Варненски бизнесмен блъсна полицай с колата си

Искал да паркира в тревни площи, а ченгето му направило забележка
Обновена: 17 окт 2013 14:27 | 17 окт 2013 14:27,
97
Варненски бизнесмен блъсна полицай с колата си
Снимка: архив, Булфото

Варненският бизнесмен Венцислав Дорелов е разследван от варненската районна прокуратура, след като вчера по обед умишлено блъснал с мерцедеса си полицай, като преминал през ходилото му със задната си лява гума. Случката се разиграла в района на КПП – Делфинариум.

Около 12.15 ч. в сряда Дорелов решил да паркира колата си в тревните площи. Към него се приближил служител от общинска полиция, легитимирал се и му направил забележка. 51-годишният бизнесмен не му обърнал внимание.

Полицаят отново се представил и му поискал документите. Вместо да му ги даде, Дорелов затворил стъклото на автомобила и потегляйки, блъснал служителя, който залитнал, а задната лява гума на мерцедеса минала през дясното ходило на полицая. Въпреки това бизнесменът не спрял, а се отдалечил в посока „Златни пясъци“.

Веднага след това колата му била обявена за издирване и открита на ул. “Никола Вапцаров” във Варна. По-късно е установен и задържан и Дорелов. В следствие на удара 27-годишният полицай е с лека телесна повреда.

Материалите по случая са докладвани на прокурор и по случая е образувано досъдебно производство.

Наказанието, което очаква Дорелов, е до 3 г. лишаване от свобода. Бизнесменът е освободен под парична на гаранция от 2000 лв.

За нарушенията на Закона за движение по пътищата той е санкциониран по административен ред, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

Венцислав Дорелов е собственик на една от първите частни варненски фирми, специализирана  в строително предприемачество, инвестиционна дейност и управление на недвижими имоти. Компанията му е основана през август 1991 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: бизнесменВарна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
21
 
! Отговори
Оня от живота БГ-3 преди 10 години
Извода е че Мутрите-Бизнесмени си мислят че само за тях няма Закони.Наивно момчета...както когато ви застрелям и после на 100 процента се оправям така и живота ще ви прибере в черната земя заради простите ви неаналитични кратуни.Запомнете ЗАКОНИ като няма те са за всички и както се казва кой превари той завари.На слука и ако може се дръжте с уважение към околните около вас..3-*** ще набиете но ще се натъкнете на мен а там милост няма.А Армията са ме учили на чест и достойство което няма цена!
39
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Полицаят не носи ли оръжие да му пръсне черепа и да отърве хиляди граждани от този *** - бизнесмен.
38
2
 
6
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
нужни са по сериозни закони
37
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
искам да се оженя за бизнесмена, искам да паркирам в него, тне паркинг
36
2
 
12
 
! Отговори
БГ преди 10 години
КОГА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ?
35
2
 
21
 
! Отговори
Оня от живота БГ-2 преди 10 години
С патрон в цевта на Аркуса си излязох внимателно от колата а тия мутирали *** бяха замръзнали.По принцип давам вид на лежерен но ума ми работи на 100 процента от там и действията ми а погледа ми казваше едно -ще ви убия.Не мърдат от мястото разперели ръце от стероиди...1 минута под дулото ми изглеждаше цяла вечност.Изкомандвах ги свободно и към Джипа им като им наредих да се махат да не отидем до края.Веднага отлетяха като лястовици.Аз служех в Специални Сили-Плд до преди няколко години.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до оня от живота - трябвало е да им сцепиш мутренските *** сливки, те обичат
33
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
"Къв си ти бе, че да ми казваш къде да паркирам? От къде на къде ще ми държиш сметка? Да нямаш нотариален акт за асфалта?" - След забележка от мен за паркиране на забранена за паркиране улица със знак, табела и отбелязано върху асфалта, че е забранено паркирането.
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бизнесмен!??..какво значи това!?Нещо като "недосегаем".?!..Ха,ха...това тук в Мiami USA,ako се случи,този щеше да е проснат на земята от няколко полицаи...А пък вариант да бяга...това обикновенно завършва фатално
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не до, а от 3г лишаване трябва да е, после цар киро бил виновен....
30
5
 
21
 
! Отговори
Оня от живота БГ-1 преди 10 години
Еее що така с човека бизнесмен де.Много сте гадни начи.Преди един месец карам си колата опел Вектра 1996 година тип Катър и хоп пред сфетофара ми се цопна един черен джип с 3-*** бизнесмени с стероиди по ръцете и аха да ме удари ...почнах да му свиря нон стоп заради наглоста и те слязоха да ме смажат по техни думи които си казваха един на друг за кураж.Пък аз какво 180 съм на 80 кг симпатичен младеж бих казал дори интелигентен и усмихнат с хората.По най бързия начин извадих пистолета и заредих..
29
1
 
32
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Представям си ако не беше полицай, а просто обикновен гражданин, който е направил забележка...
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКЪВ БИЗНЕСМЕН ,НЯМА ГРАМ ВЪСПИТАНИЕ , ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ КАТО ИМАШ ПАРИ СИ НЕЩО , НЯМАЛИ ГО БАГАЖНОТО В ГЛАВАТА ,НИЩО СИ
27
18
 
30
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Ако не беше скапаната американска демокрация, тоя *** вече щеше да пътува за Белене и след няколко дена щяха да нахранят караулните кучета с него. Някой да си спомня при Бай Тошо *** или друга *** да е надигнала глава? Ама нали сега сме демокрация - значи всичко може! Ще ми пишат журналята, че "ЧЕНГЕТО го предизвикало"??? За такива писаници половината редакцията щеше да виси по ченгелите в мазето на ДС и то напълно заслужено. Да ви е честита демокрацията, българи!
26
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Определено всички трябва да се гордеем с този полицай, и ако всички са като него, то със сигурност нещата щяха да са доста по-красиви и лесни....но все пак рибата се вмирисва от към главата.....гл.сек...МВР министъра, трябва да вземат пример от този малък, ГОЛЯМ служител....а за бизнесмена, какво да кажа, определено трябва да е с обвинение за опит за убийство на полицай.....а лошото е че такива като него са най-вече в парламента...
25
0
 
38
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
В щатите наглецът щеше да е с куршум в тиквата вече...........
24
5
 
36
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Всеки е гледал клипа как полицай троши Ферари и изкарва собственика през стъклото когато водачът се опита да мине през него. Е тук това няма да се случи защото във Варна на власт са ГЕРБ и Марешки
23
32
 
1
 
! Отговори
Венцислав Дорелов преди 10 години
Тук чета психопатни писания.Не дай боже при Гражданска война питам Полицията ще ни защити ли от лудите-честни-бедни мизерници които се трудят за 500 лева на месец.Питам министъра на вътрешните работи Йовчев-Полицията на поста ли си е да ни защити от ***?А на останалите бедни мишоци ще кажа че тук е БГ не Америка и ако не сме ние бизнесмените на прехода ще изпукате от глад.Аз давам по 350 лева всеки месец на 40 човека които ми рабоятат по 12 часа на ден събота включително и малко от неделя.
22
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zashto ne e nanesul po seriozna povreda na policaq, tova ne go razbiram!
21
3
 
42
 
! Отговори
663 преди 10 години
ако бяхме в нормална държава вече щяхме да говорим за вече покойният бизнесмен Дорелов.