е господа демократи е? Мръсниците фашисти биха му изцерили на тоя всички болести. Радвайте се на демокрацията, втори хан Крум няма да има.
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво значи прекъсната присъда, пуснат, за да се лекува, ! Осъден за убийство! Тези, които са го пуснали, да отидат с него в килията! Или това е новият метод да се отърват от болни?
9
0
 
30
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Болестите по затворите у нас са често срещана епидемия. Докато са на свобода, са здрави, но влязат ли, веднага се разболяват. Болестите са много - прилошава им, диабет ги тресе, менструален цикъл ги мъчи /не се очудвайте, при мъжете бандюги в БГ и това е възможно/, неразположени са, сърдечна и бъбречна криза ги хваща, нерви, психични заболявания, внезапна загуба на слух или зрение, стомашни проблеми. Феноменален е само фактът, че излязат ли от пандиза, мигом се излекуват като по чудо.БГ феномен!
8
14
 
6
 
! Отговори
До9 преди 10 години
Очевидно *** те управят тебе ! И ти гласуваш за това!
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Циганте ги управя само КАЛАШНИКОВ