Трима чужденци и врачани се сбиха в София

Патрул на СДВР е прекратил свадата
15 окт 2013 21:55,
76
Трима чужденци и врачани се сбиха в София
Снимка: архив Булфото

Около 18.00 часа е възникнало пререкание между две групи мъже в центъра на София, съобщиха от полицията. По първоначални данни, трима чужди граждани - двама алжирци и палестинец, влезли в спор с трима жители на Враца.

Свадата е прераснала в сбиване. В непосредствена близост до инцидента е бил патрул на СДВР, който се е намесил своевременно и е прекратил разрастването на конфликта.

По-сериозно пострадал е инициаторът на хулиганската проява, който е със счупена ръка. След преглед, двете групи ще бъдат отведени в районното управление за изясняване на подробностите по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: побойСофияСДВРсвада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слава на Всемогъщия, все още има и БЪЛГАРИ в тази държава! Па дори и с четвъртити глави!)
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 67Няма ме.Каквото можах-направих.Не пуснах шиптърите.Не пуснах и руснаците.Заради последното цялата медийна машина включи на пълни обороти срещу мен,семейството и правителството ми.Сега резултатът е ясен.
63
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
винкело само винкело ше ги оправи арабусите и ***....и политиците
62
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костов къде си!
61
1
 
38
 
! Отговори
мале мале преди 10 години
Класика-трима араби срещу трима врачани в цетъра на София.
60
24
 
26
 
! Отговори
Хан Тервел преди 10 години
Аман от интернет писачи и интернет бойци... всички сте силни пред компютрите, ама колко от вас щяха да помогнат на момчетата срещу ***? Бас ловя, че е имало поне 10-20 човек, които са гледали безучастно. Всеки ден се блъскам в някое негро или арабин нарочно и чакам да ми каже нещо и му смачквам главата веднага. Повечето ми се извиняват като се обърна, но дори и на тях с жест им показвам, че ще им срежа главата. Бягат, та бягат. Поливам ги с всякакви гадости всяка вечер
59
4
 
76
 
! Отговори
Ники до 59 преди 10 години
Не мисля, че съм комплексар и хейтър. Лекар съм и съм работел и в България и във Франция и пак ви казвам, ако така продължава след половин година ще бъде опасно да се минава през целия център на София, а не само до Халите. Арабите са много опасни, бързо се организират в групи и като видят колко е меко законодателството в България ще стане страшно. Помнете ми думата.
58
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не искам да храня повече *** независимо български или вносни!!!
57
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я да пускаме подписка за референдум и каквото решим това. Те европата и преди 6 века само са седели и гледкали как ни завладяват и трепят
56
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега е момента да се направи масово депортиране. А покрай чуждите да се отървем и от родните ***, пък те да ходят да доказват, че не са сирийци
55
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чакам вече и новина за първия убит българин и воплите на Йовчев колко са изстрадали горките хорица и не трябва да им се сърдим
54
1
 
25
 
! Отговори
Уточнете преди 10 години
> По-сериозно пострадал е инициаторът на хулиганската проява, който е със счупена ръка. Алжирец, палестинец или врачанин?
53
3
 
44
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Пускайте ги още и ги толелирайте и след половин година не само пакрай Халите няма да се минава, ами в целия център на София. Красиво е да се правиш на пацифист-интелектуалец, който помага на хората, но проблема с арабите ще бъде изключителна сериозен за България. Живял съм във Фравция и знам за какво говоря.
52
3
 
27
 
! Отговори
Az преди 10 години
Що не виждам новината, че *** ще бъдат незабавно депортирани?
51
4
 
39
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Алжирци, палестинец къв го дирят тук?
50
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който спре вълната от терористи той ще има мнозинство в следващия парламент! Дела трябват а не празни думи!
49
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези така наречени "бежанци" не отговарят на определението. Бежанец! Та питам - защо нито една партия (Атака, ВМРО, НФСБ ) и нито едно НПО както и нито един гражданин НЕ Е завел дело с/у агенцията за бежанците и др. Имаме нарушаване на закона , значи трябва да се заведе дело да се започне разследване и виновните да си лежат по 25 години за застрашаване на националната сигурност. Да видим дали ще има поне един който да заведе дело! Няма да има! за всичко само се говори и до там. Прах в очи
48
23
 
1
 
! Отговори
Мммдаааа преди 10 години
До 56Айде, маме, изпий си хапченцата! Точно такаааа. Добра сова, добра, няма , главата ти не е квадратна... Може би не е целта да си доказваме кои са по-големи диваци - ние или алжирците, а да се направи нещо смислено. С бой, повярвай ми, няма да ги изгониш. Все си мисля, че и по-страшни неща от врачани са им се случвали. Ама утре да не вземат французите, белгийците, англичаните, германците и други сходни на тях да викнат и те "На оръжие", че свежото евро ще спре да идва и тогаваааа...
47
5
 
49
 
! Отговори
american boy преди 10 години
Браво! Така трябва! Бой по миризливите черни читаци и да си бегат обратно в ислямските държави откъдето са полазили! Не ги искаме!!!!!
46
4
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Врачанските орли поставиха началото на национално освободителната война срещу алкайдите обучени и изпратени от турския диктатор Реджеп да съсипят България! УДРЯЙТЕ БРАТЯ, ИЗГОНЕТЕ ПРИШЪЛЦИТЕ, ЕКСТРАДИРАЙТЕ ГИ! НА ОРЪЖИЕ!