22-годишна туркиня е жертвата при сблъсъка в Хасковско

Миниван е предприел неправилно изпреварване
30 авг 2013 20:08,
46
22-годишна туркиня е жертвата при сблъсъка в Хасковско
Инцидентът е станал при изпреварване. Снимка: Булфото
22-годишна турска гражданка е починала при катастрофата между пътен възел „Узунджово” и пътен възел „Стамболийски”, съобщиха от полицията в Хасково „Фокус”. Жената е пътувала на седалката в ляво отпред. Колата е била с дясно управление.
 
Жертвата живее във Великобритания, но е от Турция. Мъжът, който е управлявал колата, е на 50 години. Сблъскал се е с товарен автомобил „Мерцедес” с пловдивска регистрация, управляван от мъж на 36 години от село Ковачево.
 
Миниванът е предприел маневра изпреварване в територия, в която е забранено изпреварването и се сблъскал насрещно в ТИР-а. В резултат на това жената е починала, няма други пострадали. Образувано е досъдебно производство.
 
Както Dnes.bg вече писа, жена почина при катастрофа в Хасковско. Заради инцидента се наложи временно да се реорганизира движението в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пропити сте от омраза, но ще дойде ден и ла.на няма да останат от вас.
31
3
 
16
 
! Отговори
От 34 до 33 преди 10 години
Абсолютно точно написано. Не знам що за *** са тези, които са ти сложили минуси. С кое от написаното не са съгласни. Турските гастарбайтери не че са опасни за движението, а направо са си убийци на пътя.
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички водачи на автомобили правим нарушения. Но, който не е пътувал по този път от Пловдив за Свиленград не знае изобщо за какво става въпрос. Турците са абсолютно нагли, за спазване на правилника за движение изобщо не може и дума да става. Изпреварват колони от автомобили и ако не им направиш място просто ще те смажат. Мен са ме изпреварвали и за момент съм тръгвал след тях за да видя с каква скорост се движат. Километража стига до 170-180 км. Просто нямам думи за тази напаст.
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Jolly RogerА ти знаеш ли българите как се държат в Европа а отворен европеецо?
28
1
 
2
 
! Отговори
!!! преди 10 години
az sam natcionalist no prosti sa tezi s raskite komentari
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Макар че съм си българин,на това 22-то бих му завъртял 100 шамара за коментара.
26
3
 
6
 
! Отговори
Ранджит преди 10 години
По-често показвайте такива снимки даже слагайте и снимки с червена точка ! Нека неразумните и само забравили се шофьори да гледат какво ги чака . Правилникът за движение по пътищата е ЗАКОН който трябва да се спазва както летците спазват правилникът и ЗАКОНЪТ за въздухоплаването . Там всяко своеволие се третира като въздушно хулиганство и се наказва най-строго . Кога у нас ЗАКОНЪТ ще бъде преведен в вид който да действа ? Турците след като правят толкова поразии защо не ги ескортират от КАТ
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Snorky: Госин Безмозъчен, хората са се връщали от Турция към Англия. Логично е, щом са отишли с личния си английски автомобил, да се и върнат с него. Ти мазохист ли ще си ако отидеш да на гости в Англия и караш кола с лява дирекция?!
24
2
 
5
 
! Отговори
Do mlad merinjdei преди 10 години
Ne si prawi truda da pishesh gluposti malkiq! A tiq operatori kade bleqt, ne wijdat li che texsta e napisan na religiozna osnowa!!!Kak moje ot strana na operatorite da se podkrepq ras...isma!!!
23
5
 
11
 
! Отговори
Jolly Roger преди 10 години
Защо, тия във европа се държат по тихи от водата?
22
5
 
8
 
! Отговори
Jolly Roger преди 10 години
Защо, тия във европа се държат по тихи от водата?
21
46
 
14
 
! Отговори
rezaci преди 10 години
Da umira tupata turska pacha
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЕдинТова е преписано от бюлетина на УШИТЕ,едва ли преписвача в сайта е сътворил нещо с манерката си. По лошото е ,че тоя написал глупостта в официален документ, ***, "ние ги хващаме,те ги пускат" ............
19
3
 
31
 
! Отговори
Един преди 10 години
Останаха най-тъпите *** в БГ! Предприела изпреварване " в територия" където е забранено
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Под тази статия милиционерите са се активизирали,да се изказват кой,от кой по-компетентно. Не се напъвайте нищо умно не излиза,дремете си за 20-те заплатки в салкъма,то друго не остава.
17
3
 
46
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Нека почива в мир женицата. Горките хора.
16
12
 
19
 
! Отговори
1 преди 10 години
на тоя Аллах му е навигатор!
15
10
 
29
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
Алах да е .................... там каквото ги прави 1. Руснаците си слагат камери на такива коли и виждат на дисплей всичко и нямат проблеми.2. Турчина до България ако е минал 1500км без да спи си е бил като ***, все пак е на 50г не на 20. ****нарите карат само на ред-бул и спят по 4-5 часа и не дават пари за хотели , спят по паркинги на земята върху черджета. Тоя е бил беден Турчин с Фиат. Тая и следващата седмица ще се претрепят още сигурен съм.
14
6
 
47
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Автомобил с дясна дирекция изпреварва в забранена зона! Кристално ясно е как е станала катастрофата! Що за мазохист трябва да си за да караш кола с дясна дирекция в държава с дясно движение?!
13
36
 
4
 
! Отговори
georgi.ishkitiev преди 10 години
До 5 - АнонименАз за моята кола с десен волан съм дал около 10 000лв :), за тези пари можеше да си купя и хубава с ляв. Така, че не е от е нямане на пари :-). Купих си запазена кола на малко килиметри с една торба фактури и т.н. от както е купена. Щях да и обръщам волана, но в последствие свикнах и не ми се даваха едни 2000лв за смяна на волан :).Има и хора, които си купуват коли с десни волани не само защото са евтини, а защото и са много по-запазени от италианските *** в БГ