Мъж нападна продавачка в столичен магазин

Жената е в болница с порезни рани, извършителят се издирва
Обновена: 3 ное 2013 08:52 | 2 ное 2013 15:26,
203
Мъж нападна продавачка в столичен магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж е нападнал тази нощ продавачка в магазин на столичната улица "Пиротска", съобщиха от МВР. Сигналът е подаден около 2 часа след полунощ.

На място веднага са изпратени полицейски екипи. Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал.

Пострадалата 20-годишна жена е откарана в болнично заведение с порезни рани. Настанена е за лечение в стабилно състояние, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Самоличността на нападателя е установена. Продължава издирването му.

Според майката на пострадалата Виктория нападателят е мъж от арабски произход.  Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че нападателят е чужд гражданин и към момента няма статут на бежанец. 

По думите му извършителят е взел 300 лева от оборота на магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още по темата: нападениепродавачка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Късно разбрах,че ще има днес протест срещу нелегалните ***. Нали има и информационно затъмнение по отношение на тях. Трябва да се организира общонационален протест и всички без разлика от партийни или футболни пристрастия да се обединим и да изгоним навлеците от Близкия изток и Африка, а щом и политиците не ни чуват да ги избесим по диреците. Братя БЪЛГАРИ на оръжие, вече ни колят ислямистите.
17
0
 
51
 
! Отговори
неизвестен ли? преди 10 години
"Това, което ми каза Вики, е, че един от арабски произход се е опитал да я убие, докато работи. Това е станало. Влязъл като клиент", заяви Христина. Медицинската сестра е сигурна, че срещу дъщеря й е направен опит за убийство. "Опитал се е да я убие, защото детето ми е намушкато 9-10 пъти и в момента го кръвопреливат. Сигурно е, че става въпрос за арабин, за бежанец. Не вярвам, че ще намерят този мъж, защото те влизат на тълпи, без документи, а в този район са повече от българите", категорична е Христина Цолова.
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
izvesten e i o6te kak arabin ot tez nelegalnite emigranti..o6te gi karaite napalnete cela balgaria s prestapna ***
15
1
 
68
 
! Отговори
AZ преди 10 години
НАПАДАТЕЛЯТ БИЛ АРАБИН -РЕГИСТРИРАН ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ КАТО БЕЖАНЕЦ ,ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НАПАДНАЛ ЕДНО ОТРУДЕНО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ СЕ ИЗДЪРЖА ,ТОПЛИ ,ЛЕКУВА И ХРАНИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ -СРАМОТА
14
4
 
35
 
! Отговори
negon преди 10 години
Kostov moje da e bil vsiakakuv no ne dopusna nito edin emigrant v bg, tazi *** ni zaliva vseki den:) 1989 biax granichar i zastreliax emigrant afganistanec i polychix 10 dneven otpusk i nagrada,a Sega rodinata ni e razgraden dvor za mysolmanskata ***
13
1
 
54
 
! Отговори
така преди 10 години
Заселването на арабите в България е политика на ЕС, САЩ и Израел. Днешното правителство следва политиката на предишното. Следващото правителство ще следва същата политика. Това е положението, за съжаление.
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай Боже да му натрушат краката ...
11
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е полицията?Прави извънредни часове при протестиращите нали.Ами като не може да се справи с тези проблеми да направим като най-демократичната държава.По един револвер и лека поправка в закона и готово.Ама май на някой не му е удобно това
10
5
 
70
 
! Отговори
враца преди 10 години
Ей, софиянци спите ли бе! Почвайте ги! Арабеските ви почнаха! Спите ли бе, шматки залюхани, колят ви посред бял ден!
9
38
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо всички коментатори не си задават въпросът - НОРМАЛНО ли е 20-годишно момиче да работи посред нощта (2.00 часа) в някакъв магазин. Не е ли редно това момиче да си е у дома!!! Търсете причините, принудили момичето да се излага на явна опасност - с бежанци или без бежанци нощните софийски улици са си доста опасни и то от доста време!!!
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ako se okaje bejanec vednaga vytr.minustyr da si podade ostavkata
7
2
 
65
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Крайно време е да почваме да ги палим по комлексите дето ги настаниха тия арабски ***. Обаче първо да почнем от парламента и народното събрание! Да украсим диреците с политици и ***!
6
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ангел Джамбазки :Тази нощ в 2.00 лица от африканско-арабски произход нападат с нож и раняват тежко 20 годишната наша съмишленичка и приятелка Вики. Нападението е извършено в денонощен магазин на улица Пиротска, където Вики работеше като продавач. Нанесли са и поне 10 удара и в момента Вики е в Пирогов, където лекарите се борят за живота и. Събираме се днес в 16.00 пред ВМРО на Пиротска, приятели и съмишленици, за да решим какво да правим.Каня всеки, който има отношение по темата нелегални имигранти да се присъедини, без значение от политически или футболни пристрастия
5
40
 
6
 
! Отговори
Бай Онзи преди 10 години
Ако е взел алкохол и свинско може и да не е арабин...най.много некоя дрога БГ или наш слабоумен ***.
4
2
 
98
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Нападателят е арабин. Незабавни масови погроми край джамията и халите !!!
3
2
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започнаха да ни колят мюслитата.
2
2
 
113
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вън на ислямската *** от България!
1
0
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е неизвестен, а нелегално преминал границата и обгрижван от правителството емигрант.ЗАПОЧНАХА НИ !