"Камаз" горя в склад за дърва край Сандански

Пожарът е засегнал кабината на камиона
25 сеп 2013 13:56, Красимир Ангелов
3
"Камаз" горя в склад за дърва край Сандански
Снимка: Булфото, архив

Товарен автомобил е горял в село до Сандански през изминалата нощ, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Около 2.30 часа тази нощ е подаден сигнал за пожар в местността „Друма”, землище на с.Поленица, община Сандански.

От пристигналите на място полицейски служители и служители на пожарната е установено, че пожарът е възникнал в кабината на камион „Камаз”, паркиран в двора на склад за дърва.

В следствие на пожара е изгоряла кабината на товарния автомобил, а стойността на нанесената щета е около 1000 лв. Работата по случая продължава. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: СанданскиКамазпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
10
 
! Отговори
хахаххаха преди 10 години
защо Мая е на снимката преди да отвориш статията, да не би тя да е камаз
2
1
 
5
 
! Отговори
до психолог преди 10 години
нещо като студена гражданска воина ли???,не обявена ...стрелят се банкерки,карат коли с 250 и се гордеят с това ,завладяват плажове , курорти ,изнася се държавният резерв ,продава се България за 1 лев ....до кога така та психолог ...напиши така един кратък анализ на хората в бспдпс,дс ....ще бъде интересно четиво
1
1
 
14
 
! Отговори
психолог преди 10 години
Драги сънародници, когато политици, банкери, работодатели и всякакви олигарси се подиграват с труда на хората, саморазправата е единствения начин за реакция.Така е било и при Турското робство при хайдутите, които са отмъщавали. Сега е по лошо и от Турско, защото ни командват небългари БСП-ДПС-ДС, които са злобни и алчни.Това ще продължава и скоро ще има още убийства включително и на политици.