Челен удар отне живота на двама души край Варна

Заради ПТП-то е затворен за движение пътя Аксаково-Игнатиево
Обновена: 14 сеп 2013 12:20 | 14 сеп 2013 11:11,
14
Челен удар отне живота на двама души край Варна
Снимка: архив, Булфото

Двама души са загинали при тежка катастрофа във Варненско, съобщиха от МВР.

Около 09:00 часа в полицията е постъпил сигнал за ПТП на пътя между Аксаково и Игнатиево.

Лек автомобил с добричка регистрация и лек автомобил с варненска регистрация са се сблъскали челно, като по първоначални данни причина за инцидента е автомобилът с варненска регистрация, който навлязъл в лентата за насрещно движение.

При катастрофата са загинали двама души, пътуващи в колата с добричка регистрация. Те са на 54 и на 26 години.

Тежко са пострадали и другите двама мъже, които са се возили в автомобила с добричка регистрация. Единият е на 22 години от село Одринци, Добричко, и още един мъж, който е в кома, и чиято самоличност се уточнява.

По случая е образувано досъдебно производство.

Временно е затворен за движение пътният участък между Аксаково и Игнатиево.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Стамат преди 10 години
До 12На теб трябва да ти прекъснат бивота, за да не го продължаваш, обгърнат в тъпотия и невежество.А заради неплащащите осигуровки "тарикати" сме на това дередже със здравеопазването. Но върви му обяснявй на ***, че не е безсмъртен.Дано се възстановят всички и да си вземат поука, защото карането като "мъж" води само до лоши работи.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
gorkite horic tragnali na rabota no neuspeli da dostignat ;zaradi nqkakav glupak koito se e pravil na bog po patq ......znaeteli che na momcheto v koma iskat da mu sprat jivoto spasqva6tiq aparat, za6toto imalo prekasnati osigorovki ,boje opazi do kade stignahme nqma6 plateni osigorovki nqma da jivee6
10
2
 
0
 
! Отговори
алооо преди 10 години
алоо ДНЕС БГ вие нормални ли сте , то бива бива ама чаааак толкова правописни грешки ................................................ При катастрофата са загинали двама души, пътуващи в колата с добричка регистрация. Те са на 54 и на 26 години.Тежко са пострадали и другите двама мъже, които са се возили в автомобила с добричка регистрация. Единият е на 22 години от село Одринци, Добричко, и още един мъж, който е в кома, и чиято самоличност се уточнява. .............. ИСКАМ ПРЕВОД !!!
9
2
 
4
 
! Отговори
п преди 10 години
Предполагам, че повечето тук не знаят въпросният път. Пътят е с по 1 платно за движение в 2те посоки. Сравнително добър, предразполагащ към по-високи скорости. Проблемът е, че голямата част от пътя е с не добра видимост. Колкото до регистрациите на автомобилите, не всички с "В" са от Варна и не всички с "ТХ" са от Добрич... факт е, че в добричко има много водачи, които са за бой, но такива има навсякъде.Пореден инцидент на това шосе... жалко за загиналите, дано ранените се оправят.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЖалкоТака се получава, защото в повечео случаи навлезлият в насрещното е поредната *** мутра с джип, мислеща се за безсмъртна на пътя. За съжанение ние нормалните хора сме смъртници от другата страна.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ СЕ ВЛИЗА В НАСРЕЩНАТА ЛЕНТА ! ПЪЛЕН И*ИОТ !
6
0
 
18
 
! Отговори
Жалко преди 10 години
Причина за инцидента е автомобилът с варненска регистрация, който навлязъл в лентата за насрещно движение..........При катастрофата са загинали двама души, пътуващи в колата с добричка регистрация.Защо ли все така се получава !
5
2
 
34
 
! Отговори
Варненски боклук преди 10 години
После ми обяснявайте , че Варненци като видят ТХ регистрация бягали... Бягайте ама не в насрещтното!!!
4
1
 
33
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Стига с тези лъжи за несъществуващи европейски директиви. В Германия карането на фарове не е задължително!!! Ако съществуваше еропейска директива за каране на фарове, германците щяха да са сред първите, които щяха да го въведат!
3
5
 
23
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Абе тез шофьоре нали одят на очен доктор бе,то ако са кьорави и не видят значи не требва са шофьоре,то що сички требва си хабят ламбите зарад тех,па те щом и с ламби се са блъскат и трепат значи не че не видат ами нещат бе,па тогаз за кво е целата работа?!Ламбите требва са си кога е магла или тамно а кьоравите да си седат дома или да додат да ги возя на каруцата щото в нашто село викаме-кьорав карти не играй,па камо ли кола да кара...
2
18
 
27
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Наистина трябва да се протестира сериозно от всички заинтересовани за да се премахне това безумие да се шофира на фарове посред бял ден.Няма нормално обяснение за тази наредба освен,че Европейският съюз го налага...Трябва да покажем,че ние сме мислещи същества а не стадо овце безропотно изпълняващи всичко наложено ни от евро-чиновниците...Шофирането на фарове във слънчево време и то в градски условия е като надписа на цигарите,че убиват,но все-пак вие си решавате с какво да се погубвате...
1
17
 
19
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Челен на "ФАРОВЕ"?????Това някаква шега ли е?Ах,транспортната,ах ***.......та ви!!!